delf 12.10.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ma ktoś doświadczenia z lodówkami Aristona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No to w niedzielke po kosciolku - jade sobie kupic buciki, kurteczke... fakt jest taki, ze priorytety od czasu budowy sie zmieniaja, nie tylko na korzysc budowy, najpierw zaczelo sie od urodzenia potomka - mimo ze szafa pelna - zawsze jak cos fajnego zobacze - kupie, odkad znalazlam druga polowke - to tez wole jemu niz sobie... kiedy przyjdzie czas na mnie???? jak sie przeprowadzalam z nowego do "tymczasowego" to sie przerazilam - Moj kochany ma wiecej ciuchow ode mnie, nie mowiac o synku... jestem taka biedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ma ktoś doświadczenia z lodówkami Aristona? niestety nie, ale niemile doswiadczenia mam z lodowka Bosh - ma niecale 9 miesiecy i zbyt czesto sie wlacza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ma ktoś doświadczenia z lodówkami Aristona? niestety nie, ale niemile doswiadczenia mam z lodowka Bosh - ma niecale 9 miesiecy i zbyt czesto sie wlacza.... ja koło 6 lat temu kupiłem "na gwałt" naszą Amicę, bo starą lodówkę, jeszcze z akademika szlag trafił (dosłownie, piorun walnął w budynek i parę elektrycznych rzeczy się spaliło), a był środek lata. I lodówka chodzi jak zegarek, cichutko, trzyma temperaturę jak prąd wyłączą, mimo, że przeżyła już trzy przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.10.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No to w niedzielke po kosciolku - jade sobie kupic buciki, kurteczke... fakt jest taki, ze priorytety od czasu budowy sie zmieniaja, nie tylko na korzysc budowy, najpierw zaczelo sie od urodzenia potomka - mimo ze szafa pelna - zawsze jak cos fajnego zobacze - kupie, odkad znalazlam druga polowke - to tez wole jemu niz sobie... kiedy przyjdzie czas na mnie???? jak sie przeprowadzalam z nowego do "tymczasowego" to sie przerazilam - Moj kochany ma wiecej ciuchow ode mnie, nie mowiac o synku... jestem taka biedna... no patrz kurcze mam to samo Wlasnie zapowiedzialam mezowi , ze zaczyna sie robic zimno, jakies ze dwa sweterki by mi sie przydaly Z tym ze ja weszlam juz w faze mieszkania w niewykonczonym domu - to jest straszniejsze niz budowa. Podczas budowy tu szedl tysiac , tam kilka tysiecy , no to czasem tu 100 na fryza, tu 100 na buty i sie nie czulo tego. Teraz codziennie rano wstaje i mysle sobie - cholera kiedy ja kupie firany, cholera kiedy lustro do lazienki , farbe na sciany co jeszcze nie pomalowane. Za chwile ide do szafy, hmmm w co sie ubrac i po chwili juz wiem - pierniczyc firany, lustro i farbe, musze sobie cos do szafy kupic jolly jak to kiedy przyjdzie czas na Ciebie - w niedziele po kosciolku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.10.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 PILNE ! czy ktoś brał poroton z Razmusa w Mierzynie i jakie macie doświadczenia ? dzięki a oni jeszcze handlują? jak tam byłam to pełno quadów stało a materiałów budowlanych było bardzo mało. Oferty na wełnę nie dostaliśmy do tej pory a ceny które nam pan podał zwaliły mnie z nóg. Dowiadywałaś się w HMB na Świerczewskiej, jak porównywałam ceny na styropian i wełnę to zawsze mieli rozsądną cenę. i dalej stoi mało materiałów, dużo quadów i pan wyraża się o pracownikach : the beściaki Niby dostawy mają na bieżąco z Niemiec, ale zanim wpłacę jakąś kasę to chciałabym znaleźć potwierdzenie, ze ktoś u nich kupił i nie było problemów z dostawą, jakością materiału itp. A w HMB nie mają porothermu ani porotonu,a w ogóle to znowu wzrost cen na pth. Może jednak ktoś handlował z Razmusem? Dzióbek : ty nie ? kojarzy mi się jakaś twoja wypowiedź odnośnie porotonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 w końcu jeszcze nie kupiłam, bo straśnie cienko z kasa chwilowo, a potrzeby o taaaaaaakie Ale jedyny, który do mnie pasuje (z rozstawem podłączeń wody 14 cm) to Varius z Koła. też myślę nad variusem albo caprice caprice, to dawna Fantasia, która mam, jak chcesz odsprzedam ci ją w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No to w niedzielke po kosciolku - jade sobie kupic buciki, kurteczke... fakt jest taki, ze priorytety od czasu budowy sie zmieniaja, nie tylko na korzysc budowy, najpierw zaczelo sie od urodzenia potomka - mimo ze szafa pelna - zawsze jak cos fajnego zobacze - kupie, odkad znalazlam druga polowke - to tez wole jemu niz sobie... kiedy przyjdzie czas na mnie???? jak sie przeprowadzalam z nowego do "tymczasowego" to sie przerazilam - Moj kochany ma wiecej ciuchow ode mnie, nie mowiac o synku... jestem taka biedna... no patrz kurcze mam to samo Wlasnie zapowiedzialam mezowi , ze zaczyna sie robic zimno, jakies ze dwa sweterki by mi sie przydaly Z tym ze ja weszlam juz w faze mieszkania w niewykonczonym domu - to jest straszniejsze niz budowa. Podczas budowy tu szedl tysiac , tam kilka tysiecy , no to czasem tu 100 na fryza, tu 100 na buty i sie nie czulo tego. Teraz codziennie rano wstaje i mysle sobie - cholera kiedy ja kupie firany, cholera kiedy lustro do lazienki , farbe na sciany co jeszcze nie pomalowane. Za chwile ide do szafy, hmmm w co sie ubrac i po chwili juz wiem - pierniczyc firany, lustro i farbe, musze sobie cos do szafy kupic przeżywam dokładnie to samo.....naprawdę, bo w sobotę: przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Może jednak ktoś handlował z Razmusem? znajoma z nimi handlowała, ogólnie ok. nie słyszałam skarg. tylko to było przed quadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 w końcu jeszcze nie kupiłam, bo straśnie cienko z kasa chwilowo, a potrzeby o taaaaaaakie Ale jedyny, który do mnie pasuje (z rozstawem podłączeń wody 14 cm) to Varius z Koła. też myślę nad variusem albo caprice caprice, to dawna Fantasia, która mam, jak chcesz odsprzedam ci ją w dobrej cenie. kurcze za późno już zamówione jest, do jutra mogę zmienić zdanie co do wybranego modelu. przeżywam dokładnie to samo.....naprawdę, bo w sobotę: przeprowadzka gratulacje!!!! wreszcie się doczekałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 w końcu jeszcze nie kupiłam, bo straśnie cienko z kasa chwilowo, a potrzeby o taaaaaaakie Ale jedyny, który do mnie pasuje (z rozstawem podłączeń wody 14 cm) to Varius z Koła. też myślę nad variusem albo caprice caprice, to dawna Fantasia, która mam, jak chcesz odsprzedam ci ją w dobrej cenie. kurcze za późno już zamówione jest, do jutra mogę zmienić zdanie co do wybranego modelu. ale kupujesz i wc i bidet? szkoda, upiekłybysmy dwie pieczenie na jednym ogniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ale kupujesz i wc i bidet? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No to w niedzielke po kosciolku - jade sobie kupic buciki, kurteczke... fakt jest taki, ze priorytety od czasu budowy sie zmieniaja, nie tylko na korzysc budowy, najpierw zaczelo sie od urodzenia potomka - mimo ze szafa pelna - zawsze jak cos fajnego zobacze - kupie, odkad znalazlam druga polowke - to tez wole jemu niz sobie... kiedy przyjdzie czas na mnie???? jak sie przeprowadzalam z nowego do "tymczasowego" to sie przerazilam - Moj kochany ma wiecej ciuchow ode mnie, nie mowiac o synku... jestem taka biedna... no patrz kurcze mam to samo Wlasnie zapowiedzialam mezowi , ze zaczyna sie robic zimno, jakies ze dwa sweterki by mi sie przydaly Z tym ze ja weszlam juz w faze mieszkania w niewykonczonym domu - to jest straszniejsze niz budowa. Podczas budowy tu szedl tysiac , tam kilka tysiecy , no to czasem tu 100 na fryza, tu 100 na buty i sie nie czulo tego. Teraz codziennie rano wstaje i mysle sobie - cholera kiedy ja kupie firany, cholera kiedy lustro do lazienki , farbe na sciany co jeszcze nie pomalowane. Za chwile ide do szafy, hmmm w co sie ubrac i po chwili juz wiem - pierniczyc firany, lustro i farbe, musze sobie cos do szafy kupic jolly jak to kiedy przyjdzie czas na Ciebie - w niedziele po kosciolku no chyba przyjdzie ten czas..... Didi - gratulki z przeprowadzki! to naprawde lepsze niz WY-prowadzka z nowo zbudowanego domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam wszystkich! dzisiaj mam dobry humor - dzieki wczorajszemu meczowi!!! az nie wierzylam?! a moze portugalczycy tak specjalnie..... Teska - nie zauwazylas, ze jak trafi sie jakis "marsjanin" to uderza prosto do Ciebie???? o co w tym wszystkim chodzi - zzera mnie ciekawosc... tym razem nie do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Monka - zyrafko Ty moja - jakiej firmy masz dachowke?????? i po ile??? jesli mozna.... Nie ma sprawy z tym że po ile to będzie problem, tak na już ja nie wiem jak wy to wszystko pamiętacie np. Teska skończyła budowę jakiś czas temu a wszystko pamięta...mi to wszystko jakoś ulatuje Dachówka to Roben średzka falista plus (większy format) kolor miedziany. Jak ją kupowaliśmy w zeszłym roku to akurat była promocja w Robenie i za cały dach ok. 250 m2 zapłaciliśmy 12 tyś. o ile dobrze pamiętam Jak chcesz konkretne ceny to zerknę na fakturę wieczorem i ci podam. Kiedy starujesz jolly? monka dziennik i 6 albumow zdjec....super jest tak popatzrec jak np 5 lat do tylu byl tylko moj domek w naszym dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.10.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 monka dziennik i 6 albumow zdjec....super jest tak popatzrec jak np 5 lat do tylu byl tylko moj domek w naszym dole pewnie że fajnie ty prawie jak pionierka na tym terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.10.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Dzióbek : ty nie ? kojarzy mi się jakaś twoja wypowiedź odnośnie porotonu. ja?? nie, nawet nie mam pojęcia gdzie ta hurtownia jest A co do porotonu to słyszałam, ze jakis problem jest z dostawami, jak chciałam dokupić 50 działówek to nie było, musiałam brać pth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.10.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Didi - gratulki z przeprowadzki! to naprawde lepsze niz WY-prowadzka z nowo zbudowanego domu.... Didi??? Chyba Delfik sie przeprowadza - też GRATULKI i wszystkiego naj w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No to w niedzielke po kosciolku - jade sobie kupic buciki, kurteczke... fakt jest taki, ze priorytety od czasu budowy sie zmieniaja, nie tylko na korzysc budowy, najpierw zaczelo sie od urodzenia potomka - mimo ze szafa pelna - zawsze jak cos fajnego zobacze - kupie, odkad znalazlam druga polowke - to tez wole jemu niz sobie... kiedy przyjdzie czas na mnie???? jak sie przeprowadzalam z nowego do "tymczasowego" to sie przerazilam - Moj kochany ma wiecej ciuchow ode mnie, nie mowiac o synku... jestem taka biedna... no patrz kurcze mam to samo Wlasnie zapowiedzialam mezowi , ze zaczyna sie robic zimno, jakies ze dwa sweterki by mi sie przydaly Z tym ze ja weszlam juz w faze mieszkania w niewykonczonym domu - to jest straszniejsze niz budowa. Podczas budowy tu szedl tysiac , tam kilka tysiecy , no to czasem tu 100 na fryza, tu 100 na buty i sie nie czulo tego. Teraz codziennie rano wstaje i mysle sobie - cholera kiedy ja kupie firany, cholera kiedy lustro do lazienki , farbe na sciany co jeszcze nie pomalowane. Za chwile ide do szafy, hmmm w co sie ubrac i po chwili juz wiem - pierniczyc firany, lustro i farbe, musze sobie cos do szafy kupic przeżywam dokładnie to samo.....naprawdę, bo w sobotę: przeprowadzka Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No to w niedzielke po kosciolku - jade sobie kupic buciki, kurteczke... fakt jest taki, ze priorytety od czasu budowy sie zmieniaja, nie tylko na korzysc budowy, najpierw zaczelo sie od urodzenia potomka - mimo ze szafa pelna - zawsze jak cos fajnego zobacze - kupie, odkad znalazlam druga polowke - to tez wole jemu niz sobie... kiedy przyjdzie czas na mnie???? jak sie przeprowadzalam z nowego do "tymczasowego" to sie przerazilam - Moj kochany ma wiecej ciuchow ode mnie, nie mowiac o synku... jestem taka biedna... no patrz kurcze mam to samo Wlasnie zapowiedzialam mezowi , ze zaczyna sie robic zimno, jakies ze dwa sweterki by mi sie przydaly Z tym ze ja weszlam juz w faze mieszkania w niewykonczonym domu - to jest straszniejsze niz budowa. Podczas budowy tu szedl tysiac , tam kilka tysiecy , no to czasem tu 100 na fryza, tu 100 na buty i sie nie czulo tego. Teraz codziennie rano wstaje i mysle sobie - cholera kiedy ja kupie firany, cholera kiedy lustro do lazienki , farbe na sciany co jeszcze nie pomalowane. Za chwile ide do szafy, hmmm w co sie ubrac i po chwili juz wiem - pierniczyc firany, lustro i farbe, musze sobie cos do szafy kupic jolly jak to kiedy przyjdzie czas na Ciebie - w niedziele po kosciolku no chyba przyjdzie ten czas..... Didi - gratulki z przeprowadzki! to naprawde lepsze niz WY-prowadzka z nowo zbudowanego domu.... Didi sie gdzies wyprowadza??? Jolly Delfik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts