Miraśka 22.10.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 my z racji ,ze mamy 16letni tv otake od okołu roku przebakujemy ,ze do nowego domu kupimy lcd choć ten ani razu nie naprawiany no i pech chciał ,że dzień przed pierwszym meczem Polski w MŚ popsuł sie-szybko do naprawy i po południu gotowy ale niestety juz nie taki sam więc jego dni chyba policzone bo teraz dla odmiany pilot sie zbuntował a wiecie jak ciezko sie ręcznie przełacz kanały jak dzieci akurat niema pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.10.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Ja do tych naleze ze ciezko mi kupic nowy sprzet jak dziala stary . i to nie chodzi o pieniadze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witam z samego rana nie mogę spać, wczoraj byłam na budowie i ławy gotowe, w poniedziałek zasypka i chudziak, a potem lecš ze cianami. Może uda się zrealizować założenia na ten rok, tzn. przykryć domek dachem. mirlandia - gartulacje !!! Ja z każdego, nawet małego postępu się strasznie cieszę. Miłej niedzieli !!! Witam niedzielnie, no to idziemy "łeb w łeb" . Masz gotowe ławy czy też ścianki fundamentowe? U mnie od poniedziałku kanaliza, ocieplenie i pewnie też będą zasypywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.10.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 my z racji ,ze mamy 16letni tv otake od okołu roku przebakujemy ,ze do nowego domu kupimy lcd choć ten ani razu nie naprawiany no i pech chciał ,że dzień przed pierwszym meczem Polski w MŚ popsuł sie-szybko do naprawy i po południu gotowy ale niestety juz nie taki sam więc jego dni chyba policzone bo teraz dla odmiany pilot sie zbuntował a wiecie jak ciezko sie ręcznie przełacz kanały jak dzieci akurat niema pod ręką Ale i tak te kilkunastoletnie telewizory mają lepszą żywotność, niż to co się teraz produkuje. Niedawno popsuł się nasz - już myślałam, że kineskop i że wymienię na nowszy model, a to tylko jakiś drobny element był - do naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.10.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 mirlandia, przyłączam się do gratulacji. Przede mną gorąca jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic Ale sam monitor czy nowego kompa . monitor 20 plaski.wczesniej mialam 19 ale stara z monitorem wypuklym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 szydas w pracy? noooo..... ale już tylko 17 godzin zostało hmm....juz no tak, bo 32 już za mną Szydas nie obraz się...ale jak to jest z mysleniem po 50 godzinach pracy non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic Witam! A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata a gwarancje jescze ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 popoludniowo przy kawce witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 22.10.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic Witam! A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata a gwarancje jescze ma? Wlasnie ? Zwykle okres gwarancji dla monitorow wynois 36 miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic Witam! A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata a gwarancje jescze ma? Wlasnie ? Zwykle okres gwarancji dla monitorow wynois 36 miesiecy. wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.10.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 szydas w pracy? noooo..... ale już tylko 17 godzin zostało hmm....juz no tak, bo 32 już za mną Szydas nie obraz się...ale jak to jest z mysleniem po 50 godzinach pracy non stop bardzo prosto - choćbyś chciała to nic z tego, a w każdym razie niewiele. ale wszystko zgodnie z prawem w zasadzie nawet mam taki obowiązek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 szydas w pracy? noooo..... ale już tylko 17 godzin zostało hmm....juz no tak, bo 32 już za mną Szydas nie obraz się...ale jak to jest z mysleniem po 50 godzinach pracy non stop bardzo prosto - choćbyś chciała to nic z tego, a w każdym razie niewiele. ale wszystko zgodnie z prawem w zasadzie nawet mam taki obowiązek.... jeszcze jestes? czy juz dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.10.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 jeszcze jestes? czy juz dom? już w domu, już odespane, można się szykować do pracy na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 jeszcze jestes? czy juz dom? już w domu, już odespane, można się szykować do pracy na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 22.10.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witam z samego rana nie mogę spać, wczoraj byłam na budowie i ławy gotowe, w poniedziałek zasypka i chudziak, a potem lecš ze cianami. Może uda się zrealizować założenia na ten rok, tzn. przykryć domek dachem. mirlandia - gartulacje !!! Ja z każdego, nawet małego postępu się strasznie cieszę. Miłej niedzieli !!! Witam niedzielnie, no to idziemy "łeb w łeb" . Masz gotowe ławy czy też ścianki fundamentowe? U mnie od poniedziałku kanaliza, ocieplenie i pewnie też będą zasypywać. cianki też spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.10.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witam z samego rana nie mogę spać, wczoraj byłam na budowie i ławy gotowe, w poniedziałek zasypka i chudziak, a potem lecš ze cianami. Może uda się zrealizować założenia na ten rok, tzn. przykryć domek dachem. mirlandia - gartulacje !!! Ja z każdego, nawet małego postępu się strasznie cieszę. Miłej niedzieli !!! Witam niedzielnie, no to idziemy "łeb w łeb" . Masz gotowe ławy czy też ścianki fundamentowe? U mnie od poniedziałku kanaliza, ocieplenie i pewnie też będą zasypywać. cianki też spójrz na priv Spojrzałam, nic nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 22.10.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witam z samego rana nie mogę spać, wczoraj byłam na budowie i ławy gotowe, w poniedziałek zasypka i chudziak, a potem lecš ze cianami. Może uda się zrealizować założenia na ten rok, tzn. przykryć domek dachem. mirlandia - gartulacje !!! Ja z każdego, nawet małego postępu się strasznie cieszę. Miłej niedzieli !!! Witam niedzielnie, no to idziemy "łeb w łeb" . Masz gotowe ławy czy też ścianki fundamentowe? U mnie od poniedziałku kanaliza, ocieplenie i pewnie też będą zasypywać. cianki też spójrz na priv Spojrzałam, nic nie doszło teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witamszukam namiarów na wykonawcę wykończeniówki najchetniej kompleksowo jeżeli czyjaś ekipa sie zwalnia chetnie przejmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.10.2006 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 witam, podciągm i idę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts