Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!!

Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl

super, ale ceny trochę za duże :cry:

Didi ja mam te kabine joop...wiesz udaj sie do Pana Rysia u niego mozna kupic taniej....

ja placialam po znizce 6 tysiecy z groszem....

Wieczorkiem witam!! :lol:

Odnośnie wątku, który kiedyś poruszyłam na temat jedzenia w przedszkolu, dziś grzecznie spytałam się pani jak to z moją niunią jest czy ona je tu obiadki i nie czekając na odpowiedż od razu zaznaczyłam że wraca do domu i od razu je drugi obiad. Oczywiście usłyszałam, że je sama :o :o (popieram, niech je), tylko nie jest dopilnowana, żeby zjadła choć troche, bo znam moją niunie i wiem, ze niemozliwe jest żeby miała czyste bluzeczki zawsze. Reasumując idę w porze obiadku a przy niuni siedzi pani i za chwilę wychodzi z obiadkiem na sukieneczce - przynajmniej wiem, ze coś jadła :x :x. :lol: :lol:

witam wtoreczkowo

Teska - a co ty robiłaś w sejmiku? byłaś na prelekcji wczorajszej?

wracając do kotła. mam jak pisałam buderusa z zasobnikiem, podłogówki wszędzie i dodatkowo drabinka w łazience i grzejnik w garażu. jest ok.

a na początku roku coś mi ekipa pańki z własnej i nie przymuszonej zamontowała dodatkowo (jakieś zabezpieczenie), bo mówili, że u jakiegoś gościa co miał buderusa i podłogówkę coś się pomigało i poszła w rury za wysoka temp., więc teraz chuchają na zimne.

pozdrowionka dla wszystkich

Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!!

Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl

super, ale ceny trochę za duże :cry:

Didi ja mam te kabine joop...wiesz udaj sie do Pana Rysia u niego mozna kupic taniej....

ja placialam po znizce 6 tysiecy z groszem....

Teska pewnie gdybym to kupowała dla siebie to bym tyle zapłaciła, ale do łazienki dla pracowników to jednak trochę za dużo :roll: