bryta 23.10.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 To i ja sie przywitam Jaki mam ladny widok z okien liscie na drzwach zrobily sie zolte . Didi chcialam sie spytac . Pozamawialam duzo katalogow roslin i bardzo spodobaly mi sie dzikie botaniczne tulipany (pisza ze nie trzeba ich wykopywac ) Czy moze zetknelas sie z nimi bo sa jeszcze dzikie krokusy botaniczne ( ale nie wiem czy krokusy wogule sie wykopuje czy zostawia ) te botaniczne odmiany wg mnie oczywiście są najpiekniejsze krokusów się nie wykopuje ale tulipany wykopujemy zawsze, po to aby przebrać je, odrzucić chore itp Ale jak pisza ze nie trzeba ich wykopywac i z roku na rok bedzie ich wiecej to chyba tak jest Czy one sa zdrowsze (bo dzikie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.10.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic Witam! A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata a gwarancje jescze ma? Teska! Ma - tylko, że jej nie mogę znaleźć Ale mam fakturę ja wszystki gwarancje wrzucam do jednej szuflady wydawało mi się, że też mam wszystko w jednym miejscu a jednak........no cóż zobaczymy co się uda zrobić pewnie sie znajdzie jak juz naprawisz monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.10.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Miraśka jeszcze dodam, że p. Zosia i p. Beata są niesamowite! Widać, że one poprostu kochają te dzieciaki. Jak Emi pójdzie do przedszkola to bardzo bym chciała aby i ona trafiła właśnie na te panie. no napewno sa niesamowite-ogladałam kroniki z przedzskola ,które Zosia prowadzi i aż mi dech zaparło bo nie znałam jej od tej strony ,a ciebie ,córcie i twojego meza bardzo dobrze wspomina jako przesympatycznych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.10.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 To i ja sie przywitam Jaki mam ladny widok z okien liscie na drzwach zrobily sie zolte . Didi chcialam sie spytac . Pozamawialam duzo katalogow roslin i bardzo spodobaly mi sie dzikie botaniczne tulipany (pisza ze nie trzeba ich wykopywac ) Czy moze zetknelas sie z nimi bo sa jeszcze dzikie krokusy botaniczne ( ale nie wiem czy krokusy wogule sie wykopuje czy zostawia ) te botaniczne odmiany wg mnie oczywiście są najpiekniejsze krokusów się nie wykopuje ale tulipany wykopujemy zawsze, po to aby przebrać je, odrzucić chore itp Didi, kiedy sadzi się krokusy? I gdzie kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.10.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 INFORMUJĘ IŻ DOSTAŁEM POZWOLENIE NA BUDOWĘ - jadę odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 23.10.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 tomadyna - gratulacje i życzę wytrwałości na placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 23.10.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 INFORMUJĘ IŻ DOSTAŁEM POZOWLENIE NA BUDOWĘ - jadę odebrać. GrAtUlAcJe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.10.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Miraśka jeszcze dodam, że p. Zosia i p. Beata są niesamowite! Widać, że one poprostu kochają te dzieciaki. Jak Emi pójdzie do przedszkola to bardzo bym chciała aby i ona trafiła właśnie na te panie. no napewno sa niesamowite-ogladałam kroniki z przedzskola ,które Zosia prowadzi i aż mi dech zaparło bo nie znałam jej od tej strony ,a ciebie ,córcie i twojego meza bardzo dobrze wspomina jako przesympatycznych ludzi ach, jak miło mi to słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.10.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 To i ja sie przywitam Jaki mam ladny widok z okien liscie na drzwach zrobily sie zolte . Didi chcialam sie spytac . Pozamawialam duzo katalogow roslin i bardzo spodobaly mi sie dzikie botaniczne tulipany (pisza ze nie trzeba ich wykopywac ) Czy moze zetknelas sie z nimi bo sa jeszcze dzikie krokusy botaniczne ( ale nie wiem czy krokusy wogule sie wykopuje czy zostawia ) te botaniczne odmiany wg mnie oczywiście są najpiekniejsze krokusów się nie wykopuje ale tulipany wykopujemy zawsze, po to aby przebrać je, odrzucić chore itp Didi, kiedy sadzi się krokusy? I gdzie kupic? teraz!!! Już czas! A kupisz w zasadzie wszędzie - w Castoramie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.10.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 INFORMUJĘ IŻ DOSTAŁEM POZWOLENIE NA BUDOWĘ - jadę odebrać. GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 23.10.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 INFORMUJĘ IŻ DOSTAŁEM POZWOLENIE NA BUDOWĘ - jadę odebrać. jeszcze raz GRATULACJE !!!! - oj gonicie nas gonicie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.10.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 INFORMUJĘ IŻ DOSTAŁEM POZWOLENIE NA BUDOWĘ - jadę odebrać. brawo sąsiedzie jak dobrze pójdzie to nas wyprzedzicie ...... gratuluje i zycze duzoooooo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 INFORMUJĘ IŻ DOSTAŁEM POZWOLENIE NA BUDOWĘ - jadę odebrać. GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.10.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 INFORMUJĘ IŻ DOSTAŁEM POZWOLENIE NA BUDOWĘ - jadę odebrać. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 23.10.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 INFORMUJĘ IŻ DOSTAŁEM POZWOLENIE NA BUDOWĘ - jadę odebrać. Gratuluje. Sam nie moge sie doczekac tego momentu. I chociaz start budowy przesunal mi sie na wiosne, chcialbym miec juz ten papier w swoich rekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.10.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Kacha 72-kiedy wstawiacie okna i resztę,robicie już elektrykę?nasz elektryk którego byśmy chcieli ma wolny czas dopiero w styczniu-lutym a nie wiem czy jacyś z listy są wolni od połowy listopada-a może wziąść sie za kanalizę i wodę w to miejsce tylko nie wiem czy to dobra kolejność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 [TOMADYNA-GRATULACJE[] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.10.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 INFORMUJĘ IŻ DOSTAŁEM POZWOLENIE NA BUDOWĘ - jadę odebrać. no to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.10.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Dziękuję Wszystkim Właśnie mój osobisty wysłannik zwany czasami żoną (dobrze że ona nie czyta forum) udał sie do Starostwa, mnie nie udało się wyrwać z firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.10.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Kacha 72-kiedy wstawiacie okna i resztę,robicie już elektrykę?nasz elektryk którego byśmy chcieli ma wolny czas dopiero w styczniu-lutym a nie wiem czy jacyś z listy są wolni od połowy listopada-a może wziąść sie za kanalizę i wodę w to miejsce tylko nie wiem czy to dobra kolejność tak mysle, myslę i nie widze przeciwskazań, żeby zamienić kolejność, może poza tym, że nie będzie alarmu i troche strach zostawic rury same na zimę, ludzi rece swędza niestety. A z ta elektryka to jest tak paskudnie, że żeby ja dobrze położyc, to trzeba wiedziec dokładnie gdzie i jaki punkt świetlny chce sie mieć. Brzmi prosto? Bynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts