dzióbek 28.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wszyscy zapadli w sen zimowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.10.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wszyscy zapadli w sen zimowy??? ależ skąd.... niektórzy pracują od 27 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.10.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam Wszystkich. Co ja będę gadał .......... pokażę Wam. no, fajnie sobie powspominać te pierwsze ruchy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam niedzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.10.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam Maggie, spójrz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 28.10.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam niedzielnie. a ja dla odmiany witam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.10.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam niedzielnie. a ja dla odmiany witam sobotnio hmm... nie wiedziałem, że AŻ TAK zmieniamy czas na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 28.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 A wiecie, że od początku listopada ma padać śnieg z deszczem? Maggie proszę, nie strasz potrzeba mi jeszcze dwóch tygodni pogody Rzeczywiście w dniach 1-5.11.2006 przewidywane jest załamanie pogody jednak później ma być lepiej. Jest szansa, że nie będzie tak źle. Prześledź min temperature tu: http://www.weatheronline.co.uk/forecast.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wszyscy zapadli w sen zimowy??? ależ skąd.... niektórzy pracują od 27 godzin no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam niedzielnie. a ja dla odmiany witam sobotnio hmm... nie wiedziałem, że AŻ TAK zmieniamy czas na zimę to ktora jest godzina???? zapomnialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.10.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 witam czytam was uważnie tylko jakby czasu nie mam buzi otworzyćkonczą u mnie drenaz jest szansa że dzisiaj bedzie po wszystkim potrzebuje tylko namiar na koparkowego który ma czas!!!!!! w przyszłym tygodniu Pan Gienek osiagalny dopiero od czwartku może ktos zwalnia wczesniej jakiegoś dobrego fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.10.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam, Teska, spokojnie - czas zmieniamy jutro ! A ja mam w domu chore dziecko i chorego psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.10.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wszyscy zapadli w sen zimowy??? ależ skąd.... niektórzy pracują od 27 godzin mam nadzieje że ktos kto mnie bedzie usypiał bedzie przytomny!!! wszyscy macie takie dyzury? dzięki za podpowiedź .... Unia Lubelska chce mnie pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 witam ... cos mi mojego kota zjadło i głowa mi peka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.10.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wszyscy zapadli w sen zimowy??? ależ skąd.... niektórzy pracują od 27 godzin mam nadzieje że ktos kto mnie bedzie usypiał bedzie przytomny!!! wszyscy macie takie dyzury? dzięki za podpowiedź .... Unia Lubelska chce mnie pokroić spokojnie, nikt nie pracuje dłużej niż 72 godziny a kiedy chcesz się pokroić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.10.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 witam ... cos mi mojego kota zjadło ( to nie ja - zamówiłem sobie pizzę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.10.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 o!!! znowu stronkę otworzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.10.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Prosze o opinie - czy nie jest zbyt stodolasty??? http://www.lipinscy.pl/upload_module/project3d_photos/b049__fr.jpg http://www.lipinscy.pl/upload_module/project3d_photos/b049__og.jpg http://www.lipinscy.pl/upload_module/view_simple/b049__r0.gif powiem ci, że całkiem, całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.10.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 a pro pos zjedzonych kotów, chorych psów i dzieci oraz krojenia na śpiocha mój syne postanowił jednak do przedszkola nie chodzić za nami kolejne zapal;enie oskrzeli, a teraz jesteśmy na przepustce ze szpitala, po kolejnym zapaleniu oskrzeli, tym razem z dusznością, tak żeby za nudno nie było... ech. Nawet sobie pomieszkać nie mogę I chciałam zapewnić, że trzymam kciuki za wszytskich budujących, no bo jak widzę łatwo nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.10.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 a mój synek postanowił jednak do przedszkola nie chodzić za nami kolejne zapal;enie oskrzeli, a teraz jesteśmy na przepustce ze szpitala, po kolejnym zapaleniu oskrzeli, tym razem z dusznością, tak żeby za nudno nie było... ech. Nawet sobie pomieszkać nie mogę wiem coś o tym, moja 3 tygodnie siedziała w domu z anginą i zapaleniem oskrzeli, a teraz poszła 3 dni i znów coś się wykluwa, narazie katar i temperatura podchodzi do góry a co z tego będzie..... Kiepsko widzę to przedszkole, ale najbardziej to obawiam się grypy żołądkowej To chyba ta pogoda tak jakaś zmienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts