Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam Wszystkich!

wkońcu udało nam się kupić niedrogo zbiornik szambo, nie miałam pojęcia, że będziemy mieli własnie z tym tyle kłopotu, ale jest i to nawet już wkopany; wodomierz założony; prąd w domku, tynk zamówiony;

szukam tylko niedrogiego drewna kominkowego,

czy ktoś z Was ostatnio kupował, ile kosztuje, bo ja mam namiary na drewno za 150 zł

Witam Wszystkich!

wkońcu udało nam się kupić niedrogo zbiornik szambo, nie miałam pojęcia, że będziemy mieli własnie z tym tyle kłopotu, ale jest i to nawet już wkopany; wodomierz założony; prąd w domku, tynk zamówiony;

szukam tylko niedrogiego drewna kominkowego,

czy ktoś z Was ostatnio kupował, ile kosztuje, bo ja mam namiary na drewno za 150 zł

Iwa-k, daj namiar na szambo, pleaseeeee! Sama już osiwiałam szukając czegoś za rozsądną cenę.

iwa-k, napisz coś więcej o tym szambie, może być na priv :)

A czemu tak tajemniczo? Czyżby wstydliwy temat?

Wczoraj rozmawiałam z właścicielką firmy wynajmującą toalety przenośne. Na pytanie o pojemnośc zbiornika odparła, że nie ma sensu drążyc "takich gównianych tematów". :o :D

U mnie 320l :)

Witajcie!!

Mam małe pytanko. Ile teraz kosztuje m2 tynku cementowo-wapiennego?

(bardzo pilne).

Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów!

teraz to jakies 22 - 23 zl/m2

A Jeszcze przed wakacjami bylo 18,50 :roll:

:o to do wiosny po ile będzie??? :evil: :evil: :evil:

No wykonawcy zaczynaja przesadzac i nadmiernie wykorzystywac to, ze mnogo kolegow ich wyjechalo i ze nie ma ekip na naszym rynku.

Za stan surowy w tamtym roku o tej porze, takiego domu jak moj placilo sie max 50tys - MAX ! Nam udalo sie za 40.

Teraz - max - slyszalam ze nawet 100 tys :o 2x tyle .

Przez rok!

to jest szok

No wykonawcy zaczynaja przesadzac i nadmiernie wykorzystywac to, ze mnogo kolegow ich wyjechalo i ze nie ma ekip na naszym rynku.

Za stan surowy w tamtym roku o tej porze, takiego domu jak moj placilo sie max 50tys - MAX ! Nam udalo sie za 40.

Teraz - max - slyszalam ze nawet 100 tys :o 2x tyle .

Przez rok!

to jest szok

tyle, że to "my" inwestorzy pomagamy im w podoszeniu cen, bo wystarczy że jeden zapłaci im więcej, to sobie myslą niech inni też płacą. Jak dowiadywałam sie z ciekawości o cene wylewek rok temu to była prawie o połowę niższa niż teraz , a w przyszłym roku..........??? :evil: Trzeba będzie mieć 50% więcej niż zakładam po dzisiejszych cenach :-?

Jolly fajny projekt a salon olbrzymi

dzieki - no tez mi sie wydaje trochu przyduzy.... ale bedzie miejsce na fajny fortepian i na duza choinke w grudniu no i pobiegac bedzie mozna - tylko niestety podloga mnie wyniesie....

jolly zmiescilby sie:):) masz podobnie u mnie salon kuchnia i jadalnia to 59 m2....

pokoje jeden najmniejszy 11 m2, a dwa po 16m2