Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

monka

dziennik i 6 albumow zdjec....super jest tak popatzrec jak np 5 lat do tylu byl tylko moj domek w naszym dole :lol: :lol:

pewnie że fajnie :lol: ty prawie jak pionierka na tym terenie :wink:

pare osob tam bylo razem...ale fakt na dole stal moj tylko domek...a teraz gesto :lol: warto robic foteczki...

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

O kurde, ale pomyla - ale tez na "D" :lol: :lol: :lol:

taka zakrecona jezzzzzdem ostatnio....

Teska - a co sie wydarzylo z tym marsjaninem?????? ja chaciu wiedziec.... taka jestem wscibska........

Jolly nie wiem...czasem sie pojawaiaj i znikaja i tak w kolko...ignorujemy takie "cuś" :lol: :lol:

spoko, domyśliłam sie, że Jolly o mnie 8)

jeszcze bez drzwi i z perspektywą szpachlowania i malowania kilku fuch po "fachowcach", ale co tam :D

Tez nie mialam drzwi jak sie przeprowadzilam. Heh oscieznic tez nie.

W kiblu wisialy stare zaslony :lol: w dodatku krwisty welur :lol: :lol: :lol:

To był szał przeprowadzkowy - eh , troche mi tego brakuje :lol:

A moj dziadek jak przyjechal na 1-sza kawkę po przeprowadzce powiedzial - nooooo, to macie takiiii, no stan surowy :D :lol: :wink:

spoko, domyśliłam sie, że Jolly o mnie 8)

jeszcze bez drzwi i z perspektywą szpachlowania i malowania kilku fuch po "fachowcach", ale co tam :D

Tez nie mialam drzwi jak sie przeprowadzilam. Heh oscieznic tez nie.

W kiblu wisialy stare zaslony :lol: w dodatku krwisty welur :lol: :lol: :lol:

To był szał przeprowadzkowy - eh , troche mi tego brakuje :lol:

A moj dziadek jak przyjechal na 1-sza kawkę po przeprowadzce powiedzial - nooooo, to macie takiiii, no stan surowy :D :lol: :wink:

gratuluję dziadzi ciętego dowcipu...ale...cos w tym jest, jest u nas baardzo surowo :lol:

Jolly fajny projekt a salon olbrzymi

dzieki - no tez mi sie wydaje trochu przyduzy.... ale bedzie miejsce na fajny fortepian i na duza choinke w grudniu no i pobiegac bedzie mozna - tylko niestety podloga mnie wyniesie....

O fortepianie zapomnij, wbrew pozorom te 40 metrów wcale nie jest nadmiernie wielką przestrzenią. Może raczej pianino? :wink:

Zastanów się jednak nad garażem z przodu domu. U mnie też tak jest i przeklinam samą siebie, że wykazałam zbyt mało uporu przy negowaniu tego rozwiązania w okresie projektowania. :evil: Jestem z tego bardzo niezadowolona! Duża bryła zasłania widok na drogę z jednej strony i może byc schronieniem dla ewentualnego złodzieja. Poza tym, zamiast pięknej ściany lasu widzę ścianę własnego garażu. :-?

dzieki - no tez mi sie wydaje trochu przyduzy.... ale bedzie miejsce na fajny fortepian i na duza choinke w grudniu no i pobiegac bedzie mozna - tylko niestety podloga mnie wyniesie....

To ja bym sie chetnie zamienila bo moj ma tylko 30 m + otwart kuchnia 10

i co ciasno???? bo ja mialam 26 m2 + otwarta kuchnia ok. 12 m2 + otwarta jadalnia ok. 10m2 i bylo oki!!!!

martwie sie bardziej garazem - troche go wydluze o 1m, bo boje sie ze bedzie ciasno - juz to przerabialam... no i zrobie zadaszenie na tarasie... ale ogolnie projekt tez mi sie podoba. zaczynam miec ochote....................

na budowanie :wink: :lol:

Zastanów się jednak nad garażem z przodu domu. U mnie też tak jest i przeklinam samą siebie, że wykazałam zbyt mało uporu przy negowaniu tego rozwiązania w okresie projektowania. :evil: Jestem z tego bardzo niezadowolona! Duża bryła zasłania widok na drogę z jednej strony i może byc schronieniem dla ewentualnego złodzieja. Poza tym, zamiast pięknej ściany lasu widzę ścianę własnego garażu. :-?

myslalam o tym - usytuowanie mojej dzialki sprawi, ze odgrodze sie od notabene "niesympatycznego" sasiada (co to drzwi nie chcial otworzyc - a z okna spogladal...) i dom - ta strona garazowa bedzie stala wlasnie blizej plotu - takze taki uklad mi sie podoba - poza tym i tak bede miala alarm - a zreszta co u mnie wyniosa - futer nie mam, kozaczkow tez nie mam - nie mam bo wszystko topie w dom - a tego mi nie zabiora!!!! no chyba ze kiedys komornik... :wink: :oops: