Teska 12.10.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 monka dziennik i 6 albumow zdjec....super jest tak popatzrec jak np 5 lat do tylu byl tylko moj domek w naszym dole pewnie że fajnie ty prawie jak pionierka na tym terenie pare osob tam bylo razem...ale fakt na dole stal moj tylko domek...a teraz gesto warto robic foteczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 spoko, domyśliłam sie, że Jolly o mnie jeszcze bez drzwi i z perspektywą szpachlowania i malowania kilku fuch po "fachowcach", ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 spoko, domyśliłam sie, że Jolly o mnie jeszcze bez drzwi i z perspektywą szpachlowania i malowania kilku fuch po "fachowcach", ale co tam i pogoda Wam dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 O kurde, ale pomyla - ale tez na "D" taka zakrecona jezzzzzdem ostatnio.... Teska - a co sie wydarzylo z tym marsjaninem?????? ja chaciu wiedziec.... taka jestem wscibska........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 O kurde, ale pomyla - ale tez na "D" taka zakrecona jezzzzzdem ostatnio.... Teska - a co sie wydarzylo z tym marsjaninem?????? ja chaciu wiedziec.... taka jestem wscibska........ Jolly nie wiem...czasem sie pojawaiaj i znikaja i tak w kolko...ignorujemy takie "cuś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.10.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Gratulacje dla tych co się przeprowadzają ! Mimo wszystko ( przewozenie gratow itp) - to jest super czas Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 aaaaaa czyli znowu jakis taki, no bo pisal ze niby pomilil forum??????? no to ignoruje takie "cus" ale jestem glodna... ostatnio mam straszne zachcianki, a to na pieczarki marynowane, a to na buraczki, a dzis kolezka z pracy zrobil mi smaka na .... sajgonki! mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.10.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 spoko, domyśliłam sie, że Jolly o mnie jeszcze bez drzwi i z perspektywą szpachlowania i malowania kilku fuch po "fachowcach", ale co tam Tez nie mialam drzwi jak sie przeprowadzilam. Heh oscieznic tez nie. W kiblu wisialy stare zaslony w dodatku krwisty welur To był szał przeprowadzkowy - eh , troche mi tego brakuje A moj dziadek jak przyjechal na 1-sza kawkę po przeprowadzce powiedzial - nooooo, to macie takiiii, no stan surowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.10.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 spoko, domyśliłam sie, że Jolly o mnie jeszcze bez drzwi i z perspektywą szpachlowania i malowania kilku fuch po "fachowcach", ale co tam Tez nie mialam drzwi jak sie przeprowadzilam. Heh oscieznic tez nie. W kiblu wisialy stare zaslony w dodatku krwisty welur To był szał przeprowadzkowy - eh , troche mi tego brakuje A moj dziadek jak przyjechal na 1-sza kawkę po przeprowadzce powiedzial - nooooo, to macie takiiii, no stan surowy gratuluję dziadzi ciętego dowcipu...ale...cos w tym jest, jest u nas baardzo surowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 12.10.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 gratuluję dziadzi ciętego dowcipu...ale...cos w tym jest, jest u nas baardzo surowo Grtualcje dla delf:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.10.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ale jestem glodna... ostatnio mam straszne zachcianki, a to na pieczarki marynowane, a to na buraczki, a dzis kolezka z pracy zrobil mi smaka na .... sajgonki! mniam... zachcianki???? dobrze, że nie na duplo, bo ciężkie do zdobycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 no i juz jem te sajgonki - wszystkim zycze smacznego... jesli idzie o duplo - to bym sie troche wystraszyla - niczego nie planowalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.10.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam popoludniowo . Tez bym chciala miec juz przeprowadzke Jolly fajny projekt a salon olbrzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.10.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Trobe mogę się do Ciebie uśmiechnąć o namiar i info ile brali za ulozenie bruku? z gory dzieki Przepraszam, od tygodnia nie zaglądałam na Forum, więc namiar wysłałam na priv dopiero teraz. Witam wszystkich. Próbuję się przebic przez kilka stron Waszych postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jolly fajny projekt a salon olbrzymi dzieki - no tez mi sie wydaje trochu przyduzy.... ale bedzie miejsce na fajny fortepian i na duza choinke w grudniu no i pobiegac bedzie mozna - tylko niestety podloga mnie wyniesie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.10.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 No, udało się. Delf - gratulacje! Niech się dobrze mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.10.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jolly fajny projekt a salon olbrzymi dzieki - no tez mi sie wydaje trochu przyduzy.... ale bedzie miejsce na fajny fortepian i na duza choinke w grudniu no i pobiegac bedzie mozna - tylko niestety podloga mnie wyniesie.... To ja bym sie chetnie zamienila bo moj ma tylko 30 m + otwart kuchnia 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.10.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jolly fajny projekt a salon olbrzymi dzieki - no tez mi sie wydaje trochu przyduzy.... ale bedzie miejsce na fajny fortepian i na duza choinke w grudniu no i pobiegac bedzie mozna - tylko niestety podloga mnie wyniesie.... O fortepianie zapomnij, wbrew pozorom te 40 metrów wcale nie jest nadmiernie wielką przestrzenią. Może raczej pianino? Zastanów się jednak nad garażem z przodu domu. U mnie też tak jest i przeklinam samą siebie, że wykazałam zbyt mało uporu przy negowaniu tego rozwiązania w okresie projektowania. Jestem z tego bardzo niezadowolona! Duża bryła zasłania widok na drogę z jednej strony i może byc schronieniem dla ewentualnego złodzieja. Poza tym, zamiast pięknej ściany lasu widzę ścianę własnego garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jolly fajny projekt a salon olbrzymi dzieki - no tez mi sie wydaje trochu przyduzy.... ale bedzie miejsce na fajny fortepian i na duza choinke w grudniu no i pobiegac bedzie mozna - tylko niestety podloga mnie wyniesie.... To ja bym sie chetnie zamienila bo moj ma tylko 30 m + otwart kuchnia 10 i co ciasno???? bo ja mialam 26 m2 + otwarta kuchnia ok. 12 m2 + otwarta jadalnia ok. 10m2 i bylo oki!!!! martwie sie bardziej garazem - troche go wydluze o 1m, bo boje sie ze bedzie ciasno - juz to przerabialam... no i zrobie zadaszenie na tarasie... ale ogolnie projekt tez mi sie podoba. zaczynam miec ochote.................... na budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jolly fajny projekt a salon olbrzymi dzieki - no tez mi sie wydaje trochu przyduzy.... ale bedzie miejsce na fajny fortepian i na duza choinke w grudniu no i pobiegac bedzie mozna - tylko niestety podloga mnie wyniesie.... Zastanów się jednak nad garażem z przodu domu. U mnie też tak jest i przeklinam samą siebie, że wykazałam zbyt mało uporu przy negowaniu tego rozwiązania w okresie projektowania. Jestem z tego bardzo niezadowolona! Duża bryła zasłania widok na drogę z jednej strony i może byc schronieniem dla ewentualnego złodzieja. Poza tym, zamiast pięknej ściany lasu widzę ścianę własnego garażu. myslalam o tym - usytuowanie mojej dzialki sprawi, ze odgrodze sie od notabene "niesympatycznego" sasiada (co to drzwi nie chcial otworzyc - a z okna spogladal...) i dom - ta strona garazowa bedzie stala wlasnie blizej plotu - takze taki uklad mi sie podoba - poza tym i tak bede miala alarm - a zreszta co u mnie wyniosa - futer nie mam, kozaczkow tez nie mam - nie mam bo wszystko topie w dom - a tego mi nie zabiora!!!! no chyba ze kiedys komornik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts