Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Marcin, a jak sprawa Waszego pozwolenia na budowę - dzieje się coś? Dociskasz urzędasów?

Ciągle walcze. Jak dobrze pójdzie, to jeszcze w tym roku uzupelnie braki w dokumentacji i wznowie postepowanie. Dobrze, ze do wiosny jeszcze troche.

Juz sie tak wyrobilem w naciskaniu na urzedasow, ze moglbym sie tym zajmowac zzawodowo. Moj projektant byl ostatnio pelen podziwu dla moich dzialan w urzedach. Szkoda tylko, ze nie przeklada sie to na szybkosc uzyskania pozwolenia. No, ale czlowiek uczy sie na bledach.

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam

jestem tak zmeczona tym rokiem pod znakiem budowy ze zbojkotowałam w tym roku Świeta

a to były moje chyba najcieższe 3 dni na budowie :cry: bola mnie okropnir rece od wbijania gwoździ i kolana od kleczenia,ale stryszek obity i prawie ocieplony-za mało kupiłam wełny wiec po nowym roku kończymy a że jestem alergikiem to ocieplanie zapamietam najbardziej :lol: mam nadzieje ,ze dobrze nam poradzono żeby wykorzystać deski z budowy-poszły wszystkie co do kawałka i fajnie to wyszło a 500 stów w kieszeni :lol:

witam wszystkich i z w/w powodów tez zbojkotowałam swieta i nie szaleje :cry:

witam,

pisałam niedawno że szukam działki i chyba znalazłam, ale w Bobolinie, działki jeszcze rolne ale już w studium gminy przeznaczone pod zabudowę mieszkaniową, jedyny minus jest taki, że nie zacznę budowy od marca 2007 tylko od marca 2008 jak dobrze pójdzie:) No ale coś jest i to jest najważniejsze. Jakoś tak lekko mi się zrobiło i mogę zabrać się za święta.

Pozdrawiam

dostałaś privka?

jak tam przygotowania do świąt??? :p :p

Czy wszyscy na budowie??? :wink: :wink:

niektórzy w pracy... :wink: :D :D :D :D

Ty jak zwykle w pracy :p :p :p a jakies wolne to dają tam u was ??? bo ty ciągle w pracy :wink: :wink: :wink: :wink:

eeee.... o ile dobrze pamiętam sylwester mam wolny w tym roku..... tylko nie wiem co z nim zrobić... :roll: :oops: :oops: :oops:

nic nie wymysliłes????

a tak przy zupełnej okazji - czy ktoś z Was ma namiary na jakąś sprawdzoną opiekunkę do dziecka? a dokładnie bardzo małego dziecka, najlepiej młodą, zgrabną, otwartą itp.... :wink: :wink: :wink: :wink: :p

a jak małego dziecka???

tylko nie jest młoda, ani zgrabna..... :lol: :lol:

witam wszystkich

:p :p :p

Ja juz moją drugą połówke mam w domciu :p :p :p

Az do 7 stycznia,super super :p :p

I nareszcie wspólny czas na obgadanie projektu

:wink: :wink: :wink: :wink:

super :p :p U mnie wczoraj była wigilia, niespodzianka dla męża, karpik, uszka, barszczyk itp, wszystko przygotowała mama po cichu a ja jedynie kupiłam prezent, nie tyle pod choinke co na 5-lecie zaobrączkowania. Niespodzianka wyszła super, a dziś raniutko, dostałam buziaka i znów zostałam sama :( :cry: :cry: :cry: :cry:

dzióbek...a mój bedzie 23 grudnia.... :lol: :lol: zdążył....

witam wszystkich

super :p :p U mnie wczoraj była wigilia, niespodzianka dla męża, karpik, uszka, barszczyk itp, wszystko przygotowała mama po cichu a ja jedynie kupiłam prezent, nie tyle pod choinke co na 5-lecie zaobrączkowania. Niespodzianka wyszła super, a dziś raniutko, dostałam buziaka i znów zostałam sama :( :cry: :cry: :cry: :cry:

a mój też miał w końcu być na święta, ale we wtorek dostał telefon i .. :cry: :cry: :cry:

witam wszystkich

a mój też miał w końcu być na święta, ale we wtorek dostał telefon i .. :cry: :cry: :cry:

ech...moj 1 w nowy rok wyjezdza......i z sylwka nici :cry:

Z okazji Swiat Wszystkim Wam zycze :

Duzo zdrowia

Szczescia w Nowym Roku

Spelnienia Marzen

Zadowolenia z Mezow,Zon ,Dzieci i czworonogow

Bezstresowego budowania dla tych co zaczynaja

Przyjemnego mieszkania dla tych co juz skonczyli budowe

i zycia w dostatku

Bryta

Wzajemnie