Teska 13.10.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 witam wszytskich.....13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.10.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A czy ktos ma mniej bo mnie to martwi jaaa i będzie dla nas ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.10.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A czy ktos ma mniej bo mnie to martwi Ale mniej od ilu? Moj salon to 36 mkw - mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.10.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Mi wychodzi 41 salon + kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Mi wychodzi 41 salon + kuchnia to mało??? tez duzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.10.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Przy 59 m napewno mniej no ale i tak nie jest najgorzej niektore projekty maja 20 metrowe salony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Przy 59 m napewno mniej no ale i tak nie jest najgorzej niektore projekty maja 20 metrowe salony bo ja mam otwarta przestrzen....tak chcialam... no 20 m2 salon w domku to ciut mało....ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.10.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Mi wychodzi 41 salon + kuchnia i jeszcze masz wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.10.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Mi podobaly sie niektore domki tylko ta powierzchnia Tyle ani nie potrzebuje i te rosnace koszty energi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.10.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A czy ktos ma mniej bo mnie to martwi jaaa i będzie dla nas ok mój salon ma jakieś 30 + kuchnia około 12-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Mi podobaly sie niektore domki tylko ta powierzchnia Tyle ani nie potrzebuje i te rosnace koszty energi . dokladnie....podobno gaz ma okropnie podrozec od nowego roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.10.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A czy ktos ma mniej bo mnie to martwi jaaa i będzie dla nas ok mój salon ma jakieś 30 + kuchnia około 12-15 u mnie podobnie witam grupę 13 w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 znow sie popsulo.... a pogoda jest beznadziejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.10.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Mi podobaly sie niektore domki tylko ta powierzchnia Tyle ani nie potrzebuje i te rosnace koszty energi . dokladnie....podobno gaz ma okropnie podrozec od nowego roku.... Fakt z ta energia robi sie cos okropnego Wiec wybudowac dom to jedno a utrzymac to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.10.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Mi podobaly sie niektore domki tylko ta powierzchnia Tyle ani nie potrzebuje i te rosnace koszty energi . dokladnie....podobno gaz ma okropnie podrozec od nowego roku.... też zaczynamy się wachać, nastawiliśmy się na gazowe, ale niedługo będzie to strasznie drogie i mój cos przebakuje o kolektorach w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.10.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 znow sie popsulo.... a pogoda jest beznadziejna nio i do tego zaspałam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.10.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A czy ktos ma mniej bo mnie to martwi jaaa i będzie dla nas ok mój salon ma jakieś 30 + kuchnia około 12-15 u mnie podobnie witam grupę 13 w piatek u mnie salon ma 27 a kuchnia 18,5 m - dlatego stół z salonu precz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Mi podobaly sie niektore domki tylko ta powierzchnia Tyle ani nie potrzebuje i te rosnace koszty energi . dokladnie....podobno gaz ma okropnie podrozec od nowego roku.... Fakt z ta energia robi sie cos okropnego Wiec wybudowac dom to jedno a utrzymac to co innego nawet drewno do kominka podrozało....rece opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 13.10.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Witam! ale oplotkowalyscie moj projekt. ja nie zrobie wszystkiego zgodnie z projektem - projekt jest tylko wstepem - i tak jak w poprzednim - srodki czyli scianki dzialowe i rozklad - zrobie po swojemu. Lazienka niestety zostaje, ale powiem szczerze mialam juz tej wielkosci i jest wystarczajaca (aczkolwiek marzylby mi sie pokoj kapielowy, ale moze w trzecim domku... ) - chyba ze macie pomysl jak ja powiekszyc????, pokoje powieksze, ale dopiero jak beda sciany nosne, gdyz musze sprawdzic na zywca... po prostu zrezygnuje z jednego, no chyba ze, sie zmieszcze.... garderoba????starczy mi mala szafeczka - przeciez ja nie mam ciuchow, wszystko wydalam i wydam na styropian, tynki, bloczki itp. sciany miedzy jadalnia a salonem nie bedzie - temat sprawdzony i czuc przestrzen... moj garaz bedzie mial 6 m szerokosci i dlugosci ok. 7m - mam pytanie do tych co takie maja - wystarczy??????? dzieki za uwagi - prosze o jeszcze... bylo cos o kominach, ale co???? zaraz doczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.10.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 nawet drewno do kominka podrozało....rece opadaja podrożało ale i go brak, bo mamy jakieś limity a kominków przybywa, wiem to od osoby która od lat szykowała i sprzedawała drewno do kominka a w tym roku dostała tak mało że tylko co dla siebie i dobrych znajomych, najlepiej zaopatrzyć się chyba już na wiosnę A tak wogóle tozostł mi stos desek i najróżniejszego drewna, mogę tym palić w kominku czy nie za bardzo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts