Gość 17.02.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Teska - najwyżej zrobimy zrzutkę na tzw. taryfę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 to ja tez stawiam na Imolę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Ja też bym chciała przyjść na spotkanie, ale nie wiem gdzie jest IMOLA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.02.2004 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Sluchajcie kobitki.. narazie czekam na zgłoszenia propozycji.. głosowanie będzie tak jak poprzednio...na moje stronce...powiedzcie mi.. chce jawne wyniki na bieżąco czy dopiero po skonczeniu głosowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Didi - Imola jest Przy ul. Parkowej. Maksiu - ja bym była za głosowaniem na bieżąco, coby było wiadomo, za którą opcją pójść - bo jak każdy zagłosuje na coś innego - to bez sensu - jak mówi moja starsza córka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.02.2004 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Dobrze, zastepco-następco praojca, skoro tak mówisz to tak się też stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Maksiu to podawaj te wyniczki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 a reszta forumowiczów do głosowania !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 AMEN!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.02.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Nie ma gdzie głosować.... nei ma linka... albo - ślepa jestem...Wyjdzie, że ślepa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.02.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Joasia - slepa nie jesteś - bo nie ma linka bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 17.02.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 witam popoludniem ło lalalla, ło lalla zaraz się pogubię ja się zgłosiłam na spotkanie kiedy była propozycja zgłaszania lokalu ( i tak nie wiele zgłosze bo zdaję sie na poprzednich uczestników, oni wiedza najlepiej) Józia odebrałaś namiary na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2004 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Józia S zapomniałaś o mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 17.02.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Iwona G co to jest priv? Sprawdzałam pocztę e-mail i na forum. Nic nie ma. Skorzystaj z kopertki to wiadomość dostanę do domu. E-mail do pracy: [email protected] Teska facet zarzeka się, że jutro, tj. 18.02. przyjedzie. Proszę cię jeszcze o 1 dzień cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.02.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Józia, priv (wiadomość prywatna) to masz jak klikniesz na te 2 główki obok kopertki. Jeśli dostajesz wiadomość na priv to piwonno wyświetlić Co się takie dodatkowe okienko- i tam trzeba kliknąć. Jeśli nie to powinnaś dostać powidomienie na maila albo sprawdź "Nie masz nowych wiadomości" na górze forum. Mam nadzieję, że już Ci się udało. Ja głosuję za miejscem niezadymionym ale nie będę narzucać gdyż wpadne pewnie tylko na chwilę i to w obstawie przy cycku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 18.02.2004 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Cześć forumowicze! Przystępujemy do głosowania. Typujemy IMOLĘ, bowiem spotkaliśmy się tam z Wami pierwszy raz i zostaliśmy bardzo mile przyjęci przez praojca i jego świtę. Pozdrowionka wielkiego, cieplutkiego słonka smutków małych jak biedronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.02.2004 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Witajcieno to połowa tygodnia prawie za pasem, do spotkania w W-wie coraz blizejpozdrawiam życząc milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.02.2004 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 W kwestii formalnej: widzę że nie ma sensu robić ankiety odnośnie miejsca naszego grupowego spotkania, zdecydowana większość chce do Imoli, zatem klamka zapadła.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.02.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Witam serdecznie, Chciałbym zabrać się za zrobienie szafki elektrycznej licznikowej - tak aby móc podłączyć skrzynkę budowlaną. Czy ktoś ma namiar na zrobienie czegoś takiego i jaki orientacyjny koszt - zakup szafki, robocizna, jakie protokoły, decyzje, itp oraz czas wykonania i uzgodnień. Pozdrawiam, G&M przeważnie chcą ponad 2 tys. zł (nic cię nie interesuje) robi się to szybko. jak zbierzesz trochę ofert dam ci namiar do człowieka, który robił u mnie. może będzie tańszy niż pozostali (u mnie tak było) no i nie kwinełam palcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.02.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Bo mi wesoło Okazało się, że mam w rodzinie projektanta wnętrz. No i mam zaprojektowane kolory na ściany. A pamiętacie, jaki to był sters dla mnie w zeszłym tygodniu???? gdyby nie zdzierał i był no taki z polotem chętnie bym skorzystała. niestety z jednego musiałam zrezygnować, miał mi zrobić aranżację salonu + kuchnia (w tym sufity) no i przedstawił (bez sufitów) standardowo wszystko ustawione w linii prostej pod ścianą (brrr) tak to sama umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts