Klaus 11.10.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 pytanie laika : czy bloczki fundamentowe sa różnej wielkości ? Czy są różni producenci ? Czy od tego zależą różnice w cenie (między 2,80 a 3,17) ? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.10.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 KLAUS : uśmiechnęłam się w sprawie listy i czekam ... ja też Ale o co właściwi chodzi? Mam Wam wysłać? Nie ma sprawy. Tylko podajcie na jaki adres. A na przyszłość takie prośby proszę kierować pocztą bo na forum mogę nie doczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.10.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 pytanie laika : czy bloczki fundamentowe sa różnej wielkości ? Czy są różni producenci ? Czy od tego zależą różnice w cenie (między 2,80 a 3,17) ? Zasadniczo są bloczki grubości 12cm i 14cm. Ponadto są bloczki pełne i z wydrążeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 11.10.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witaj Astrox gdzie budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.10.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 pytanie laika : czy bloczki fundamentowe sa różnej wielkości ? Czy są różni producenci ? Czy od tego zależą różnice w cenie (między 2,80 a 3,17) ? Zasadniczo są bloczki grubości 12cm i 14cm. Ponadto są bloczki pełne i z wydrążeniami. Są też 11,5 cm i z atestem i bez atestu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.10.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 KLAUS : uśmiechnęłam się w sprawie listy i czekam ... ja też Ale o co właściwi chodzi? Mam Wam wysłać? Nie ma sprawy. Tylko podajcie na jaki adres. A na przyszłość takie prośby proszę kierować pocztą bo na forum mogę nie doczytać wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 11.10.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam i ja!!! WItajcie NOWI i witaj dawno niezagladajacy Panie ROMANIE W.!!!! niestety w tej sprawie Panu nie pomoge - jestem nie na czasie, dopiero na lato bede sie rozgladala za regipsiarzami i tymi podobnymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.10.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam! Ja dopiero jestem do życia, chyba przez tą pełnie spać nie mogę i dopiero po wysłaniu męża do pracy a córkę do szkoły odespałam nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.10.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 KLAUS : uśmiechnęłam się w sprawie listy i czekam ... ja też Ale o co właściwi chodzi? Mam Wam wysłać? Nie ma sprawy. Tylko podajcie na jaki adres. A na przyszłość takie prośby proszę kierować pocztą bo na forum mogę nie doczytać wysłałam niestety wywaliło błąd, tak samo z resztą jak wczoraj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.10.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam! Ja dopiero jestem do życia, chyba przez tą pełnie spać nie mogę i dopiero po wysłaniu męża do pracy a córkę do szkoły odespałam nockę Didi, zamieniasz się w wilkołaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.10.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam! Ja dopiero jestem do życia, chyba przez tą pełnie spać nie mogę i dopiero po wysłaniu męża do pracy a córkę do szkoły odespałam nockę Didi, zamieniasz się w wilkołaka? Ja zawsze reagowałam na pełnię, ale teraz to już koszmar, a przecież rolety mam pozaciągane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Coś w tym jest. Znajoma położna mówi, że w czasie pełni rodzi się znacznie więcej dzieci niż w inne dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.10.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Coś w tym jest. Znajoma położna mówi, że w czasie pełni rodzi się znacznie więcej dzieci niż w inne dni. hmm, muszę sprawdzić kiedy w styczniu będzie pełnia, to zaplanuję sobie poród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Coś w tym jest. Znajoma położna mówi, że w czasie pełni rodzi się znacznie więcej dzieci niż w inne dni. hmm, muszę sprawdzić kiedy w styczniu będzie pełnia, to zaplanuję sobie poród ja urodziłam Olę jak była pełnia ! Także znalazłam informację, że w czasie pełni rodzi się więcej dzieci i tak się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.10.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Coś w tym jest. Znajoma położna mówi, że w czasie pełni rodzi się znacznie więcej dzieci niż w inne dni. hmm, muszę sprawdzić kiedy w styczniu będzie pełnia, to zaplanuję sobie poród ja urodziłam Olę jak była pełnia ! Także znalazłam informację, że w czasie pełni rodzi się więcej dzieci i tak się stało. potwierdza się ta teoria! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 11.10.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wszystkich, czy ktoś miał może doczynienia z firmą Agrowest z Dobrej sprzedającej działki budowlane uzbrojone. Czy to jakaś przyzwoita firma czy lepiej na nich uważać?. Jeśli ktoś z was coś wie na ich temat proszę o jakieś info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.10.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 co do bloczków to już wiem jakie mam kupić : 12 i "z dziurą" i kolejna zagwozdka : czy proton jest tak dobry jak porotherm ? czy przenikalność cieplna, trwałość, nie wiem co jeszcze, jest porównywalna? Cena porotonu jest niższa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 11.10.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 11.10.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 11.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Czy ktoś ma namiar na ziemię do wyrównania terenu, najlepiej z okolic Miezryna, bo wtedy transport tańszy. Nie musi to być ekstara ziemia ogrodowa. Potrzebuję około 10 wywrotek. Czasami ludzie się wyzbywają, bo mają małą działkę i duży wykop. Może kogoś znacie. Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts