Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Macie racje ze mercedesy sa awaryjne niby to wiedzialam i niepotrzebne takiego sobie wzielismy . I poszlo nam turbo . Ja zawsze bylam zadowolona z japonczykow :lol:

My jak kupowalismy naszego nissana to mial wtedy 10 lat .

Oj ile sie nasluchalismy - ze zwariowalismy, ze wiecej bedziemy pod nim siedziec niz w nim :lol:

I co?

I odpukac ( puk puk) 3 lata jezdzimy bezawaryjnie. Lejemy i jedziemy :D

Tez mialam nissany i raz mazde 626 i bylam bardzo zadowolona .

I tez swietne sa audi moje uwielbialam za to ze bylo bezawaryjne i te silniki 1.9 Diesel rewelacyjne lepiej sie jezdzi niz benzyna a palilo tylko z 5 litrow :D na sto

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

witam grupkę

i spadam do pracy

a złodziejstwo dotarło i do nas

w ciągu miesiąca obrobiono 2 domy i to, w biały dzień. ten drugi wczoraj :evil:

hmm..czyli nalezy jednak zwracac uwage....a cos wiecej wiesz???

aha i slyszlas ze pedofila szukaja w naszym rejonie??? wczoraj sie dowiedzialam...

:o o pedosiu nic nie słyszałam, a latam sama z psami po naszych lasach

o kradziejach narazie nic nie wiem, bo info było z drugiej ręki, a nie będę przecież latać i się dopytywać, ale mają psy na dworzu i kurka chyba musiały szczekać, ale wychodzi na to, że nikt nie zwrócił uwagi.

w każdym bądź razie w okolicy grasują lepkie rączki i kradną w biały dzień i nic się nie boją. :evil:

Witam wszystkich!

czy ktoś z Was robił meble kuchenne w firmie Zengota w Kobylance, albo słyszał o nich opinie?

gdzie jeszcze można zrobić ładną kuchnię?

ja chcialam u nich robic...i cale szczescie nie zrobilam....oni maja super wystawke, ale zwykly salon ktory robi meble zrobi ci dokladnie tak samo....( fronty przeciez zamawiaja ) a co do ceny - to ich porabalo....

ja na swojej kuchni zaoszczedzilam......7 tys zl....za to samo...zdecydowanie byli najdrozsi, jesli jest jeszcze ten sam projektant ( taki mlody w okularkach) to przezyjesz chwile grozy - cierpi na skleroze...

projektant ten jeszcze pracuje , ale my trafiliśmy na fajną babkę

gdzie w takim razie polecasz?

monka dzięki za namiar

czupurek, przykro czytać o tych złodziejach. Ludzie się budują wkładając w to dorobek całego życia, albo zadłużając się po uszy, a tu taki przylezie i obrobi :evil:

śliczny piesio, tylko troszku zmniejsz rozmiar zdjęcia :wink:

ano tak :-?

zdjęcie zmniejszyłam. śliczny bo mój :lol:

piękny :D

ja ze swoim wybieram sie na szkolenie :D

Tez bedziesz szkolic?

Witam dawno mnie nie bylo ,ale jestem odcieta od internetu .Poszukuje osób które miły kontakt z firma "Ciepły dom "pani K.Podomskiej lub jej męż Marcina Podemskiego .

Ja obecnie mam z nimi prawie codzienny kontakt

pozdr

Rygó

Czy o tym mowa?

http://www.cieplydom.szczecin.pl/

Nie, rozawialiśmy o firmie Ciepły Dom ze Stargardu

pozdr

Rygó

Witam wszystkich!

czy ktoś z Was robił meble kuchenne w firmie Zengota w Kobylance, albo słyszał o nich opinie?

gdzie jeszcze można zrobić ładną kuchnię?

ja chcialam u nich robic...i cale szczescie nie zrobilam....oni maja super wystawke, ale zwykly salon ktory robi meble zrobi ci dokladnie tak samo....( fronty przeciez zamawiaja ) a co do ceny - to ich porabalo....

ja na swojej kuchni zaoszczedzilam......7 tys zl....za to samo...zdecydowanie byli najdrozsi, jesli jest jeszcze ten sam projektant ( taki mlody w okularkach) to przezyjesz chwile grozy - cierpi na skleroze...

projektant ten jeszcze pracuje , ale my trafiliśmy na fajną babkę

gdzie w takim razie polecasz?

monka dzięki za namiar

ta babka na poczatku jest sympatyczna....

niestety jesli chodzi o kuchnie..to nie moge polecic nikogo

czupurek, przykro czytać o tych złodziejach. Ludzie się budują wkładając w to dorobek całego życia, albo zadłużając się po uszy, a tu taki przylezie i obrobi :evil:

śliczny piesio, tylko troszku zmniejsz rozmiar zdjęcia :wink:

ano tak :-?

zdjęcie zmniejszyłam. śliczny bo mój :lol:

piękny :D

ja ze swoim wybieram sie na szkolenie :D

Tez bedziesz szkolic?

mój pdst już ma. to koń stary - skończył 2 lata

jak mam czas to latam do klubu podtrzymać to co się naumiał, choć ostatnio leń ze mnie patentowany

na kolejne szkolonko też bym się wybrała ale zawsze coś mi staje na przeszkodzie :wink:

a kiedy i do jakiej szkółki się wybierasz? będziesz robić PT?