jolly 05.10.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Didi - wykluje sie wykluje, ale chyba jeszcze masz czas... Mam do Ciebie pytanko - czy tam jak kopaliscie lawy bylo mokro??? i czy potrzebne sa odwierty????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.10.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Didi - wykluje sie wykluje, ale chyba jeszcze masz czas... Mam do Ciebie pytanko - czy tam jak kopaliscie lawy bylo mokro??? i czy potrzebne sa odwierty????? Spokojnie! nic sie nie działo. W naszych okolicach jest ok 4m do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dzieki Didi, bo Ci od adaptacji mnie strasza, ze tam moze byc wskazanie na wymiane gruntu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.10.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam Mam pytanko. Ma ktoś może namiar na kogoś kto wykona zjazd z drogi głównej? Należy przełożyć polbruk na chodniku i ułożyć krawężnik. ps. S.P. witaj po przerwie, gratuluję synka - niech zdrowo rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.10.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam! Całą noc gardło mnie bolało.......idę po południu do lekarza, coby sie nic nie wykluło. Jak tylko coś mnie rozbierało w ciąży to siekałam drobno czosnek potem rozsmarowywałam na grzance i zjadałam. Jakoś udało mi się przetrwać bez przeziębienia a rodziałam w grudniu. Jeżeli nie masz "alergii" na czosnek to polecam taką profilaktykę A na bolące gardło najlepsze jest płukanie solą ale najlepiej w początkowej fazie. Trzymaj się Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.10.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dzieki Didi, bo Ci od adaptacji mnie strasza, ze tam moze byc wskazanie na wymiane gruntu!!!! a czemu "wymianę"? czym argumentują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Didusku ano tym, ze oni niby "twierdza", ze tam jest juz podmokly teren...ale chyba sami musimy to sprawdzic, zreszta jak mowia, na jednej dzialce jest dobrze, a na drugiej juz moze byc bardzo mokro!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam! Całą noc gardło mnie bolało.......idę po południu do lekarza, coby sie nic nie wykluło. Jak tylko coś mnie rozbierało w ciąży to siekałam drobno czosnek potem rozsmarowywałam na grzance i zjadałam. Jakoś udało mi się przetrwać bez przeziębienia a rodziałam w grudniu. Jeżeli nie masz "alergii" na czosnek to polecam taką profilaktykę A na bolące gardło najlepsze jest płukanie solą ale najlepiej w początkowej fazie. Trzymaj się Didi Na czosnek nie tylko, że nie jestem uczulona ale nawet bardzo go lubię zarówno na surowo, jak i w różnych potrawach. A wczoraj taką kurację zastosowałam, a mimo to boli mnie gardło cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.10.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Didusku ano tym, ze oni niby "twierdza", ze tam jest juz podmokly teren... ale chyba sami musimy to sprawdzic, zreszta jak mowia, na jednej dzialce jest dobrze, a na drugiej juz moze byc bardzo mokro!!!! zgadza się, ale z tego co pamiętam, to nikt z naszych znajomych, którzy wybudowali się własnie na tych terenach nie miał żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.10.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Na czosnek nie tylko, że nie jestem uczulona ale nawet bardzo go lubię zarówno na surowo, jak i w różnych potrawach. A wczoraj taką kurację zastosowałam, a mimo to boli mnie gardło cały czas. a płukałaś solą, naprawdę polecam. Mnie jak tylko zaczyna drapać gardło to płukam solą chociaż tego bardzo nie lubię zazwyczaj mi pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 na gardło jest tez dobre:pic 3 razy dziennie sok z 3 cytryn.Mi pomaga ekspresowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.10.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 na gardło jest tez dobre: pic 3 razy dziennie sok z 3 cytryn. Mi pomaga ekspresowo. hmmm, akurat tylu cytryn nie mam w domu, ale na pewno zakupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam wieczorkiem Czy wiecie ze w niemczech jest teraz w lotto jedna z najwiekszych kumulacji az 29 milionow euro jutro jade do banku w prenzlau....czy kazdy moze kupic ten losik??? Pewnie Nikt nie wygral tych 29 milionow i teraz jest kumulacja do ...35 milionow Ale w niemczech sa emocje a kiedy losowanko??? bo ja jutro sie za granice wybieram:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dzieki DIDI, Teska daj wygrac INNYM - biedniejszym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.10.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 a z innej beczkiW którym ze sklepów ( bo w realu i selgrosie nie widziałam) można kupić ferrero duplo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.10.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ale zachcianeczki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ale zachcianeczki....... A ja mam ochotę na grzesia w czekoladzie , tylko nie chce mi sie isc po niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dzieki DIDI, Teska daj wygrac INNYM - biedniejszym.... Jolly to jescze sa bardziej biedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.10.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 W sprawie remontu, to u mnie wyszły nieszczelności w kanalizie. No i sporo bałaganu z rozkuwaniem mnie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 W sprawie remontu, to u mnie wyszły nieszczelności w kanalizie. No i sporo bałaganu z rozkuwaniem mnie czeka. eeeeee, yyyyyyy, u mnie po miesiacu sciany w przedsionku były juz brudne miejscami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts