Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To i ja sie przywitam :D

Jaki mam ladny widok z okien liscie na drzwach zrobily sie zolte .

Didi chcialam sie spytac . Pozamawialam duzo katalogow roslin i bardzo spodobaly mi sie dzikie botaniczne tulipany (pisza ze nie trzeba ich wykopywac ) Czy moze zetknelas sie z nimi bo sa jeszcze dzikie krokusy botaniczne ( ale nie wiem czy krokusy wogule sie wykopuje czy zostawia )

te botaniczne odmiany wg mnie oczywiście są najpiekniejsze

krokusów się nie wykopuje ale tulipany wykopujemy zawsze, po to aby przebrać je, odrzucić chore itp

Ale jak pisza ze nie trzeba ich wykopywac i z roku na rok bedzie ich wiecej to chyba tak jest

Czy one sa zdrowsze (bo dzikie )

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic :lol:

Witam!

A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata :evil:

a gwarancje jescze ma?

Teska!

Ma - tylko, że jej nie mogę znaleźć :oops: Ale mam fakturę

:lol: :lol: ja wszystki gwarancje wrzucam do jednej szuflady :lol:

wydawało mi się, że też mam wszystko w jednym miejscu a jednak........no cóż zobaczymy co się uda zrobić

pewnie sie znajdzie jak juz naprawisz monitor :lol:

Miraśka

jeszcze dodam, że p. Zosia i p. Beata są niesamowite! Widać, że one poprostu kochają te dzieciaki. Jak Emi pójdzie do przedszkola to bardzo bym chciała aby i ona trafiła właśnie na te panie.

no napewno sa niesamowite-ogladałam kroniki z przedzskola ,które Zosia prowadzi i aż mi dech zaparło bo nie znałam jej od tej strony ,a ciebie ,córcie i twojego meza bardzo dobrze wspomina jako przesympatycznych ludzi :lol:

Didi chcialam sie spytac . Pozamawialam duzo katalogow roslin i bardzo spodobaly mi sie dzikie botaniczne tulipany (pisza ze nie trzeba ich wykopywac ) Czy moze zetknelas sie z nimi bo sa jeszcze dzikie krokusy botaniczne ( ale nie wiem czy krokusy wogule sie wykopuje czy zostawia )

krokusów się nie wykopuje ale tulipany wykopujemy zawsze, po to aby przebrać je, odrzucić chore itp

Didi, kiedy sadzi się krokusy? I gdzie kupic?

Miraśka

jeszcze dodam, że p. Zosia i p. Beata są niesamowite! Widać, że one poprostu kochają te dzieciaki. Jak Emi pójdzie do przedszkola to bardzo bym chciała aby i ona trafiła właśnie na te panie.

no napewno sa niesamowite-ogladałam kroniki z przedzskola ,które Zosia prowadzi i aż mi dech zaparło bo nie znałam jej od tej strony ,a ciebie ,córcie i twojego meza bardzo dobrze wspomina jako przesympatycznych ludzi :lol:

ach, jak miło mi to słyszeć :oops: :D

Didi, kiedy sadzi się krokusy? I gdzie kupic?

teraz!!! Już czas!

A kupisz w zasadzie wszędzie - w Castoramie też

Kacha 72-kiedy wstawiacie okna i resztę,robicie już elektrykę?nasz elektryk którego byśmy chcieli ma wolny czas dopiero w styczniu-lutym :cry: a nie wiem czy jacyś z listy są wolni od połowy listopada-a może wziąść sie za kanalizę i wodę w to miejsce tylko nie wiem czy to dobra kolejność

Kacha 72-kiedy wstawiacie okna i resztę,robicie już elektrykę?nasz elektryk którego byśmy chcieli ma wolny czas dopiero w styczniu-lutym :cry: a nie wiem czy jacyś z listy są wolni od połowy listopada-a może wziąść sie za kanalizę i wodę w to miejsce tylko nie wiem czy to dobra kolejność

tak mysle, myslę i nie widze przeciwskazań, żeby zamienić kolejność, może poza tym, że nie będzie alarmu i troche strach zostawic rury same na zimę, ludzi rece swędza niestety. A z ta elektryka to jest tak paskudnie, że żeby ja dobrze położyc, to trzeba wiedziec dokładnie gdzie i jaki punkt świetlny chce sie mieć. Brzmi prosto? Bynajmniej :roll: