Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

dzień pt. dlaczego od 2 tygodni nic sie nie dzieje na mojej budowie.......... jak zwykle to oczywiscie moja wina :o :o :o :o normalnie skandal MOJA WINA ludzie to jest niepojete co wykonawcy moga wymysleć zeby sie oczyscic :evil:

hmm....a co sie stalo??? pewnie maja inna budowe :evil:

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

no oczywiście , ja sobie moge poczekac dachoka na dachu a co tam niech sobie leży w paczkach

normalnie wsciekla jestem

a za chwilke beda narzekac na pogode-skad ja to znam :lol: mam na 7 listopada okna do montarzu ale chyba przesuniemy o tydzień :cry:

SZUKAM fachowców do LUKSFERÓW :cry:

no oczywiście , ja sobie moge poczekac dachoka na dachu a co tam niech sobie leży w paczkach

normalnie wsciekla jestem

a za chwilke beda narzekac na pogode-skad ja to znam :lol: mam na 7 listopada okna do montarzu ale chyba przesuniemy o tydzień :cry:

SZUKAM fachowców do LUKSFERÓW :cry:

Luksfery montowała czupurek, może kogoś poleci?

czekalam czekalam az sie doczekalam dostalam odpowiedz o warunkach przyłączy z energetyki

:wink: :wink: :wink: zamiast czekac 2tygodnie to czekalam 1,5mieiąca. :x niezle,no to teraz moge sie brac dalej dp załatwiania spraw geodeta i te sprawy :wink: :wink: :wink:

no to się rzeczywiście naczekałaś, ale przyjemnie się odbierało warunki - prawda?

witam wszystkich po dłuższym niebycie forumowym.

Jolly - coś masz pechulca ostatnio, ale myślę, że nie powinnaś odpuścić. pośpiech jest złym doradcą. wybrałaś sobie projekt to, walcz teraz z głupotą urzędniczą, choćby miała być obsuwa w czasie.

a projekt gienia fajny - tylko po co ci 3 sypialnie po 10m każda? mam taką jedną i wystarczy. oprócz łóżka nic się nie mieści, a na pokój dla dziecka napewno się nie nadaje.

trwaj przy swoim

pozdrowionka w hollowen

ale ja nie chce poddasza uzytkowego, chce tak jak napisali dom jednorodzinny dwukondygnacyjny (parter + poddasze nieuzytkowe)

LMB 49!!!! to jest dach dwuspadowy, tylko wysunieto mu nizsze dwuspadowe dla garazu i 2 pokoi!!!!

jolly to przyjdzie ci działke sprzedac... :cry:

Teska - Bozesz Ty moj wypluj to slowo i nie kracz!!!!

Witam wszystkich

A u ciebie sa WZ czy ma byc uchwalany plan .Rozmawialam z moja pania architekt i mowila ze robi sie wywiad z sasiadami zdiecia i trzeba to uzasadnic no i trzeba troche poswiecic temu czasu :lol: