delf 15.11.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 No, to teraz ja będę wrzeszczec. Ludzieeee!!!!!! Czy ktoś z Was wie, gdzie jescze można kupic porządną wełnę mineralną do ocieplenia poddasza. Super ważne! Super pilne!!! no nie wiem, czy na kretynke nie wyjde, ale my ostatnio kupowalismy do do-docieplenia (poprawki, poprawki......) w Castoramie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.11.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Delf -nie bedę gorsza bo tez byłam prawie pod twoimi oknami ale latem bo masz sąsiadów u których podoba nam się elewacja i musiałam mężowi pokazać kostkę granitowa która mi sie podoba a jesli chodzi o castoramę to jest nas dwie....bo niedawno byłam zmuszona kupić styropian (na szczęście 1 balot) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.11.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.11.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Na dobry humor: Kłótnia dwóch przedszkolaków (chłopak i dziewczynka): - A mój tata ma wieżę stereo!- - A moja mama też ma! - rewanżuje się dziewczynka. - A mój tata ma cabrioleta! - dodaje - A moja mama też ma! - A mój tata ma siusiaka! - Aaaa moja mama też!- Jak to, przecież twoja mama nie może mieć siusiaka??!! - Ma w szufladzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.11.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Witam popoludniowo Didi to moze dla mnie masz jakies prawne przepisy np (w jakim czasie maja obowiazek wyslac mi warunki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 no to witam grupkę...... z ciut bolącą głową.... ja też witam Czyżby mały kacyk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 teska WSZYSKIEGO NAJ !!! moja córka 13,11 a syn 19,11 same skorpiony.... ojj ciężko z nimi życ ha ha ha ze skorpionikiem???? nie mozliwe to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Na dobry humor: Kłótnia dwóch przedszkolaków (chłopak i dziewczynka): - A mój tata ma wieżę stereo!- - A moja mama też ma! - rewanżuje się dziewczynka. - A mój tata ma cabrioleta! - dodaje - A moja mama też ma! - A mój tata ma siusiaka! - Aaaa moja mama też!- Jak to, przecież twoja mama nie może mieć siusiaka??!! - Ma w szufladzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.11.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A ja jestem Wodnikiem ktory nie umie plywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A ja jestem Wodnikiem ktory nie umie plywac ja tez nie bardzo...ale zeby wodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Krzysiu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 no nic...ide sie uczyc niemca.....mam dzis kartkówkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.11.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 To ja też coś na poprawę nastroju Konferencja, temat: "Kariera zawodowa a wierność małżeńska"Referent wygłasza:- Pierwsze miejsce jeśli chodzi o zdrady małżeńskie zajmująlekarze...nocne dyżury sprzyjają, kilka etatów naraz itd...- Drugie miejsce..to oczywiście artyści...ciągle nowe role, plany,otoczenie...- ...no a trzecie miejsce...to właśnie ludzie tacy jak Państwo -uczestnicy konferencji, szkoleń, jeżdżący w delegację...Z sali odzywa się facet:- Protestuję! już od 20 lat wyjeżdżam i nigdy mi się to nie zdarzyło!!!Na to głos z końca sali, wstaje facet i krzyczy:- I właśnie przez takich ch...ów jak ty mamy trzecie miejsce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.11.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 To ja też coś na poprawę nastroju Konferencja, temat: "Kariera zawodowa a wierność małżeńska" Referent wygłasza: - Pierwsze miejsce jeśli chodzi o zdrady małżeńskie zajmują lekarze...nocne dyżury sprzyjają, kilka etatów naraz itd... - Drugie miejsce..to oczywiście artyści...ciągle nowe role, plany, otoczenie... - ...no a trzecie miejsce...to właśnie ludzie tacy jak Państwo - uczestnicy konferencji, szkoleń, jeżdżący w delegację... Z sali odzywa się facet: - Protestuję! już od 20 lat wyjeżdżam i nigdy mi się to nie zdarzyło!!! Na to głos z końca sali, wstaje facet i krzyczy: - I właśnie przez takich ch...ów jak ty mamy trzecie miejsce!!! hmmmm... kto nam nastukał to pierwsze miejsce???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.11.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Delf -nie bedę gorsza bo tez byłam prawie pod twoimi oknami ale latem bo masz sąsiadów u których podoba nam się elewacja i musiałam mężowi pokazać kostkę granitowa która mi sie podoba a jesli chodzi o castoramę to jest nas dwie....bo niedawno byłam zmuszona kupić styropian (na szczęście 1 balot) spokojnie, bez paniki. nawet jeden z deweloperów z miesiąc temu wysyłał pracownika do castoramy po styropian na podłogi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.11.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.11.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ..... I jeszcze pani mnie bardzo przez telefon skrzyczała, że ona się zna na przepisach nie ja!!! Ale biedaczka nie wiedziała, że trafiła na kobitę w ciąży .......i jednocześnie mającą pod ręką KC a w nim art 560 I to mi się w Tobie bardzo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.11.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 No, to teraz ja będę wrzeszczec. Ludzieeee!!!!!! Czy ktoś z Was wie, gdzie jescze można kupic porządną wełnę mineralną do ocieplenia poddasza. Super ważne! Super pilne!!! no nie wiem, czy na kretynke nie wyjde, ale my ostatnio kupowalismy do do-docieplenia (poprawki, poprawki......) w Castoramie... No nie, Delf... Ty na kretynkę? Nigdy. Tam też dzwoniłam - mają resztki "Prawie-Tego-O-Co-Chodzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.11.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A ja jestem Wodnikiem ktory nie umie plywac to jeszcze nic - ja jestem ryba i tez nie umiem pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.11.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 A ja jestem Wodnikiem ktory nie umie plywac to jeszcze nic - ja jestem ryba i tez nie umiem pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts