Maggie 06.11.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam poniedziałkowo Teska - wrzuciłaś, czy podjechać po pracce? jak Didi mam buderusa od pańki. sprzęt narazie bez problemów, serwis też. pozdrawiam wrzuce...jade na 18 na niemiecki....a wczesniej musze byc w sejmiku Uczysz sie niemieckiego bo mi to kiepsko idzie ,rozumiem duzo a gorzej z mowieniem (a gramatyki to i w polskiej nie jestem biegla) tobie to powinno ok..skoro tam mieszkasz:) mi idzie...jakos!! to trzeba miec troche silnej woli a ja takiej nie mam do tego jeszcze dochodzi ze nie przepadam za niemcami tez nie przepadam...no ale.... bardzo silną wolę do nauki to miałam, jak się jako nastolatka zakochałam w pewnym Niemcu . Ze romansu nic nie wyszło - za to z nauki języka - i owszem, mam na chleb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.11.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam -obiło mi sie o uszy ,że ze dwie osoby robiły c.o. u Pańki ale z piecem gazowym a czy moze ktos robił u ww z piecem na paliwo stałe?a moze też z solarami i czy on tez zajmuje sie poprowadzeniem wody i do szcześcia kanalizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam poniedziałkowo Teska - wrzuciłaś, czy podjechać po pracce? jak Didi mam buderusa od pańki. sprzęt narazie bez problemów, serwis też. pozdrawiam wrzuce...jade na 18 na niemiecki....a wczesniej musze byc w sejmiku Uczysz sie niemieckiego bo mi to kiepsko idzie ,rozumiem duzo a gorzej z mowieniem (a gramatyki to i w polskiej nie jestem biegla) tobie to powinno ok..skoro tam mieszkasz:) mi idzie...jakos!! to trzeba miec troche silnej woli a ja takiej nie mam do tego jeszcze dochodzi ze nie przepadam za niemcami tez nie przepadam...no ale.... bardzo silną wolę do nauki to miałam, jak się jako nastolatka zakochałam w pewnym Niemcu . Ze romansu nic nie wyszło - za to z nauki języka - i owszem, mam na chleb . A moze to i dobry sposob tylko u mnie juz maz oczywiscie polak Na ale w planach to ja niemiec nie mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam -obiło mi sie o uszy ,że ze dwie osoby robiły c.o. u Pańki ale z piecem gazowym a czy moze ktos robił u ww z piecem na paliwo stałe?a moze też z solarami i czy on tez zajmuje sie poprowadzeniem wody i do szcześcia kanalizy Miraska jaki ty masz kolor dachowki na jednych zdjeciach jest jasna a na innych ciemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Maggi uczysz czy tlumaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.11.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 bardzo silną wolę do nauki to miałam, jak się jako nastolatka zakochałam w pewnym Niemcu . Ze romansu nic nie wyszło - za to z nauki języka - i owszem, mam na chleb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.11.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Maggi uczysz czy tlumaczysz raczej to pierwsze, to drugie - czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.11.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam grupkę Myszka mi się ze psuła i dopiero dzisiaj kupiłam nową, ale dziwnie wypić kawkę z rana bez internetu - chyba mam nowy nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 06.11.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 06.11.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam wieczorkiem Z tym serwisem to rzeczywiscie nieprzyjemna sprawa A czy ktos z was ma buderusa albo junkersa My właśnie kupujemy Buderusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam grupkę Myszka mi się ze psuła i dopiero dzisiaj kupiłam nową, ale dziwnie wypić kawkę z rana bez internetu - chyba mam nowy nałóg A ja ostatnio slucham nalogowo radia Wgralam sobie na komputerze i leci na okraglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 06.11.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam wieczorkiem Z tym serwisem to rzeczywiscie nieprzyjemna sprawa A czy ktos z was ma buderusa albo junkersa ja mam aktualnie buderusa w mieszkaniu i.... delikatnie rzecz ujmując nie polecam. można wiedzieć dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.11.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam -obiło mi sie o uszy ,że ze dwie osoby robiły c.o. u Pańki ale z piecem gazowym a czy moze ktos robił u ww z piecem na paliwo stałe?a moze też z solarami i czy on tez zajmuje sie poprowadzeniem wody i do szcześcia kanalizy Miraska jaki ty masz kolor dachowki na jednych zdjeciach jest jasna a na innych ciemna to jest ciemny brąz Robena- raz robiłam w słońcu fotkę a innym razem w pochmurny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam -obiło mi sie o uszy ,że ze dwie osoby robiły c.o. u Pańki ale z piecem gazowym a czy moze ktos robił u ww z piecem na paliwo stałe?a moze też z solarami i czy on tez zajmuje sie poprowadzeniem wody i do szcześcia kanalizy Miraska jaki ty masz kolor dachowki na jednych zdjeciach jest jasna a na innych ciemna to jest ciemny brąz Robena- raz robiłam w słońcu fotkę a innym razem w pochmurny dzien A ja myslalam ze antrazytowa .Czy to jest glazura w jakiej cenie za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.11.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam -obiło mi sie o uszy ,że ze dwie osoby robiły c.o. u Pańki ale z piecem gazowym a czy moze ktos robił u ww z piecem na paliwo stałe?a moze też z solarami i czy on tez zajmuje sie poprowadzeniem wody i do szcześcia kanalizy Miraska jaki ty masz kolor dachowki na jednych zdjeciach jest jasna a na innych ciemna to jest ciemny brąz Robena- raz robiłam w słońcu fotkę a innym razem w pochmurny dzien A ja myslalam ze antrazytowa .Czy to jest glazura w jakiej cenie za metr ona nie jest świecąca-to chyba i nie glazurowana-napewno ceramiczna brałam w lipcu i jak dobrze pamietam niecałe 34 zł za m kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 GrzegorzR dzis nie moge...musze syna odebrac z cwiczen...i bedziemy dopiero w domku po 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.11.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam wieczorkiem Z tym serwisem to rzeczywiscie nieprzyjemna sprawa A czy ktos z was ma buderusa albo junkersa ja mam aktualnie buderusa w mieszkaniu i.... delikatnie rzecz ujmując nie polecam. można wiedzieć dlaczego? hmm.. niby drobiazgi, ale utrudniające życie. dla mnie kocioł powinien być bezobsługowy, a nasz buderus od czasu do czasu lubi się zawiesić - wyświetla sobie różne kody błędu i nie odpala, jak trzeba. trzeba resetować, albo wręcz wyłączyć z prądu i poczekać. Przy pracy na maksa, jak np. trzeba szybko ogrzać mieszkanie po powrocie, jest jako tako, gdy trzeba utrzymać temperaturę, to są kłopoty. serwisanta mamy znajomego, więc posprawdzał co się dało i stwierdził, że nic się nie zepsuło, ten typ tak ma. inna sprawa, że jest to pewnikiem najtańszy dostępny model, montowany przez dewelopera, bez mozliwości wyboru itp. Nowsze i lepsze modele pewnie są lepiej dopracowane, ale ja znam ten swój model. I od kilku instalatorów jak zbierałem oferty usłyszałem, że buderusa to mi nie proponują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.11.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,52981,3720639.html Ale jaja Pod oknem biura w ktorym pracuje (Meyer Werft) stoi sobie stateczek (Norwegian Pearl). W sobote wieczorem mial opuscic basen stoczniowy i udac sie w kierunku otwartego morza (od Papenburga to nawet spora droga). Zaraz nad tym basenem wisi sobie taka niepozorna linia energetyczna (40 MW). Poniewaz statek jest wysoki, wiec trzeba na czas jego przeplywu wylaczyc w niej prad (nigdy nie bylo z tym problemow). I dzisiaj w radiu (niemieckim) od rana slysze, jak to maly kreis Emsland o malo nie spowodowal katastrofy energetycznej w zachodniej europie. He, he. pozdrawiam Konrad PS. Statek ma opuscic stocznie za ok. godzine. Tu mozna to zobaczyc: http://www.meyerwerft.de/page.asp?main=0&subs=0&websub=m1s0&lang=d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.11.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 GrzegorzR dzis nie moge...musze syna odebrac z cwiczen...i bedziemy dopiero w domku po 21 Szkoda, chociaż jestem bardzo ciekaw wiadomości pomimo, że pewnie będą dołujące. To może jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.11.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Chyba na to aby wszystko na forum działało dobrze, a szczególnie aby nie pojawiały się ciągłe komunikaty o nieistniejących postach to chyba nie ma co liczyć. Nawet wydaje mi się, że jest gorzej niż było jeszcze jakiś czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts