Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

A wiecie, że od początku listopada ma padać śnieg z deszczem? :o

Maggie proszę, nie strasz :o :o

potrzeba mi jeszcze dwóch tygodni pogody :roll:

Rzeczywiście w dniach 1-5.11.2006 przewidywane jest załamanie pogody jednak później ma być lepiej.

Jest szansa, że nie będzie tak źle.

Prześledź min temperature tu:

http://www.weatheronline.co.uk/forecast.htm

witam

czytam was uważnie tylko jakby czasu nie mam buzi otworzyć

konczą u mnie drenaz jest szansa że dzisiaj bedzie po wszystkim potrzebuje tylko namiar na koparkowego który ma czas!!!!!! w przyszłym tygodniu Pan Gienek osiagalny dopiero od czwartku może ktos zwalnia wczesniej jakiegoś dobrego fachowca

Wszyscy zapadli w sen zimowy??? :wink: :wink: :wink:

ależ skąd.... niektórzy pracują od 27 godzin :D :D :D :D

mam nadzieje że ktos kto mnie bedzie usypiał bedzie przytomny!!! wszyscy macie takie dyzury? dzięki za podpowiedź .... Unia Lubelska chce mnie pokroić

spokojnie, nikt nie pracuje dłużej niż 72 godziny :wink: :wink: :wink:

a kiedy chcesz się pokroić?

a pro pos zjedzonych kotów, chorych psów i dzieci oraz krojenia na śpiocha :wink: mój syne postanowił jednak do przedszkola nie chodzić :roll: za nami kolejne zapal;enie oskrzeli, a teraz jesteśmy na przepustce ze szpitala, po kolejnym zapaleniu oskrzeli, tym razem z dusznością, tak żeby za nudno nie było... ech. Nawet sobie pomieszkać nie mogę :wink:

I chciałam zapewnić, że trzymam kciuki za wszytskich budujących, no bo jak widzę łatwo nie jest :-? :D

a mój synek postanowił jednak do przedszkola nie chodzić :roll: za nami kolejne zapal;enie oskrzeli, a teraz jesteśmy na przepustce ze szpitala, po kolejnym zapaleniu oskrzeli, tym razem z dusznością, tak żeby za nudno nie było... ech. Nawet sobie pomieszkać nie mogę :wink:

:( :( :( wiem coś o tym, moja 3 tygodnie siedziała w domu z anginą i zapaleniem oskrzeli, a teraz poszła 3 dni i znów coś się wykluwa, narazie katar i temperatura podchodzi do góry a co z tego będzie..... :cry: :cry: Kiepsko widzę to przedszkole, ale najbardziej to obawiam się grypy żołądkowej :-? :-? To chyba ta pogoda tak jakaś zmienna :x