czupurek 17.02.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Wiwat, wiwat Joasia i Jasiuhttp://obrazki.babiniec.pl/Nowy%20Rok/fajerwerk.gif no to bierzemy się do roboty, trzeba dogonić emerytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.02.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Dach już mam(IBF_grafit rzymska) teraz kolej na okna i kotłownię!! i co z twoją kotłownią? a ten golas to nie jest mu przypadkiem zimo, teraz w lutym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzyś 17.02.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 hej wszystkim!! do kawki http://biznes.onet.pl/5,1150679,prasa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 17.02.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 A ja dzisiaj spotykam się z "dachowcami" (chociaż narazie stoi tylko fundament) TralalalaI napisałam podanie o wypożyczenie zagęszczarkiTralalala Joasia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 17.02.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 A poważniej: na co zwrócić uwagę przy rozmowie z dekarzami.Będą chcieli zaliczkę na więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.02.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Miłego dnia życzę wszystkim forumowiczom- także emerytom No to teraz, ciepły koc, kapciuszki i bujany fotel Dążmy wszyscy do tego ideału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.02.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 A poważniej: na co zwrócić uwagę przy rozmowie z dekarzami. Będą chcieli zaliczkę na więźbę. niech ci zrobią dokładną, pisemną, specyfikację co zrobią, za ile i podzielą na etapy będziesz miała kontrolę, w razie wpadki za jakiś etap łatwiej będzie z nich zrezygnować i się rozliczyć, a szczegółowo lepiej wszystko wiedzieć bo, różnie, różni traktują prace i może się okazać, że czegoś nie zrobią, bo to nie wchodzi ich zdaniem w zakres robót. no i kontrola, kontrola i jeszcze raz kontrola z kierownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 17.02.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Dzięki Czupurek, jutro pochwalę się rezultatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.02.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 A propo więźby, czas ją zamówić. Tylko najlepiej gdzie??? Gdzie dobrze impregnują ciśnieniowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Teska, Sylwia i Joasia - bilety na pociągi zakupione! Wychodzi po 138,-zł na osobę. Mamata i Tatuj jadą z nami w przedziale do Wawy. Pani w okienku nie miała pojęcia, że są bilety weekendowe i stwierdziła z całą stanowczością, że nasz powrotny pociąg z Wawy w niedzielę nie kursuje Naprowadziłam ją na odpowiedni tor - sic! Umówimy się w tygodniu co do wyjazdu. Teska - mamy wagon nr 6 - miejsca od 53 do 56 - jeśli zatem nie dojrzysz naszych ślicznych twarzyczek w oknie - wal do tego wagonu i tam z pewnością będziemy na Ciebie czekać Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.02.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Ivette, jesteś wspaniała. Ale ty to napewno słyszysz codzinnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 hmm,,,,,a ja 39,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 S.P. - dzięki! Niestety nie słyszę tego codziennie - ale może to i dobrze? Teska - a Tabcin zakupiła? Jak nie, to wal do apteki a do soboty będziesz jak nowa - bo bilety niestety nie są do zwrotu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GM1719499374 17.02.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Witam serdecznie, Chciałbym zabrać się za zrobienie szafki elektrycznej licznikowej - tak aby móc podłączyć skrzynkę budowlaną. Czy ktoś ma namiar na zrobienie czegoś takiego i jaki orientacyjny koszt - zakup szafki, robocizna, jakie protokoły, decyzje, itp oraz czas wykonania i uzgodnień. Pozdrawiam,G&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.02.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Jak wesoło Didi Ja tez sie dolaczam do skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Ivette zakupiłam...ale nie martwcie sie kobitki...najwyzej spowrotem bedziecie mnie niosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Bo mi wesoło Okazało się, że mam w rodzinie projektanta wnętrz. No i mam zaprojektowane kolory na ściany. A pamiętacie, jaki to był sters dla mnie w zeszłym tygodniu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.02.2004 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Ja w sprawie formalnej.... czas ucieka.. do tej pory zostaly zgłoszone tylko dwie propozycje odnosnie miejsca spotkania naszej grupy...tak więc jakies propozycje jeszcze? bo niedlugo trzeba bedzie poddac sprawe pod glosowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Maksiu - ja jestem za Imolą - spokój, dużo miejsca, jedzenie OK i ogólnie atmosfera jak na weselu Tak więc stawiam: 3xTAK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts