Teska 28.11.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 no to co macie jakies plany na Sylwka ad 2006/2007 ?? chyba nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 28.11.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam EWAR bardzo ladny ten Twoj domek czy ktos z was montowall w domu saune i moze polecic solidna firme ktora je wykonuje cos mi klawiatura fisiuje i nie moge znalezc polskich liter ,tzn. poprzestawialy mi sie klawisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.11.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 WYGRALIŚMY!!!!!!!! Ale emocje były! Pobilim Ruskich!!!!! wiadomo, od roku bez polskiego mięsa, sił po prostu nie mieli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.11.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam Czy Wy też macie tak porozciąganą stronę, muszę przesuwać, żeby doczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.11.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 no to co macie jakies plany na Sylwka ad 2006/2007 ?? w domu sama z niunią - drugi rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.11.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ewar dzięki zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 no to co macie jakies plany na Sylwka ad 2006/2007 ?? w domu sama z niunią - drugi rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.11.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 no to co macie jakies plany na Sylwka ad 2006/2007 ?? w domu sama z niunią - drugi rok hmm. a ja mam problem...... ostatnie lata ciągle sylwester w pracy, w tym roku wolne... co ja mam robić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 no to co macie jakies plany na Sylwka ad 2006/2007 ?? w domu sama z niunią - drugi rok hmm. a ja mam problem...... ostatnie lata ciągle sylwester w pracy, w tym roku wolne... co ja mam robić???? no wiesz co .......zaszaleć!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.11.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam Czy Wy też macie tak porozciąganą stronę, muszę przesuwać, żeby doczytać ja mam... już mnie denerwuje ten nowy wystrój...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam Czy Wy też macie tak porozciąganą stronę, muszę przesuwać, żeby doczytać ja mam... już mnie denerwuje ten nowy wystrój...... i ten wsytrój stworzyła firma ze Szczecina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam Czy Wy też macie tak porozciąganą stronę, muszę przesuwać, żeby doczytać ja mam... już mnie denerwuje ten nowy wystrój...... i stworzyła go firma ze Szczecina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.11.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam Czy Wy też macie tak porozciąganą stronę, muszę przesuwać, żeby doczytać ja mam... już mnie denerwuje ten nowy wystrój...... i ten wsytrój stworzyła firma ze Szczecina.... pewnie to wina naszego nowego prezydenta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 28.11.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam grupkę [witam wszyskich troche sie tu pozmieniało A jak tam z gazem Dalej czekam na te papiery ale poczta teraz strajkuje to chyba sobie poczekam a tylko na to czekam i moze cos sie u mnie ruszy wreszcie :(do wiosny cpraz blizej przeciez Magda1614 a jak długo czekasz na gazownię ?? ... my też czekamy składaliśmy papiery na początku listopada.... zresztą na Eneę też czekamy Macie architekta ?? WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE ja składałam na początku listopada i tez czekam a kolezanka odebrała po 2tygodniach,mi powiedzieli ze koło 3tygodni no a juz mineło.Dzis dzwoniłam ale cały czas było zajete,moze nie ten numer mam.Jak macie to napiszcie mi numer do gazowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam Czy Wy też macie tak porozciąganą stronę, muszę przesuwać, żeby doczytać ja mam... już mnie denerwuje ten nowy wystrój...... i ten wsytrój stworzyła firma ze Szczecina.... pewnie to wina naszego nowego prezydenta..... a net chodzi jak slimaczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 28.11.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Magda1614 rzuć okiem na PRIV Nie siedzialam wczoraj długo na internecie bo nie miałam zbytnio czasu ,ale ja jeszcze nie wiem czy juz są te warunki dla mnie.I przegapiłam twoją wiadomosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.11.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 powoli robie kosztorys taki dokladniejszy i rece opadaja Szydas czy masz juz moze pojecie na ile liczyc instalacje np elektryczna + materialy oraz inne koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.11.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 a net chodzi jak slimaczek... net chodzi dobrze, to serwer muratora coś ślimaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.11.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam grupkę [witam wszyskich troche sie tu pozmieniało A jak tam z gazem Dalej czekam na te papiery ale poczta teraz strajkuje to chyba sobie poczekam a tylko na to czekam i moze cos sie u mnie ruszy wreszcie :(do wiosny cpraz blizej przeciez Magda1614 a jak długo czekasz na gazownię ?? ... my też czekamy składaliśmy papiery na początku listopada.... zresztą na Eneę też czekamy Macie architekta ?? WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE ja składałam na początku listopada i tez czekam a kolezanka odebrała po 2tygodniach,mi powiedzieli ze koło 3tygodni no a juz mineło.Dzis dzwoniłam ale cały czas było zajete,moze nie ten numer mam.Jak macie to napiszcie mi numer do gazowni 091-482-52-09 091-482-42-81 wew 120,189 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.11.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 powoli robie kosztorys taki dokladniejszy i rece opadaja Szydas czy masz juz moze pojecie na ile liczyc instalacje np elektryczna + materialy oraz inne koszta wstępnie jestem umówiony na 4000 robocizny i drugie tyle materiały, w tym podstawowa instalacja tv. instalacja alarmowa 3000 robocizna i sprzęt. sieć komputerowa ze 3000 na materiały i sprzęt, robię sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts