symek 01.10.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Mam pytanko... zastanawiam sie nad kupnem dzialki, ktora jest w trakcie wydzielania. W zasadzie to oczekiwanie na decyzje. Zaprojektowane jest tam "slepe" dojscie/dojazd o szerokosci (po odczytaniu z mapy) 5m. Na podstawie Rozporządzenia Ministra Infrastruktury z dnia 12 kwietnia 2002 r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie wszystko wyglada, ze to OK. Ale nie wiem, czy nie ma odrebnych przepisow ppoz... ktos zna sie szczegolowo w tej materii?? I dlaczego nikt nie chce sprzedawac dzialek na prawobrzezu?? ( Najblizsze terminy pieniezenia gruntow: 2007 // 2008... w sumie, sam bym tak zrobil, gdybym byl na miejscu wlascicieli ) Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podzinski 01.10.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 płonia dobre połączenie komunikacyjne na miejscu szkoła autobus miejski działki po 75 zł na tablicy numer 0914241115Mam pytanko... zastanawiam sie nad kupnem dzialki, ktora jest w trakcie wydzielania. W zasadzie to oczekiwanie na decyzje. Zaprojektowane jest tam "slepe" dojscie/dojazd o szerokosci (po odczytaniu z mapy) 5m. Na podstawie Rozporządzenia Ministra Infrastruktury z dnia 12 kwietnia 2002 r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie wszystko wyglada, ze to OK. Ale nie wiem, czy nie ma odrebnych przepisow ppoz... ktos zna sie szczegolowo w tej materii?? I dlaczego nikt nie chce sprzedawac dzialek na prawobrzezu?? ( Najblizsze terminy pieniezenia gruntow: 2007 // 2008... w sumie, sam bym tak zrobil, gdybym byl na miejscu wlascicieli ) Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Mam pytanko... zastanawiam sie nad kupnem dzialki, ktora jest w trakcie wydzielania. W zasadzie to oczekiwanie na decyzje. Zaprojektowane jest tam "slepe" dojscie/dojazd o szerokosci (po odczytaniu z mapy) 5m. Na podstawie Rozporządzenia Ministra Infrastruktury z dnia 12 kwietnia 2002 r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie wszystko wyglada, ze to OK. Ale nie wiem, czy nie ma odrebnych przepisow ppoz... ktos zna sie szczegolowo w tej materii?? I dlaczego nikt nie chce sprzedawac dzialek na prawobrzezu?? ( Najblizsze terminy pieniezenia gruntow: 2007 // 2008... w sumie, sam bym tak zrobil, gdybym byl na miejscu wlascicieli ) Szymek jakby ci to powiedzieć.... działki z najlepszym stosunkiem jakość/cena są sprzedane na pniu. Te, które są dostępne są albo za drogie (wg stanu na dziś, w przyszłym roku może będą względnie tańsze), albo coś z nimi jest nie tak - a to grunt do wymiany, a to obok będą autostradę budować, albo gazociąg pod ziemią itp. dlatego nigdy nie kupuj działki z niepełną dokumentacją i nigdy nie wierz sprzedawcy, tylko sam sprawdzaj w urzędach, jak sprawy się mają. A że ceny idą do góry sprzedawcy czekają ze sprzedażą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 01.10.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Witam wszystkich Roboty u mnie zakończone, pożegnalny grilek się odbył i zrobiłam papa moim wykonawcom. Reasumując , pomimo początkowych użerek dalsza wspólpraca jakoś tam przebiegała, trzeba było jedynie pilnować każdego etapu, zawsze coś tam psuli ale poprawiali. Najbardziej bałam się jak wyjdzie u mnie poddasze bo poprzestawiałam całkowicie scianki a na papierku to inaczej wygląda, ale wyszło super, duże sypialnie i fajowa łazienka, korytarzyk fikusny ale w tym cały urok, nie potrzebnie sie obawiałam wszystkim się bardzo podobaja te zmiany. Zadowolona jestem również ze zmiany schodów zarówno zewnętrznych (ze słupami klinkierowymi prezentują sie fajowo) jak i wewnętrznych. Ogólnie zmiany wyszly super i quote] jestem bardzo ciekawa Twojego poddasza. My zmienilismy jedynie trochę lazienkę. pozdrawiam Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.10.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Witam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.10.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Witam wszystkich Roboty u mnie zakończone, pożegnalny grilek się odbył i zrobiłam papa moim wykonawcom. Reasumując , pomimo początkowych użerek dalsza wspólpraca jakoś tam przebiegała, trzeba było jedynie pilnować każdego etapu, zawsze coś tam psuli ale poprawiali. Najbardziej bałam się jak wyjdzie u mnie poddasze bo poprzestawiałam całkowicie scianki a na papierku to inaczej wygląda, ale wyszło super, duże sypialnie i fajowa łazienka, korytarzyk fikusny ale w tym cały urok, nie potrzebnie sie obawiałam wszystkim się bardzo podobaja te zmiany. Zadowolona jestem również ze zmiany schodów zarówno zewnętrznych (ze słupami klinkierowymi prezentują sie fajowo) jak i wewnętrznych. Ogólnie zmiany wyszly super i współpraca zakończyła się też przyjemnie. A teraz okienka zabezpieczyć, domek przygotować do zimowania, samemu odpocząć i nabrać sił na wiosnę. Gratulacje Dzióbek. A tak się martwiłaś, że nie zdążysz a się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.10.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 poniedzialkowo witam wszystkich spiochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.10.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.10.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 didi jednak kontakt jest ok jesli chodzi o sprzedaz auta drugie ogloszonko....i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.10.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 My ostatnio daliśmy spokój "segregowaniu" - zamówiliśmy kontener 5m3 i wszystko wyżuciliśmy do niego i spokój I tak teraz będziemy robić: co jakiś czas kontener i po kłopocie a jaki jest koszt takiego kontenera?? teraz braliśmy kontener 5m# ale jeszcze faktura nie przyszła, ale wcześniej za 7m3 płaciliśmy 280zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.10.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 didi jednak kontakt jest ok jesli chodzi o sprzedaz auta drugie ogloszonko....i koniec no to super a co teraz kupujesz ? Czy już kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.10.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 didi jednak kontakt jest ok jesli chodzi o sprzedaz auta drugie ogloszonko....i koniec no to super a co teraz kupujesz ? Czy już kupiłaś? jeszcze nie...ale Peugeot 407 , albo Volvo s80 z opcja jednak na 407 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.10.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 didi jednak kontakt jest ok jesli chodzi o sprzedaz auta drugie ogloszonko....i koniec no to super a co teraz kupujesz ? Czy już kupiłaś? jeszcze nie...ale Peugeot 407 , albo Volvo s80 z opcja jednak na 407 wierna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.10.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.10.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 didi jednak kontakt jest ok jesli chodzi o sprzedaz auta drugie ogloszonko....i koniec no to super a co teraz kupujesz ? Czy już kupiłaś? jeszcze nie...ale Peugeot 407 , albo Volvo s80 z opcja jednak na 407 wierna jesteś taaaak 407 jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 02.10.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Czesc! Czy ktos z was wie,gdzie mozna kupic kontener na budowe? A moze sprowadzic z Niemiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.10.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witam po dlugiej przerwie! Melduje, ze: - DOM ODDANY!!!! - Dzialka KUPIONA (wreszcie) - przeprowadzka zakonczona i na otarcie lez - kupilam sobie auto!!!!!! ale i tak jakos mi smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.10.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 jolly - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 02.10.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Czesc! Czy ktos z was wie,gdzie mozna kupic kontener na budowe? A moze sprowadzic z Niemiec? Można wynająć np w ramirencie http://www.ramirent.pl tylko nie wiem czy mają coś wolnego akurat i cen też nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA.S. 02.10.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Hej witam poniedzialkowo, szukam zainteresowanych porothermem 25 P+W, zostalo nam 1,5 palety i chetnie odsprzedamy potrzebujacym pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts