Teska 26.10.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Czytalam ostatnio ze upieczona na tym pizza jest chrupiaca i ciasto nie nasiaka skladnikami ( u mnie czasami tak jest ) czy to prawda tak to prawda. Pizze piekłam pare razy tylko...natomaist miesko jest super...aha i ten kamien kupilam za zachodnia granica:) jesli mozesz kup wiekszy...super sprawa...siedzisz z ludzmi przy stole i toto sie piecze...a jakie dobre sa pieczone warzywa...super! Cz to wyglada jak okragly blat i to sie wklada do piekarnika ja mialam prostokat.Mozna w piekarniku a mozn abylo piec normalnie na stole - ustawialo sie toto na specjalnym ruszcie, pod spodem specjalne grzanko.... A dlaczego piszesz ze mialas czy to sie zuzywa i czy np do miesa uzywalas tluczczu czy bez (odrazu mieso na kamien ) i czy do pizzy podsypywalas maka bo juz nie mam, przy przeprowadzce....rozlecial sie na chodniku a miesko od razu bez tluszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Teska masz racje bo pisza ze nawet ryby mozna piec a ile toto kosztuje??? Wysylkowo pisza ze 34 euro ale trzeba bedzie rozejrzec sie po sklepach Widzialam to tez na allegro po 66 ale to ma jasny kamien a na niemieckich stronach widzialam czarny ciekawe czy to jest roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 zepsuło się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Pisza ze te czarne sa poprostu wytrzymalsze i lepsze (a sprzedaja takie i takie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.10.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy wiecie coś może o problemach z betonem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 26.10.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy wiecie coś może o problemach z betonem ?? wiem, że w Stargardzie cementu kupić nie można, o betonie nic nie słyszałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy wiecie coś może o problemach z betonem ?? wiem, że w Stargardzie cementu kupić nie można, o betonie nic nie słyszałem.... Powarznie to bedzie budowanie jak za komuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.10.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Mam nadzieję że te problemy z betonem to tylko przejściowe - choć słyszałem że to jakieś próby "zmowy cenowej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Teska masz racje bo pisza ze nawet ryby mozna piec a ile toto kosztuje??? Wysylkowo pisza ze 34 euro ale trzeba bedzie rozejrzec sie po sklepach Widzialam to tez na allegro po 66 ale to ma jasny kamien a na niemieckich stronach widzialam czarny ciekawe czy to jest roznica ja tez mialam czarny...to był granit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Mam nadzieję że te problemy z betonem to tylko przejściowe - choć słyszałem że to jakieś próby "zmowy cenowej". ha ha ha jakby komuna wracała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.10.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy wiecie coś może o problemach z betonem ?? My słyszeliśmy taką wersję, że niemcy wykupili kilka okolicznych cementowni i wstrzymują dostawy celem podbicia ceny. Jest to informacja z kilku betoniarni i zakładów produkujących miedzy innymi kostkę betonową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.10.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 KombiCzy byłeś dziś (czwartek) koło szkoły na Rydla (tej z basenem) około godziny 18stej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 26.10.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 wywołany do tablicy potwierdzam BYŁEM a co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.10.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Maggi dziewczyno znow sie nasluchalam jaka to masz super ekipe Ludzie przechwytujcie po Maggie jej ekipe, jak to moj malz stwierdzil - jakby drugi raz sobie budowal to z ta ekipa. I jeszcze jedno powiedzial - pieknie, po prostu pieknie Ciii.... Parafrazując towarzysza LM: "Prawdziwego fachowca poznaje się nie po tym, jak zaczyna, ale jak kończy." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 26.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 WITAM I DOBRRRRRRRRY WICZÓR z tym betonem to prawda bo ja będąc w branży metalowej pręty ksztaltowniki itp itd dzis miałem 4 telefony od swoich klijętów z zapytaniem PANIE NIE WIE PAN MOZE gdzie mozna zamówić beton i pompe do betonu bo jakies fatum nigdzie niemają . LUUUUUUUUUUUDZIE CO SIĘ ZACZYNA DZIAC W TYM KRAJU . dobrze że drzewa nie brakuje i mój szałas już stoi a murowane zaczynają sie problemy i to nie małe bo prawdopodobnie cena cementu podskoczy i beton budziet droszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 http://www.lipinscy.pl/upload_module/view_mini/b049__r0.gif jolly, potrzebne Ci aż trzy łazienki, jak Was jest troje? Ja bym gościnne wc powiększyła o prysznic, a zamiast jednej z tych łazienek w głębi domu urządziła garderobę, bo nie ma takowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 WITAM I DOBRRRRRRRRY WICZÓR z tym betonem to prawda bo ja będąc w branży metalowej pręty ksztaltowniki itp itd dzis miałem 4 telefony od swoich klijętów z zapytaniem PANIE NIE WIE PAN MOZE gdzie mozna zamówić beton i pompe do betonu bo jakies fatum nigdzie niemają . LUUUUUUUUUUUDZIE CO SIĘ ZACZYNA DZIAC W TYM KRAJU . dobrze że drzewa nie brakuje i mój szałas już stoi a murowane zaczynają sie problemy i to nie małe bo prawdopodobnie cena cementu podskoczy i beton budziet droszy nie strasz, ja za trzy tygodnie strop zalewam . Chyba łzami, jak betonu nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 26.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 kamień??? jak to wygląda Drogie forumowiczki, prosze tego postu nie przypisywac mi. Ja wiem nawet jak wyglada banan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 26.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Spadam pobrylowac w innych tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 26.10.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 MOJA PROPOZYCJA DLA TYCH CO PLANUJĄ ZALEWANIE STROPÓW I NIE TYLKO STROPÓW HEHE aby zoriętowali się po swoich betoniarniach i zaawizowali sobie terminy na czas bo moze byc problem PSIAKREW ABYM NIE WYKRAKAŁ, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts