magda1614 07.10.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 dzieki meggi za wiadomosci bylo mi to potrzebne moze mi sie cos uda zalatwic z tymi papierkami a budowac sie bedziemy w szczecinie na polickiej.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.10.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Witam niedzielnie i podciągam bo dyndamy na końcu łańcucha pokarmowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 08.10.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Dzien dobry wszystkim! U nas dzis mija 2 miesiac budowania i w srode zalewamy strop! Wspaniala rzecz to budowanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 to ja niedzielnie tez sie przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.10.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 to ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.10.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 I ja sie przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 08.10.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 ja tez witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.10.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Czy ktos z Was uzytkuje szambo jakie sa koszty wywozu i czy to jest nieklopotliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 08.10.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 dołaczam sie do pytania bo tez mam miec szambo ,moze ktos cos wie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.10.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Czy ktos z Was uzytkuje szambo jakie sa koszty wywozu i czy to jest nieklopotliwe Kłopotliwe i duże koszty wywozu. Ogólnie najgorsza z możliwych opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.10.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Czy ktos z Was uzytkuje szambo jakie sa koszty wywozu i czy to jest nieklopotliwe Kłopotliwe i duże koszty wywozu. Ogólnie najgorsza z możliwych opcji. Tak ale mam tak w WZ wiec najpierw pozwolenie a pozniej np zgloszenie Tylko ze doczytalam ze aby oczyszczalnia dobrze dzialala trzeba codziennie miec przynajmiej 60 l sciekow a z tym moge miec problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.10.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Czy ktos z Was uzytkuje szambo jakie sa koszty wywozu i czy to jest nieklopotliwe Kłopotliwe i duże koszty wywozu. Ogólnie najgorsza z możliwych opcji. Tak ale mam tak w WZ wiec najpierw pozwolenie a pozniej np zgloszenie Tylko ze doczytalam ze aby oczyszczalnia dobrze dzialala trzeba codziennie miec przynajmiej 60 l sciekow a z tym moge miec problem 60 litrów ścieków to żaden problem. policz chociażby ile razy korzystasz z toalety i pomnóż to razy 5 litrów (wersja eko) lub 10 (wersja full), razy liczbę osób w domu, dodaj to tego 1-2 litry na umycie rąk. Potem policz tak samo mycie naczyń, pranie, kąpiel etc. jeśli zmieścisz się w 250 litrach dziennie to jesteś gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 A jak to jest z taka oczyszczalnia np jak sie wyjezdza na 3 tygodnie wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 I czy urzedy zawsze zgadzaja sie na oczyszczalnie jak w WZ jest szambo ze wzgledu na (chyba wody gruntowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.10.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Czy ktos z Was uzytkuje szambo jakie sa koszty wywozu i czy to jest nieklopotliwe Kłopotliwe i duże koszty wywozu. Ogólnie najgorsza z możliwych opcji. Tak ale mam tak w WZ wiec najpierw pozwolenie a pozniej np zgloszenie Tylko ze doczytalam ze aby oczyszczalnia dobrze dzialala trzeba codziennie miec przynajmiej 60 l sciekow a z tym moge miec problem Niemożliwe. Nie kąpiesz się? Prysznic to 50l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.10.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 I czy urzedy zawsze zgadzaja sie na oczyszczalnie jak w WZ jest szambo ze wzgledu na (chyba wody gruntowe) Największe problemy możesz mieć z gruntem. On musi umieć odebrać wodę z twojej oczyszczalni. No i woda musi być nisko. U mnie na glinie oczyszczalnia nie miałaby szans działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 poniedzialkowo podpisuje listę obecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.10.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.10.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.10.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 witam wszystkich poniedziałkowo "Przysłuchiwałam" się Waszym rozmowom na temat szkolenia piesów i melduję, że dzisiaj byłam na przeszpiegach w Airisie. Jutro mamy pierwszą lekcję teoretyczną, potem trzy indywidualne i dołączamy do grupy. Zajęcia dwa razy w tygodniu po 2 godziny, 2,5 miecha, koszt 450 zł. Jest to PT od 7 miesiąca. Ewar - no to ci bydełko wyrosło. a jaki ładniutki. fajnie że lecisz na pt. no ja chyba z moim znowu też ruszę w teren niech się czegoś nowego nauczy, bo zauważyłam ostatnio, że się nudzi. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts