martelia 15.12.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam w piątek ! Jutro WIELKI DZIEŃ - zaczynają kłaść dachówkę Mam pozwolenie na POŚ, na szambo nie. W przyszłym roku chcemy się przeprowadzać i w związku z tym pytanie : gdzie powinnam dowiedzieć się o plany kanalizacyjne na mojej ulicy ? W gminie ? W ZWIK-u ? Zastanawiam się czy może zrobić szambo,ale czy to mi się opłaci ? Monka może ty masz jakieś info lub podpowiesz gdzie zdobyć informacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.12.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 pozdrawiam piatkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.12.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam w piątek ! Jutro WIELKI DZIEŃ - zaczynają kłaść dachówkę Mam pozwolenie na POŚ, na szambo nie. W przyszłym roku chcemy się przeprowadzać i w związku z tym pytanie : gdzie powinnam dowiedzieć się o plany kanalizacyjne na mojej ulicy ? W gminie ? W ZWIK-u ? Zastanawiam się czy może zrobić szambo,ale czy to mi się opłaci ? Monka może ty masz jakieś info lub podpowiesz gdzie zdobyć informacje ? martelia z tego co wiem to jeszcze poprzedni Wójt obiecywał starania gminy o pozyskanie środków unijnych na uzbrojenie między innymi ul. Rolniczej. W zeszłym roku gmina miała wykonać projekty, nie wiem na jakim to jest obecnie etapie jak chcesz to mogę spróbować coś się dowiedzieć. Myślę że w gminie na ten temat powinna coś wiedzieć p. Jza Kawecka, niestety nie pamiętam telefonu do niej, może zadzwoń pod pierwszy lepszy to ci podadzą http://bip.dobraszczecinska.pl/strony/menu/24.dhtml A tak wogóle to witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.12.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam piątkowo. Jutro ostatni w tym roku dzień budowlany.Kończenie obsypywania budynku, poziomowanie terenu oraz sprzątanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.12.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam piątkowo. Jutro ostatni w tym roku dzień budowlany. Kończenie obsypywania budynku, poziomowanie terenu oraz sprzątanie. to szybko konczysz sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.12.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam!Odzyskuję głos, choć przez telefon mało ludzi mnie poznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.12.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam w piątek ! Jutro WIELKI DZIEŃ - zaczynają kłaść dachówkę a u mnie kończą i coś przebąkiwali, że może by dziś wiechę zrobić - jak zobaczę przybita wiechę to ja przygotowana od dwóch tygodni jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.12.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 no to pozostaje tylko forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.12.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam piątkowo. Jutro ostatni w tym roku dzień budowlany. Kończenie obsypywania budynku, poziomowanie terenu oraz sprzątanie. to szybko konczysz sezon Bezpiecznie i planowo W styczniu i lutym organizacja materiałów i następnie szybkie budowanie jak tylko pogoda się ustabilizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.12.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam piątkowo. Jutro ostatni w tym roku dzień budowlany. Kończenie obsypywania budynku, poziomowanie terenu oraz sprzątanie. to szybko konczysz sezon Bezpiecznie i planowo W styczniu i lutym organizacja materiałów i następnie szybkie budowanie jak tylko pogoda się ustabilizuje. to nastepne ognisko juz obok domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.12.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 no to pozostaje tylko forum dokładnie tak - nie obciąża gardła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.12.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam piątkowo. Jutro ostatni w tym roku dzień budowlany. Kończenie obsypywania budynku, poziomowanie terenu oraz sprzątanie. to szybko konczysz sezon Bezpiecznie i planowo W styczniu i lutym organizacja materiałów i następnie szybkie budowanie jak tylko pogoda się ustabilizuje. to nastepne ognisko juz obok domku i to jeszcze na mojej działce - bo sąsiad się już też organizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.12.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.12.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam piątkowo. Jutro ostatni w tym roku dzień budowlany. Kończenie obsypywania budynku, poziomowanie terenu oraz sprzątanie. to szybko konczysz sezon Bezpiecznie i planowo W styczniu i lutym organizacja materiałów i następnie szybkie budowanie jak tylko pogoda się ustabilizuje. to nastepne ognisko juz obok domku i to jeszcze na mojej działce - bo sąsiad się już też organizuje czyli wszystko nabralo tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.12.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 trobe, szambo robię najzwyklejsze z kręgów betonowych - do Tanowa od przyszłego roku mają zacząć doprowadzać kanalizację - niestety nasze osiedle na końcu , więc chciałam tanie szambo na okres przejściowy. Materiały + robocizna + transport zmieści się w 2tys. Teska, jeśli ten stolarz dalej działa, to ja bym poprosiła o kontakt. Aż z Dębna Lubuskiego? A trepy do schodów też robi? (kawka słodzona miodem - mniam mniam ) Szambo z kręgów betonowych? To chyba nielegalne. A kto Ci tak powiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.12.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Jeszcze raz: ludzieeee, ile płaciliście za ocieplenie poddasza i płyty karton - gips oraz za podbitkę? "sliszu, sliszu".... ja płaciłam 26 zł za m2 ocieplenie poddasza (ale okazali się złodziejami i było to 2-3 lata temu), a za podbitke drewnianą 30 zł za mb (ale to było 1.5-2 roku temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.12.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam w piątek ! Jutro WIELKI DZIEŃ - zaczynają kłaść dachówkę Mam pozwolenie na POŚ, na szambo nie. W przyszłym roku chcemy się przeprowadzać i w związku z tym pytanie : gdzie powinnam dowiedzieć się o plany kanalizacyjne na mojej ulicy ? W gminie ? W ZWIK-u ? Zastanawiam się czy może zrobić szambo,ale czy to mi się opłaci ? Monka może ty masz jakieś info lub podpowiesz gdzie zdobyć informacje ? martelia, o planach budowy kanalizacji dowiesz się w wydziale inwestycji gminnych urzędu gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.12.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Mam pytanie, chcę zrobić podjazd do garażu; 1) jak ustalić docelową rzędną drogi, żeby się do niej nawiązać,2) czy pod bramę przesuwną trzeba dawać jakiś murek/fundament? jak wysoki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.12.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Mam pytanie, chcę zrobić podjazd do garażu; 1) jak ustalić docelową rzędną drogi, żeby się do niej nawiązać, 2) czy pod bramę przesuwną trzeba dawać jakiś murek/fundament? jak wysoki? 1) liczysz na to, że robiąc drogę nie zniszczą Ci podjazdu? my zrobiliśmy na oko, bo nie wierzę w szybkie ucywilizowanie mojej ulicy 2) u nas tylko ogrodzenia jest na fundamencie i murku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.12.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Mam pytanie, chcę zrobić podjazd do garażu; 1) jak ustalić docelową rzędną drogi, żeby się do niej nawiązać, 2) czy pod bramę przesuwną trzeba dawać jakiś murek/fundament? jak wysoki? brama przesuwna samonosna musi byc fundamentowana przyklady na stronach producentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts