GrzegorzR 29.11.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nie wiecie czy na zwyklej sa np Tvn 24 albo Polsat Zdrowie To są programy dostępne tylko przez SAT na platformach cyfrowych, zdaje się, że oba jednocześnie są dostępne tylko na platformie Cyfra+. A na tej stronie http://www.dipol.com.pl/schematy.htm mozna sobie poczytać o instalacjach antenowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nie wiecie czy na zwyklej sa np Tvn 24 albo Polsat Zdrowie To są programy dostępne tylko przez SAT na platformach cyfrowych, zdaje się, że oba jednocześnie są dostępne tylko na platformie Cyfra+. A na tej stronie http://www.dipol.com.pl/schematy.htm mozna sobie poczytać o instalacjach antenowych. u mnie na cyfrowym polsacie tez sa dostepne oba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoleX 29.11.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Polsak zlała Serbię 3 do jajja !!!!! !!!! !!!! !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 3:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 3:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to chłopaki grają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 słuchajcie.... co sie teraz daje na prezenty slubne????? moja chrzesniaczka wychodzi za maż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 29.11.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nie wiecie czy na zwyklej sa np Tvn 24 albo Polsat Zdrowie To są programy dostępne tylko przez SAT na platformach cyfrowych, zdaje się, że oba jednocześnie są dostępne tylko na platformie Cyfra+. A na tej stronie http://www.dipol.com.pl/schematy.htm mozna sobie poczytać o instalacjach antenowych. u mnie na cyfrowym polsacie tez sa dostepne oba. Tego nie wiedziałem, myślałem, że jako konkurencja nie umieszczają wzajenie swoich programów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nie wiecie czy na zwyklej sa np Tvn 24 albo Polsat Zdrowie To są programy dostępne tylko przez SAT na platformach cyfrowych, zdaje się, że oba jednocześnie są dostępne tylko na platformie Cyfra+. A na tej stronie http://www.dipol.com.pl/schematy.htm mozna sobie poczytać o instalacjach antenowych. Ja mam cyfrę+ i nie mam (chyba) Polsatu zdrowie - muszę sprawdzić a mam ten pakiet prestiżowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nie wiecie czy na zwyklej sa np Tvn 24 albo Polsat Zdrowie To są programy dostępne tylko przez SAT na platformach cyfrowych, zdaje się, że oba jednocześnie są dostępne tylko na platformie Cyfra+. A na tej stronie http://www.dipol.com.pl/schematy.htm mozna sobie poczytać o instalacjach antenowych. u mnie na cyfrowym polsacie tez sa dostepne oba. Tego nie wiedziałem, myślałem, że jako konkurencja nie umieszczają wzajenie swoich programów. skoro na cyfrze jest polsat zdrowie mam wszystkie kanały tvn i polsata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Robie kosztorys szczegolowy do kosztow bud. domu powinnam dodac 1 Inst wod-kan. 2 Elektryczna +antenowa+tel.-komp. 3 Alarmowa 4 Gazowa 5 Kominek 6 Studnia do pod ogrodu 7 moz. Rekuperator 8 Ogrodzenie 9 Oczyszczalnia 10 Kuchnia 11 Ogrod 12 razem (projekt,adapt,przylacza ,geodeta itp) 13 Kier budowy 14 Transp+Diesel 15 Inst odgromowa Czy cos jeszcze powinnm liczyc.Bo juz troche jestem podlamana a gdzie zaliczyłaś glazurę, parkiet, biały montaż itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 3:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to chłopaki grają.... Już skończyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 słuchajcie.... co sie teraz daje na prezenty slubne????? moja chrzesniaczka wychodzi za maż.... Najlepiej kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nie wiecie czy na zwyklej sa np Tvn 24 albo Polsat Zdrowie To są programy dostępne tylko przez SAT na platformach cyfrowych, zdaje się, że oba jednocześnie są dostępne tylko na platformie Cyfra+. A na tej stronie http://www.dipol.com.pl/schematy.htm mozna sobie poczytać o instalacjach antenowych. Ja mam cyfrę+ i nie mam (chyba) Polsatu zdrowie - muszę sprawdzić a mam ten pakiet prestiżowy tez mi sie wydaje ze polsata na cyfrze nie ma...nie kupowalam cyfry bo abonament drogi ,ja place abonament 29.90 i mam wystaczajaco programow...generalnie i tak nie gapie sie w tv...fakty czasem jakis film itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 no nie..... budowlanyc rozpalili ognicho...pala styropian i resztki pianki...gesty czarny dym..... jak narazie całe to g...... wieje dokładnie GrzegorzR w Twoje okna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 29.11.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nie wiecie czy na zwyklej sa np Tvn 24 albo Polsat Zdrowie To są programy dostępne tylko przez SAT na platformach cyfrowych, zdaje się, że oba jednocześnie są dostępne tylko na platformie Cyfra+. A na tej stronie http://www.dipol.com.pl/schematy.htm mozna sobie poczytać o instalacjach antenowych. u mnie na cyfrowym polsacie tez sa dostepne oba. Tego nie wiedziałem, myślałem, że jako konkurencja nie umieszczają wzajenie swoich programów. skoro na cyfrze jest polsat zdrowie mam wszystkie kanały tvn i polsata. Niestety ja jeszcze nia mam żadnej platformy cyfrowej, ale zastanawiam się nad N. Tylko chyba ciężko ją zakupić, tym bardziej, że zależy mi na dekoderze z wbudowanym twardym dyskiem umozliwiającym nagrywanie programów i ściąganie wybranych filmów. Prawdopodobnie sprzedają je w sklepie "nie dla idiotów", ale jak tam byłem to była tylko wystawka reklamowa, nawet bez żadnych ulotek informacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.11.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nie wiecie czy na zwyklej sa np Tvn 24 albo Polsat Zdrowie To są programy dostępne tylko przez SAT na platformach cyfrowych, zdaje się, że oba jednocześnie są dostępne tylko na platformie Cyfra+. A na tej stronie http://www.dipol.com.pl/schematy.htm mozna sobie poczytać o instalacjach antenowych. Ja mam cyfrę+ i nie mam (chyba) Polsatu zdrowie - muszę sprawdzić a mam ten pakiet prestiżowy tez mi sie wydaje ze polsata na cyfrze nie ma...nie kupowalam cyfry bo abonament drogi ,ja place abonament 29.90 i mam wystaczajaco programow...generalnie i tak nie gapie sie w tv...fakty czasem jakis film itp.. Ja jestem telewizjomankom, a charakter mojej prac pozwala mi na ogladanioe TV w ciągu dnia. A już nie jeden raz przekonałam się, że własnie w ciągu dnia lecą na Canale+, canale fim, na HBO, HBO2 różne ciekawe filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 słuchajcie.... co sie teraz daje na prezenty slubne????? moja chrzesniaczka wychodzi za maż.... Najlepiej kasę tez myslalam o kasie....czy np 1000 zł to za mało???? bo sama nie wiem ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nie wiecie czy na zwyklej sa np Tvn 24 albo Polsat Zdrowie To są programy dostępne tylko przez SAT na platformach cyfrowych, zdaje się, że oba jednocześnie są dostępne tylko na platformie Cyfra+. A na tej stronie http://www.dipol.com.pl/schematy.htm mozna sobie poczytać o instalacjach antenowych. u mnie na cyfrowym polsacie tez sa dostepne oba. Tego nie wiedziałem, myślałem, że jako konkurencja nie umieszczają wzajenie swoich programów. skoro na cyfrze jest polsat zdrowie mam wszystkie kanały tvn i polsata. Niestety ja jeszcze nia mam żadnej platformy cyfrowej, ale zastanawiam się nad N. Tylko chyba ciężko ją zakupić, tym bardziej, że zależy mi na dekoderze z wbudowanym twardym dyskiem umozliwiającym nagrywanie programów i ściąganie wybranych filmów. Prawdopodobnie sprzedają je w sklepie "nie dla idiotów", ale jak tam byłem to była tylko wystawka reklamowa, nawet bez żadnych ulotek informacyjnych GrzegorzR zapytam sasiadów, oni zakupili jakies dwa tygodnie temu - nie bylam zerkac jak to dziala itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.11.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Robie kosztorys szczegolowy do kosztow bud. domu powinnam dodac 1 Inst wod-kan. 2 Elektryczna +antenowa+tel.-komp. 3 Alarmowa 4 Gazowa 5 Kominek 6 Studnia do pod ogrodu 7 moz. Rekuperator 8 Ogrodzenie 9 Oczyszczalnia 10 Kuchnia 11 Ogrod 12 razem (projekt,adapt,przylacza ,geodeta itp) 13 Kier budowy 14 Transp+Diesel 15 Inst odgromowa Czy cos jeszcze powinnm liczyc.Bo juz troche jestem podlamana a gdzie zaliczyłaś glazurę, parkiet, biały montaż itp? Glazury i podjazdy mam w kosztorysie ale bialego montazu to juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A nie wiecie czy na zwyklej sa np Tvn 24 albo Polsat Zdrowie To są programy dostępne tylko przez SAT na platformach cyfrowych, zdaje się, że oba jednocześnie są dostępne tylko na platformie Cyfra+. A na tej stronie http://www.dipol.com.pl/schematy.htm mozna sobie poczytać o instalacjach antenowych. Ja mam cyfrę+ i nie mam (chyba) Polsatu zdrowie - muszę sprawdzić a mam ten pakiet prestiżowy tez mi sie wydaje ze polsata na cyfrze nie ma...nie kupowalam cyfry bo abonament drogi ,ja place abonament 29.90 i mam wystaczajaco programow...generalnie i tak nie gapie sie w tv...fakty czasem jakis film itp.. Ja jestem telewizjomankom, a charakter mojej prac pozwala mi na ogladanioe TV w ciągu dnia. A już nie jeden raz przekonałam się, że własnie w ciągu dnia lecą na Canale+, canale fim, na HBO, HBO2 różne ciekawe filmy jesli jestec telewizjo- manka to oki teraz w polsacie dolozyli Disney chanell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts