Maggie 02.10.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 no to wiecha przybita, więźba oblana, coby się nie rozeschła.... To gratulacje! Ale imprez u Ciebie - najpierw "pępkowe", teraz wiecha ... A u mnie dziś oficjalnie wytyczony budynek szydas, Maggie gratulacje dzięki Tak patrzę, patrzę na to zielone w Twoim avatarku i się zastanawiam, czy mi nie trzeba okularów jakichś mocniejszych No, ale żyrafka przecudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.10.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Maggie to była pliszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.10.2006 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Nie mogę znaleść odpowiedniego "gotowca", tzn są ale każdemu czegoś brakuje. Działka prostokątna z wjazdem od południa, do tego dach dwuspadowy z kalenicą równoległą do drogi. Dlatego zastanawiam się nad indywidualnym. No, to nie ma co się zastanawiac, tylko trzeba wziąc się za projektowanie. Tylko niezależnie od jakości architekta (za tę super trzeba zapłacic zdecydowanie powyżej przeciętnej!) musisz miec skrystalizowaną wizję. Spora ilośc asertywności też konieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.10.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Maggie to była pliszka Każda pliszka swój... Pliszka, nie pliszka - czas do roboty. WSTAWAC NARODZIE BUDOWLANY (i mieszkający też)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.10.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Maggie to była pliszka Każda pliszka swój... Pliszka, nie pliszka - czas do roboty. WSTAWAC NARODZIE BUDOWLANY (i mieszkający też)!!! ja już na chodzie czy wam się też coraz ciężej wstaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.10.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Tak patrzę, patrzę na to zielone w Twoim avatarku i się zastanawiam, czy mi nie trzeba okularów jakichś mocniejszych No, ale żyrafka przecudna! cieszę się że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.10.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 03.10.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 pozdrawiam wtorkowo ! gratulacje dla Maggie i szydasa !!!!! ... a ja dalej czekam na kredyt .... ... może zacznę w połowie października ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.10.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam! Jak to dobrze, że dziś córka ma na 11,40 - pospałyśmy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.10.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ja też wtorkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 03.10.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Maggie : a kto jest Twoim wykonawcą i gdzie budujesz swój dom ? Czy faktycznie jest problem z materiałami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.10.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Maggie : a kto jest Twoim wykonawcą i gdzie budujesz swój dom ? Czy faktycznie jest problem z materiałami ? martelia, napisałam elaborat na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.10.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Poszukuję namiarów na piasek na budowę. Czy ktoś jeszcze oprócz p. Majerana obsługuje lewobrzeże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.10.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Poszukuję namiarów na piasek na budowę. Czy ktoś jeszcze oprócz p. Majerana obsługuje lewobrzeże? W Tanowie facet ma piach, my braliśmy od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 didi jednak kontakt jest ok jesli chodzi o sprzedaz auta drugie ogloszonko....i koniec no to super a co teraz kupujesz ? Czy już kupiłaś? jeszcze nie...ale Peugeot 407 , albo Volvo s80 z opcja jednak na 407 Peugeot bleeeeeeeee bleeeeeeeeeeeeeee? Tragedia!!! Klaus....tragedia??? zaznaczam sa gorsze tragedie na swiecie..... no wziecie wielgasnego kredytu....bo we wlasnej kieszeni kicha a chce sie blyszczec...to jest dopiero tragedia... a jescze gorsza tragedia to to ze ludzie nie maja co jesc... itp itd dyskusja co jest lepsze a co gorsze zakonczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 didi jednak kontakt jest ok jesli chodzi o sprzedaz auta drugie ogloszonko....i koniec no to super a co teraz kupujesz ? Czy już kupiłaś? jeszcze nie...ale Peugeot 407 , albo Volvo s80 z opcja jednak na 407 Peugeot bleeeeeeeee Każda sroczka swój ogonek chwali... Pegeuta nie miałam, citroenka - owszem. Ale najbardziej lubię fordy (Harrisona też ) tez lubie....Harrisona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.10.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam grupkę A moja mała znów chora - to już tak będzie tydzień na tydzień Najgorsze ze nie widać objawów tylko temperatura wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 03.10.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam wszystkich Gdzie zamawialiście kontenery na wywóz gruzu z budowy i jak to wyglądało cenowo? będę wdzięczny za pomoc pozdrRygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.10.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 w Jumarze było najtaniej cen nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts