dzióbek 26.10.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 - dach stromy z katem 45° i poddaszem nieuzytkowym - ten warunek będzie trudny do spełnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.10.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Czytalam ostatnio ze upieczona na tym pizza jest chrupiaca i ciasto nie nasiaka skladnikami ( u mnie czasami tak jest ) czy to prawda kamień??? jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Czytalam ostatnio ze upieczona na tym pizza jest chrupiaca i ciasto nie nasiaka skladnikami ( u mnie czasami tak jest ) czy to prawda kamień??? jak to wygląda Ja widzialam taki okragly na zdjeciach w Allegro a czytalam na forum chyba gazety ze pizza udaje sie rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 I wlasnie chcialam sie dowiedziec czy to prawda i oprocz Allegro gdzie to sprzedaja i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Czytalam ostatnio ze upieczona na tym pizza jest chrupiaca i ciasto nie nasiaka skladnikami ( u mnie czasami tak jest ) czy to prawda tak to prawda. Pizze piekłam pare razy tylko...natomaist miesko jest super...aha i ten kamien kupilam za zachodnia granica:) jesli mozesz kup wiekszy...super sprawa...siedzisz z ludzmi przy stole i toto sie piecze...a jakie dobre sa pieczone warzywa...super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 hmmm kupilam ten kamien w niemieckim Realu w Schwedt wtedy jeszcze nie było euro...kosztował cos 17 marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.10.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 - dach stromy z katem 45° i poddaszem nieuzytkowym - ten warunek będzie trudny do spełnienia jeszcze dwuspadowy dach a poddasze nieuzytkowe przepraszam jolly ze sie usmieje - buhahahha - ale to jest paranoja. Po kiego grzyba bylic tyle za dach ( wyjdzie drozyzna) skoro poddasze ma byc dla nietoperzy. A juz nie wspomne jak taki dom bedzie wygladal sciana boczna wysoka bezokienna - tragedia . Moj dach ma 35 st a wysoki jak wieza. Wez idz i nastukaj jolly tym balwanom w gminie. Maggi dziewczyno znow sie nasluchalam jaka to masz super ekipe Ludzie przechwytujcie po Maggie jej ekipe, jak to moj malz stwierdzil - jakby drugi raz sobie budowal to z ta ekipa. I jeszcze jedno powiedzial - pieknie, po prostu pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Czytalam ostatnio ze upieczona na tym pizza jest chrupiaca i ciasto nie nasiaka skladnikami ( u mnie czasami tak jest ) czy to prawda tak to prawda. Pizze piekłam pare razy tylko...natomaist miesko jest super...aha i ten kamien kupilam za zachodnia granica:) jesli mozesz kup wiekszy...super sprawa...siedzisz z ludzmi przy stole i toto sie piecze...a jakie dobre sa pieczone warzywa...super! Cz to wyglada jak okragly blat i to sie wklada do piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 http://www.tomishop.de/pi1160069646.htm?categoryId=2 Czy to jest cos takiego . I czy podlewasz na tym mieso bo slyszalam ze dobrze piecze sie na tym np chleb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Teska masz racje bo pisza ze nawet ryby mozna piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.10.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 jeszcze dwuspadowy dach a poddasze nieuzytkowe przepraszam jolly ze sie usmieje - buhahahha - ale to jest paranoja. Po kiego grzyba bylic tyle za dach ( wyjdzie drozyzna) skoro poddasze ma byc dla nietoperzy. A juz nie wspomne jak taki dom bedzie wygladal sciana boczna wysoka bezokienna - tragedia . Moj dach ma 35 st a wysoki jak wieza. Wez idz i nastukaj jolly tym balwanom w gminie. no właśnie, ja bym się przeszła do gminy i niech to powiedzą, ja mam 2-spadowy 45 stopni i to jest kawał dachu i oprócz sypialni na górze to spory kawał strychu. Trudno mi sobie wyobrazić, żeby taka wielka przestrzeń miała być niewykorzystana, a jakie koszty ocieplenia dachu, o samym dachu to nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Maggi dziewczyno znow sie nasluchalam jaka to masz super ekipe Ludzie przechwytujcie po Maggie jej ekipe, jak to moj malz stwierdzil - jakby drugi raz sobie budowal to z ta ekipa. I jeszcze jedno powiedzial - pieknie, po prostu pieknie aż chyba przejadę sie na wycieczkę z mało i sie podenerwuje, że są jednak jeszcze normalni budowlańcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.10.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Maggi dziewczyno znow sie nasluchalam jaka to masz super ekipe Ludzie przechwytujcie po Maggie jej ekipe, jak to moj malz stwierdzil - jakby drugi raz sobie budowal to z ta ekipa. I jeszcze jedno powiedzial - pieknie, po prostu pieknie aż chyba przejadę sie na wycieczkę z mało i sie podenerwuje, że są jednak jeszcze normalni budowlańcy A jedz, zobacz, jedz A u Ciebie do bani ekipa? Jak tak i chcesz sie pocieszyc ze inni tez maja do bani to przyjedz do mojego sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.10.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy w każdym netto kupisz chyba za ......ceny nie pamiętam, ale oglądałam go, bo na jakimś kanale kulinarnym zachwalali ten kamień . Ten w netto ma jeszcze taką metalową podkładkę z rączkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy w każdym netto kupisz chyba za 14,99 ale nie chcę kłamać z ceną Tylko czy to zdaje relacje bo pizze lubie i to bardzo A z jakoscia tej na przywoz do domu jest roznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.10.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A jedz, zobacz, jedz A u Ciebie do bani ekipa? Jak tak i chcesz sie pocieszyc ze inni tez maja do bani to przyjedz do mojego sasiada bardziej to chciałabym zobaczyć jak to powinno być zrobione Moja to teraz urzęduje w Waszych stronach i robią tak samo jak u mnie, muszę kiedys tam podjechać i zobaczyć ich postępy bo część z nich ta lepsza odeszła, a wiekszość z nich to nowicjusze co pierwszy raz trzymają kielnie, współczuję tym właścieciolom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Czytalam ostatnio ze upieczona na tym pizza jest chrupiaca i ciasto nie nasiaka skladnikami ( u mnie czasami tak jest ) czy to prawda tak to prawda. Pizze piekłam pare razy tylko...natomaist miesko jest super...aha i ten kamien kupilam za zachodnia granica:) jesli mozesz kup wiekszy...super sprawa...siedzisz z ludzmi przy stole i toto sie piecze...a jakie dobre sa pieczone warzywa...super! Cz to wyglada jak okragly blat i to sie wklada do piekarnika ja mialam prostokat.Mozna w piekarniku a mozn abylo piec normalnie na stole - ustawialo sie toto na specjalnym ruszcie, pod spodem specjalne grzanko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Czytalam ostatnio ze upieczona na tym pizza jest chrupiaca i ciasto nie nasiaka skladnikami ( u mnie czasami tak jest ) czy to prawda tak to prawda. Pizze piekłam pare razy tylko...natomaist miesko jest super...aha i ten kamien kupilam za zachodnia granica:) jesli mozesz kup wiekszy...super sprawa...siedzisz z ludzmi przy stole i toto sie piecze...a jakie dobre sa pieczone warzywa...super! Cz to wyglada jak okragly blat i to sie wklada do piekarnika ja mialam prostokat.Mozna w piekarniku a mozn abylo piec normalnie na stole - ustawialo sie toto na specjalnym ruszcie, pod spodem specjalne grzanko.... A dlaczego piszesz ze mialas czy to sie zuzywa i czy np do miesa uzywalas tluczczu czy bez (odrazu mieso na kamien ) i czy do pizzy podsypywalas maka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Teska masz racje bo pisza ze nawet ryby mozna piec a ile toto kosztuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Teska masz racje bo pisza ze nawet ryby mozna piec a ile toto kosztuje teraz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.