GM1719499374 12.02.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witam wszystkich, Jak macie rozwiązaną sprawę izolacji podłogi na gruncie - materiały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.02.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 jejku czy wam też się nie chce tak pracować jak mnie? Czupurek, to ty też jesteś w pracy? Mariusz r, dzięki za zaproszenie, jak będzie wiadomo kiedy i gdzie to może przyjadę. Ulcia i krzys, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Józia - tu wszyscy są w pracy!!!! Mariusz - nie tam pracuje - ma firmę prywatnie Pablo - daj znać, jak chcesz namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Józiu S witam w gronie chorych ..... na budowanie.... witam wszystkich.... Ivette....moze trzeba by było bilety zakupic???? zrobic zbiorkr kaski i kupic cio?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Teska - dzisiaj jestem zarąbana pracą. Zgadamy się jutro z S. P. i Joasią, co? Odpisałam Tomkowi, że my z kanapki rezygnujemy. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Ivette oj...nie daj sie pracy zarąbac.... .. ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.02.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 ok kończę i idę do domku a potem hop na budowę udało mi się wkleić adres galerii ale chyba strona nie chodzi pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 czupurek...ja tez jade na budowe..zobacze jak tam moj kominek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Pilne!Kto ma namiar na tania i dobrą koparkę - (tylko nie P. Burhart)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 12.02.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Józia.S witaj jak miło spotkac kogoś ze swojego miasta na priv podam namiary razem wybierzemy sie na spotkanie na forum jest jak w domu józia gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.02.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witajcie! A szczególnie Józiu S (już nie jestem nowa!) Ja też mam okna z Eko Plastu szyby P2, kolor mahoń z zewnątrz, a drzwiach tarasowych ruchomy słupek! Co do koparek to bym wiedział jeśli by chodziło o prawobrzeże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 12.02.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 No i tyle się napisałam a mnie wcięło Pozdrawiam wszystkich nowych i "starych". Coraz nas więcej!! Maksiu, zaraziłeś mnie wirusikiem katar, gardziołek a do tego mały prycha Trzymam kciuki abyś się nie rozłożył. Okienka jutro zamawiam w M&S- opvcbustronna okleina, wk1 plus w balkonach wk2 (ruchomyb słupek-asymetrycznie), szyba p2, szprosy, trochęokienek nietypowych (łuki), klamki z kluczykiem itp w sumie 15k. Za takie same drewniane co najmniej 5k drożej- szkoda. Mariusz- dzięki za info o więźbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsov1 12.02.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witam wszystkich Niestety musze przyznac ze jestem w ogonie forumowiczow tak pod wzgledem aktywnosci jak i zaawansowania w budowaniu. Aktywnosc mala bo brak kompa w pracy a w domu malo czasu i trudnosci w dostepie do kompa. Tym nie mniej staram sie sledzic dyskusje w ktorej o dziwo, a moze i nie, przwaza plec piekna. Bikosa - widze ze ostro kupujesz materialy. Wnioskuje ze nad gankami zdecydowalas sie jednak na polkoliste okienka. Czy zamawiasz je jako uchylne czy nieotwierane? Co do sprawdzania jakosci tynkow to najlepiej jest przylozyc do powierzchni sciany z roznych stron zaswiecona latarke. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 12.02.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Hello wieczorową porą Obejrzałam okienka w Gryfinie...ładniutkie..Robią jakie sobie kto zazyczy..(kształty,wymiary,kolory) Podobały mi sie...Dałam do wyceny,zobaczymy ile taka przyjemność.. Ładniutkie maja też drzwi..Również dałam do wyceny..no i stopnice.. Ciekawe ile na wycene bede czekac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 12.02.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 No uwzięło się na mnie- trzeci raz będę pisać (oj byłby czwarty gdybym wcześniej nie skoipowała Marsov- ja mam takiego malutkiego bąbelka więc wszystko muszę planować i rozkładać w czasie Narazie mam dach bez więźby, za to z ocielpeniem i folią, i jutro zamawiam okienka Zdecydowałam, że od przodu będę miała okienko nieotwieralny a od tyłu bonie. Zdecydowała tak naparwdę cena- a nie ja. Czy dostałeś na priv o kolumnach?? Pozdrawiam- aha ja oczywiście teź pracuję tyle, że przejściowo przy dziecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 12.02.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Józia S. witaj na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 12.02.2004 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witam wszystkich! Gdzieś na forum wyczytalem, że pozwolenie na budowę po uprawomocnieniu się musi być jeszcze raz (sic!) opieczętowane piekną pieczątką o uprawomocnieniu decyzji-bez tego podobno nie można dokonać zgłoszenia o rozpoczęciu budowy. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 13.02.2004 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Cześć i czołem braci forumowej w piątkowy poranek! Moje młode mnie obudziło , a ja przy tej sposobności myyyk na forum. Miłego ostatniego dnia roboczego przed upragnionym weekendem. Pozdrowionka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.02.2004 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Witajcie w piątek trzynastego, mam nadzieje że nie wierzycie w przesądy i dzień będzie dobry. No ja wczoraj odebrałem wreszcie swoje autko z naprawy i mogłem rano pospać prawie 40 minut dłużejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.02.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 witam wszystkich piątkowo cosik samopoczucie mam do bani. głowa mnie boli i jakoś tak nieciekawie. mam nadzieję, że to nie zapowiedź jakiegoś chorupska u mnie na budowie bezruch. instal. c.o. nadal się liczy w 2-3 firmach (bitermo się nie odzywa), tynki próbują wyschnąć. jedyne co zrobiłam wczoraj to dokończyłam sprzątanie (ileż wiader tynku, piachu i kurzu zebrałam!) życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts