bryta 28.11.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Czy Panko oprocz ogrzewania robil wam instalacje wodno kan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 28.11.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam Czy Wy też macie tak porozciąganą stronę, muszę przesuwać, żeby doczytać ja mam normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.11.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 kto pytał na forum o architekta do adaptacji projektu? mam namiar na takiego za 4,5-5 tysięcy.... podobno solidny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 28.11.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam grupkę [witam wszyskich troche sie tu pozmieniało A jak tam z gazem Dalej czekam na te papiery ale poczta teraz strajkuje to chyba sobie poczekam a tylko na to czekam i moze cos sie u mnie ruszy wreszcie :(do wiosny cpraz blizej przeciez Magda1614 a jak długo czekasz na gazownię ?? ... my też czekamy składaliśmy papiery na początku listopada.... zresztą na Eneę też czekamy Macie architekta ?? WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE ja składałam na początku listopada i tez czekam a kolezanka odebrała po 2tygodniach,mi powiedzieli ze koło 3tygodni no a juz mineło.Dzis dzwoniłam ale cały czas było zajete,moze nie ten numer mam.Jak macie to napiszcie mi numer do gazowni 091-482-52-09 091-482-42-81 wew 120,189WIELKIE DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.11.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 powoli robie kosztorys taki dokladniejszy i rece opadaja Szydas czy masz juz moze pojecie na ile liczyc instalacje np elektryczna + materialy oraz inne koszta wstępnie jestem umówiony na 4000 robocizny i drugie tyle materiały, w tym podstawowa instalacja tv. instalacja alarmowa 3000 robocizna i sprzęt. sieć komputerowa ze 3000 na materiały i sprzęt, robię sam. Dlaczego do sieci komputerowej materialy za 3 tys czy to cos skomplikowanego bo myslalam ze gniazdko i kabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.11.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A oczyszczalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.11.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 powoli robie kosztorys taki dokladniejszy i rece opadaja Szydas czy masz juz moze pojecie na ile liczyc instalacje np elektryczna + materialy oraz inne koszta wstępnie jestem umówiony na 4000 robocizny i drugie tyle materiały, w tym podstawowa instalacja tv. instalacja alarmowa 3000 robocizna i sprzęt. sieć komputerowa ze 3000 na materiały i sprzęt, robię sam. Dlaczego do sieci komputerowej materialy za 3 tys czy to cos skomplikowanego bo myslalam ze gniazdko i kabel u mnie trochę bardziej skomplikowana sieć - kilkanaście kabelków, kilkanaście gniazdek, panel krosowniczy, szafka ze switchem, ups..... takie tam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 powoli robie kosztorys taki dokladniejszy i rece opadaja Szydas czy masz juz moze pojecie na ile liczyc instalacje np elektryczna + materialy oraz inne koszta wstępnie jestem umówiony na 4000 robocizny i drugie tyle materiały, w tym podstawowa instalacja tv. instalacja alarmowa 3000 robocizna i sprzęt. sieć komputerowa ze 3000 na materiały i sprzęt, robię sam. ale to wszytsko podrozało...ja płaciłam 4 tysiace za wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.11.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 powoli robie kosztorys taki dokladniejszy i rece opadaja Szydas czy masz juz moze pojecie na ile liczyc instalacje np elektryczna + materialy oraz inne koszta wstępnie jestem umówiony na 4000 robocizny i drugie tyle materiały, w tym podstawowa instalacja tv. instalacja alarmowa 3000 robocizna i sprzęt. sieć komputerowa ze 3000 na materiały i sprzęt, robię sam. ale to wszytsko podrozało...ja płaciłam 4 tysiace za wszystko... głównie podrożały kable, bo miedziane a miedź od początku roku podrożała 3x... to samo czeka mnie z instalacją c.o i wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 powoli robie kosztorys taki dokladniejszy i rece opadaja Szydas czy masz juz moze pojecie na ile liczyc instalacje np elektryczna + materialy oraz inne koszta wstępnie jestem umówiony na 4000 robocizny i drugie tyle materiały, w tym podstawowa instalacja tv. instalacja alarmowa 3000 robocizna i sprzęt. sieć komputerowa ze 3000 na materiały i sprzęt, robię sam. ale to wszytsko podrozało...ja płaciłam 4 tysiace za wszystko... głównie podrożały kable, bo miedziane a miedź od początku roku podrożała 3x... to samo czeka mnie z instalacją c.o i wodą tradycyjne pytanie.... jestes w pracy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.11.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 powoli robie kosztorys taki dokladniejszy i rece opadaja Szydas czy masz juz moze pojecie na ile liczyc instalacje np elektryczna + materialy oraz inne koszta wstępnie jestem umówiony na 4000 robocizny i drugie tyle materiały, w tym podstawowa instalacja tv. instalacja alarmowa 3000 robocizna i sprzęt. sieć komputerowa ze 3000 na materiały i sprzęt, robię sam. ale to wszytsko podrozało...ja płaciłam 4 tysiace za wszystko... głównie podrożały kable, bo miedziane a miedź od początku roku podrożała 3x... to samo czeka mnie z instalacją c.o i wodą tradycyjne pytanie.... jestes w pracy???? bingo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.11.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 szydas, czy robiąc instalację c.o. da się zrobić podejścia pod solary, nie robiąc solarów jeszcze jakiś czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.11.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 szydas, czy robiąc instalację c.o. da się zrobić podejścia pod solary, nie robiąc solarów jeszcze jakiś czas? tak, bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.11.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A czy przed decyzją o wyborze tego systemu robiłeś jakiś "bilans słoneczny"? Chodzi o to, czy instalacja solarna przyniesie wymierne korzyści, jeśli działka jest zacieniona ścianą lasu od pd-wschodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.11.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 szydas, czy robiąc instalację c.o. da się zrobić podejścia pod solary, nie robiąc solarów jeszcze jakiś czas? tak, bez problemu też myslimy o takim rozwiązaniu i zamontowaniu w przyszłości w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.11.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 no to co macie jakies plany na Sylwka ad 2006/2007 ?? w domu sama z niunią - drugi rok hmm. a ja mam problem...... ostatnie lata ciągle sylwester w pracy, w tym roku wolne... co ja mam robić???? no wiesz co .......zaszaleć!!!!!! zawsze można odwiedzić kolegów w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.11.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam Czy Wy też macie tak porozciąganą stronę, muszę przesuwać, żeby doczytać ja mam... już mnie denerwuje ten nowy wystrój...... i stworzyła go firma ze Szczecina... mają zamiar to poprawić, bo mnie zaraz coś trafi aż nie chce mi sie pisać, muszę cały czas przesuwać stronę, jednym słowem odwalili kichę - wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 28.11.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam Czy Wy też macie tak porozciąganą stronę, muszę przesuwać, żeby doczytać ja mam... już mnie denerwuje ten nowy wystrój...... i stworzyła go firma ze Szczecina... mają zamiar to poprawić, bo mnie zaraz coś trafi aż nie chce mi sie pisać, muszę cały czas przesuwać stronę, jednym słowem odwalili kichę - wstyd mi sie to tez nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.11.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A czy przed decyzją o wyborze tego systemu robiłeś jakiś "bilans słoneczny"? Chodzi o to, czy instalacja solarna przyniesie wymierne korzyści, jeśli działka jest zacieniona ścianą lasu od pd-wschodu? trudno powiedzieć. musisz po prostu sprawdzić jak długo masz dach oświetlony słońcem, albo w jakich godzinach słońce ci ginie za lasem co do wymiernych korzyści - tym wymierniejsze im gaz droższy. teoretycznie zwracają się po kilkunastu latach, ale praktycznie chyba dużo szybciej, bo gaz ciągle drożeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.11.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Może niech każdy komu sie nie podoba nowe forum złoży reklamacje, im więcej tym lepiej http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87061 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts