Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

zarabia zarabia...i wlasnie dokladnie wiem...teraz troche idzie w gore....seksafera i jakies tam...

to tylko chwilowei zresztą jakaś korekta też musi być :evil: Ostatnio czytałam bardzo ciekawy artykuł na ten temat, jak znajdę to ci podeślę :)

ok to podeslij.... :lol:

szukam, szukam i nic :x ale dziwne, bo czytałam to na onecie, tylko nie pamietalam tytułu artykułu, spróbuję jeszcze :x W każdym bądż razie ciekawie był opisany stan gospodarki usa i jak na to wpływa slabnący dolar na świecie, przedstawione były opcje dalszych spadków, zachamowań i wzrostów oraz trochę z historii z której wynikało srednio co 20 pare lat kryzys doalrowy - ale jeszcze pogrzebię, przecież gdzieś tam jest :x

to poszperaj :lol:

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

I ja sie przywitam .

Poniewaz o fachowcow teraz trudno . W jaki sposob rezerwowaliscie ekipy jesli np maja wejsc latem ale nie ma okreslonego terminu .

I wiecie chodzimi tez o ceny ktore galopuja :lol:

Oczywiście tylko i wyłącznie UMOWA !!! z karami oczywiście !!! u mnie w umowie kara za odstąpienie jednej ze stron wynosi 20% wartości netto umowy.

Tak trzeba robic .

Czy podbitki robia rowniez ci co robia dachy czy raczej wykonczeniowke .

I z czego robicie podbitke bo dla mnie to tak jak z oknami fajne drewniane a i plastki potrafia byc super :lol:

naszą podbitkę robili panowie, którzy robili nam dach, mamy drewnianą, kolor dobraliśmy pod kolor rynien

Witam środkowo

Dalej szukam ziemi z wykopów - teraz już wiem że na samochodzie. (załadunek +przewóz) to masakryczne kwoty.

Już jeżdżę po budowach i nic :( :cry: :x :evil: :-? :(

ja już od 3 m-cy szukam ziemi ''dobrej'' do ogrodu, żeby wyrównać teren, gdyby ktoś wiedział, gdzie można kupić to proszę o kontakt

Na Liście jest namiar na gościa od piasku i ziemi na prawobrzeżu, dzwoniłaś?

właściwie nie mam dostępu do listy, jak ją zamówić?

Teska, u Ciebie dziś widzę kawka z ciastem, a ja z takim budowlanym pytaniem wyjadę:

Jak Ci się sprawują okna ms po paru latach użytkowania? Byłam dziś na Gdańskiej i strasznie mi się spodobały ich tytanowe w "złotym dębie".

jestem zadowolona...nic sie nie dzieje...no i mam te wlasnie tytanowe z złotym debie:):)

Jutro wprawdzie niedziela ale jutro planowane wielkie wyrównywanie wokół fundamentów. Ziemi już nawieziono 8 TATR i jakoś jeszcze mało :o - reszta w poniedziałek.

taki miałes teren?? czy tak wysoko wystawiłes fundamenty

Mam spadek terenu 1m na całej szerokości działki, na całej szerokości fundamentów to jakeś 60cm.

Jutro wprawdzie niedziela ale jutro planowane wielkie wyrównywanie wokół fundamentów. Ziemi już nawieziono 8 TATR i jakoś jeszcze mało :o - reszta w poniedziałek.

taki miałes teren?? czy tak wysoko wystawiłes fundamenty

Mam spadek terenu 1m na całej szerokości działki, na całej szerokości fundamentów to jakeś 60cm.

ups....wystarczy ci tej ziemi?