Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam grupkę :)

[witam wszyskich :wink: :wink: :wink: troche sie tu pozmieniało :) :)

A jak tam z gazem

Dalej czekam na te papiery ale poczta teraz strajkuje to chyba sobie poczekam a tylko na to czekam i moze cos sie u mnie ruszy wreszcie :(do wiosny cpraz blizej przeciez :-? :-?

Magda1614 a jak długo czekasz na gazownię ?? ... my też czekamy :roll: składaliśmy papiery na początku listopada.... zresztą na Eneę też czekamy :roll: Macie architekta ??

WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE :) :)

ja składałam na początku listopada i tez czekam a kolezanka odebrała po 2tygodniach,mi powiedzieli ze koło 3tygodni no a juz mineło.Dzis dzwoniłam ale cały czas było zajete,moze nie ten numer mam.Jak macie to napiszcie mi numer do gazowni :p

Witam :lol:

Czy Wy też macie tak porozciąganą stronę, muszę przesuwać, żeby doczytać :evil: :evil:

ja mam... już mnie denerwuje ten nowy wystrój...... :evil: :evil: :evil:

i ten wsytrój stworzyła firma ze Szczecina.... :cry:

pewnie to wina naszego nowego prezydenta.....

a net chodzi jak slimaczek...

Witam grupkę :)

[witam wszyskich :wink: :wink: :wink: troche sie tu pozmieniało :) :)

A jak tam z gazem

Dalej czekam na te papiery ale poczta teraz strajkuje to chyba sobie poczekam a tylko na to czekam i moze cos sie u mnie ruszy wreszcie :(do wiosny cpraz blizej przeciez :-? :-?

Magda1614 a jak długo czekasz na gazownię ?? ... my też czekamy :roll: składaliśmy papiery na początku listopada.... zresztą na Eneę też czekamy :roll: Macie architekta ??

WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE :) :)

ja składałam na początku listopada i tez czekam a kolezanka odebrała po 2tygodniach,mi powiedzieli ze koło 3tygodni no a juz mineło.Dzis dzwoniłam ale cały czas było zajete,moze nie ten numer mam.Jak macie to napiszcie mi numer do gazowni :p

091-482-52-09

091-482-42-81 wew 120,189

powoli robie kosztorys taki dokladniejszy i rece opadaja :-?

Szydas czy masz juz moze pojecie na ile liczyc instalacje np elektryczna + materialy oraz inne koszta :lol:

wstępnie jestem umówiony na 4000 robocizny i drugie tyle materiały, w tym podstawowa instalacja tv. instalacja alarmowa 3000 robocizna i sprzęt. sieć komputerowa ze 3000 na materiały i sprzęt, robię sam.