Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

nie udało się :(

Witam wszystkich.

Na zaproszenie Teski pojawiam się w Grupie. W ostatni piatek nabylismy działkę w Kliniskach (odgałęzienie ul. Słonecznej). Organizuję przepisanie decyzji o warunkach zabudowy oraz przymierzam się do sfinalizowania spraw zwišzanych z przyłšczami (na działce jest juz skrzynka ZK, w drodze hydrant). Powiem szczerze, że jestem kompletnym laikiem w sprawach budowy domu, nawet tych pierwszych, podstawowych, działaniach. Bardzo liczę na pomoc Grupy. Może ktoœ jeszcze buduje w Kliniskach i będzie możliwoœć wymiany doœwiadczeń.

Pozdrawiam, Mariusz

M3 witaj w grupie! :D

jest tu gromadka z Załomia, z samych Klinisk chyba mniej, ale to rzut beretem.

Projekt macie już wybrany?

Jeszcze nie :-) Nie chcielismy o niczym decydować nie majšc wiedzy nt. ostatecznego położenia, wielkoœci i wymiarów działki.

Mamy kilka upatrzonych i jestesmy na etapie ostatecznych weryfikacji.

witaj M3-to niepotrzebnie nabazgrałam jak masz odpisać a ty świetnie dałeś-aś sobie rade :lol:

A tak przy okazji: jak się nazywa Twój projekt? Wyglada b. fajnie! Podziwiam poszczególne etapy budowy ale jakoœ nie przyswoiłem nazwy i ew. info o projektancie.

Jesli możesz to napisz krótko.

witaj M3-to niepotrzebnie nabazgrałam jak masz odpisać a ty świetnie dałeś-aś sobie rade :lol:

A tak przy okazji: jak się nazywa Twój projekt? Wyglada b. fajnie! Podziwiam poszczególne etapy budowy ale jakoœ nie przyswoiłem nazwy i ew. info o projektancie.

Jesli możesz to napisz krótko.

miło mi-projekt to Zacisze II z pracowni MG projekt z w-wy :lol:

dorywczo polecam płukanie szałwiš - mi pmoga

a jakby szałwia nie pomogła to proponuję Tantum Verde - albo płyn do płukania, albo spraj....

stomatolog poleciła płyn do płukania "dentosept" , juz opuchlizna nieco minela, ale do wczoraj nie moglam domknac szczeki :-?

A i migdal mnie od tego bolal.

Najgorsze ze jesli bedzie sie sytuacja powtarzac, a miejsca na ta przekleta 8-mke mam malo to czeka mnie chirurgiczne usuwanie :o bryyyyyyy

Dzieki Wam za pomocne rady.

A tak wogole to .... dzińdybry :wink:

Właśnie przed chwilą się zorientowałem, że wczoraj mineło 10 miesięcy od czasu zamieszkania w naszym domu. I po tych 10 miesiącach w końcu mamy zrobiony od ubiegłego piątku podjazd, dzięki czemu nie będzie trzeba brąć przez błoto z samochodu do domu gdy zrobi się mokro.

no wlasnie, ja chyba bede brnela :( ,

chyba, ze uda sie jeszcze zrobic chociaz chodnik w tym roku

nie udało się :(

Witam wszystkich.

Na zaproszenie Teski pojawiam się w Grupie. W ostatni piatek nabylismy działkę w Kliniskach (odgałęzienie ul. Słonecznej). Organizuję przepisanie decyzji o warunkach zabudowy oraz przymierzam się do sfinalizowania spraw zwišzanych z przyłšczami (na działce jest juz skrzynka ZK, w drodze hydrant). Powiem szczerze, że jestem kompletnym laikiem w sprawach budowy domu, nawet tych pierwszych, podstawowych, działaniach. Bardzo liczę na pomoc Grupy. Może ktoœ jeszcze buduje w Kliniskach i będzie możliwoœć wymiany doœwiadczeń.

Pozdrawiam, Mariusz

witaj :lol: :lol: