Ofcbur 19.12.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Witaj dombud miał jeszcze niedawno cos na Bezrzeczu pozostały im 2 działki pod liniami wysokiego napięcia. Sytuacja nie wygląda za ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.12.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Witajcie, zaczęłam czytać forum od poczatku 2006 r. bo w czwartek miałam stac się posiadaczka działki w Wołczkowie, niestety okazało się, że nagle ktoś nas podkupił i wylądowaliśmy bez działki. Nawiasem mówiąc, czy cena 180 tys. za 1500 m2 działki uzbrojonej ale jeszcze bez skrzynki ZK nie wydaje Wam sie ceną lekko przesadzoną? W zwiazku z zaistniała sytuacją mam pytanie, czy nie orientujecie się czy ktoś w okolicach Dobrej, Wołczkowa lub Bezrzecza nie sprzedaje działek? Prosiłabym o namiary na priv jezeli ktoś coś wie. pozdrawiam witaj w grupie cena jest jak najbardziej ok jak na tę okolicę. średnia cena działki uzbrojonej to 150 pln za m2, miejscami dużo drożej... popytajcie w Agroweście, powinni jeszcze coś mieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.12.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 W projekcie mam 10 cm stropianu (do ogrzewan podlogowych polecane jest 15 cm i chce sie dowiedziec jak to zrobic czy pojedynczymstropianem czy warstwami Warstwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.12.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 W projekcie mam 10 cm stropianu (do ogrzewan podlogowych polecane jest 15 cm i chce sie dowiedziec jak to zrobic czy pojedynczymstropianem czy warstwami Warstwami. Dzieki trzeba bedzie tak zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.12.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 witam wtorkowo..... no to .....23 wraca moja połowa!!! własnie potwierdzono z miami ale......1 stycznia juz jedzie....i to tez potwierdzono To dlugo nie pobedzie To dziwne byc zona plywajacego Ja mam odwrotna sytuacje razem pracujemy i jestesmy 24 godziny razem to tez czasami meczy i tak niezle....wyrzucaja go na swieta tylko a pierwsza wersja byla ze nie przyjedzie Czasami to uciazliwe ale jak bym miala czekac na ukochanego z 5 miesiecy to nie wesolo tak naprawdę, rzadko kto pływa teraz na tak długie kontrakty, odchodza od tego firmy (standard, to 4 miesiące), ale i jest wiele mozliwości w różnych gałęziach handlu morskiego, że wyjeżdża się na miesiąc lub 8-10 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 witam wtorkowo..... no to .....23 wraca moja połowa!!! własnie potwierdzono z miami ale......1 stycznia juz jedzie....i to tez potwierdzono To dlugo nie pobedzie To dziwne byc zona plywajacego Ja mam odwrotna sytuacje razem pracujemy i jestesmy 24 godziny razem to tez czasami meczy i tak niezle....wyrzucaja go na swieta tylko a pierwsza wersja byla ze nie przyjedzie Czasami to uciazliwe ale jak bym miala czekac na ukochanego z 5 miesiecy to nie wesolo Bryta po 18 latach pływania...... No tak po tylu latach mozna sie przyzwyczaic mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Witajcie, zaczęłam czytać forum od poczatku 2006 r. bo w czwartek miałam stac się posiadaczka działki w Wołczkowie, niestety okazało się, że nagle ktoś nas podkupił i wylądowaliśmy bez działki. Nawiasem mówiąc, czy cena 180 tys. za 1500 m2 działki uzbrojonej ale jeszcze bez skrzynki ZK nie wydaje Wam sie ceną lekko przesadzoną? W zwiazku z zaistniała sytuacją mam pytanie, czy nie orientujecie się czy ktoś w okolicach Dobrej, Wołczkowa lub Bezrzecza nie sprzedaje działek? Prosiłabym o namiary na priv jezeli ktoś coś wie. pozdrawiam u mnie sa działki..juz od 120 zł/m2 z skrzynka zk ( Kościno ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Teska - to bedziesz miala prawdziwie rodzinne swieta Nareszcie....moja połowa w nowym domu nie spedzała zadnych swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 wieczorowo przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 19.12.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 http://biznes.onet.pl/0,1452618,wiadomosci.html I co wy na to? Marcin, a jak sprawa Waszego pozwolenia na budowę - dzieje się coś? Dociskasz urzędasów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 19.12.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 A tak poza tym to witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.12.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 witam wtorkowo..... no to .....23 wraca moja połowa!!! własnie potwierdzono z miami ale......1 stycznia juz jedzie....i to tez potwierdzono To dlugo nie pobedzie To dziwne byc zona plywajacego Ja mam odwrotna sytuacje razem pracujemy i jestesmy 24 godziny razem to tez czasami meczy i tak niezle....wyrzucaja go na swieta tylko a pierwsza wersja byla ze nie przyjedzie Czasami to uciazliwe ale jak bym miala czekac na ukochanego z 5 miesiecy to nie wesolo tak naprawdę, rzadko kto pływa teraz na tak długie kontrakty, odchodza od tego firmy (standard, to 4 miesiące), ale i jest wiele mozliwości w różnych gałęziach handlu morskiego, że wyjeżdża się na miesiąc lub 8-10 tyg. Mojej szwagierki maz plywa po min. 5 miesiecy jako mechanik czysami nawet dluzej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.12.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Mojej szwagierki maz plywa po min. 5 miesiecy jako mechanik czysami nawet dluzej . Chciałam tym samym powiedzieć, że każdy ma własny pomysł na życie; jednak kiedys standardem były rejsy półroczne, a nawet 9 -miesięczne i dłuższe i nie było innego wyjścia; teraz jak się chce i może (merytorycznie), można pływać na krótkich rejsach i byc regularnie w domu, wszystko kwestia chęci i potrzeb, niektórzy nie potrafia juz inaczej, niż na długo wypływać, inni maja takie fuchy, że ciężko wybrzydzać (np. elektrycy), ale jak komuś naprawde zależy, to spokojnie mozna znaleźć pracę na morzu w periodach "okołomiesięcznych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.12.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Mojej szwagierki maz plywa po min. 5 miesiecy jako mechanik czysami nawet dluzej . Chciałam tym samym powiedzieć, że każdy ma własny pomysł na życie; jednak kiedys standardem były rejsy półroczne, a nawet 9 -miesięczne i dłuższe i nie było innego wyjścia; teraz jak się chce i może (merytorycznie), można pływać na krótkich rejsach i byc regularnie w domu, wszystko kwestia chęci i potrzeb, niektórzy nie potrafia juz inaczej, niż na długo wypływać, inni maja takie fuchy, że ciężko wybrzydzać (np. elektrycy), ale jak komuś naprawde zależy, to spokojnie mozna znaleźć pracę na morzu w periodach "okołomiesięcznych". Na pewno to wygodniejsze i rodzina mniej cierpi on ma jakis taki system ze placy ze im dluzej plywa to jeszcze wieksza premie dostaje i pewnie i dlatego tyle miesiecy na morzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.12.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Mojej szwagierki maz plywa po min. 5 miesiecy jako mechanik czysami nawet dluzej . Chciałam tym samym powiedzieć, że każdy ma własny pomysł na życie; jednak kiedys standardem były rejsy półroczne, a nawet 9 -miesięczne i dłuższe i nie było innego wyjścia; teraz jak się chce i może (merytorycznie), można pływać na krótkich rejsach i byc regularnie w domu, wszystko kwestia chęci i potrzeb, niektórzy nie potrafia juz inaczej, niż na długo wypływać, inni maja takie fuchy, że ciężko wybrzydzać (np. elektrycy), ale jak komuś naprawde zależy, to spokojnie mozna znaleźć pracę na morzu w periodach "okołomiesięcznych". mój mąż pływa od........... paru-nastu lat w tym czasie był raz 7 miesięcy i dwa razy po 5 miesiecy w pozostałym okresie nie przekroczył 6-8-10 tygodni fakt że przez kilka lat moze sie nieszczęśliwie złożyć że go nie ma na Świeta ( Teska) natomiast jak juz jest w domu to ma czas tylko dla nas ...... nie rozdrabnia sie na pracę do.... ale od rana do nocy aktywnie uczestniczy w życiu rodziny Ja to lubię , ja od siebie odpoczniemy to sie bardziej sznujemy , bo wiemy jak jest źle jak nie ma połówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 19.12.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Witam wszystkich wieczorową porą Już półtora miesiąca mieszkamy w Dobrej na swoim .. choć nie ukrywam, że pierwsze tygodnie to było raczej życie na placu budowy z taczkami i cementem w salonie niż wiejska sielanka .. Wykończeniówka już na ukończeniu ale my też - do tego właśnie kończymy elewacje, ścieżki i podjazd - na szczęście pogoda nam sprzyja !! .. ale jedno mogę powiedzieć - tak jak stan surowy był dla nas bajką dzięki Bogdanowi, tak i w miarę łagodne przejście wykończeniówki zawdzięczamy p.Zbyszkowi i jego ekipie - zdecydowanie polecam!!!. Jak znajdę trochę czasu, to podgonię z Listą .. Wspaniałe jest to, że Święta BN już w swoim nowym domu !! i w dodatku przy kominku !! - a jednak marzenia się spełniają .. !! PS. Kurzy się niemiłosiernie - zajechaliśmy już dwa odkurzacze .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.12.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 pozdrawiam wieczorowo i podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 20.12.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 pozdrawiam w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 20.12.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam wszystkich wieczorową porą Już półtora miesiąca mieszkamy w Dobrej na swoim .. choć nie ukrywam, że pierwsze tygodnie to było raczej życie na placu budowy z taczkami i cementem w salonie niż wiejska sielanka .. Wykończeniówka już na ukończeniu ale my też - do tego właśnie kończymy elewacje, ścieżki i podjazd - na szczęście pogoda nam sprzyja !! .. ale jedno mogę powiedzieć - tak jak stan surowy był dla nas bajką dzięki Bogdanowi, tak i w miarę łagodne przejście wykończeniówki zawdzięczamy p.Zbyszkowi i jego ekipie - zdecydowanie polecam!!!. Jak znajdę trochę czasu, to podgonię z Listą .. Wspaniałe jest to, że Święta BN już w swoim nowym domu !! i w dodatku przy kominku !! - a jednak marzenia się spełniają .. !! PS. Kurzy się niemiłosiernie - zajechaliśmy już dwa odkurzacze .. Cieszę się razem z Wami i mam nadzieję, że za rok też będę mogła tak napisać. Etap z Bogdanem powoli mamy za sobą (kończy dach) i faktycznie była/jest to przyjemność. Cała reszta jednak przed nami. Proszę daj namiary na p. Zbyszka i ekipę to może uda się nie wykończyć na wykończeniówce -może być na priv Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.12.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 pozdrawiam srodkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts