Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam. Jesteśmy nowi na forum więc tym bardziej WITAMY . :) Mamy działkę na Wielgowie i chcemy zacząć budowę Wierzby II. Czy jest ktos na forum, kto zbudował taki domek w Szczecinie lub okolicach? Jeśli tak to bardzo prosimy o kontakt, uwagi lub spostrzeżenia. Pozdrawiamy Łukasz&Kasia

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam. Jesteśmy nowi na forum więc tym bardziej WITAMY . :) Mamy działkę na Wielgowie i chcemy zacząć budowę Wierzby II. Czy jest ktos na forum, kto zbudował taki domek w Szczecinie lub okolicach? Jeśli tak to bardzo prosimy o kontakt, uwagi lub spostrzeżenia. Pozdrawiamy Łukasz&Kasia

To witam sasiadow ja tez z Wielgowa :lol:

Czolem

Mam pytanie do osob z Bezrzecza (mietowa i te strony) ktore byly na fantastycznym zebraniu w sprawie drogi, chcialbym dowiedziec sie wiecej szczegolow, przedewszystkim date nastepnego spotkania (z tego co wiem to 10.02.2007 godzina 18.00?) i ogolnie chcialem podyskutowac bo to co slyszalem to chyba jakis zart jest...Pozdr i prosze o kontakt na priv [email protected]

Zart! to mało powiedziane ja własciwie juz nie wjeżdżam pod swój dom droga zdewastowana , zebranie dotyczyło owszem okolic ale bardziej ul Bukszpanowej i tylnej Mietowej ( tej prawie nie zamieszkałej) natomiast na reszte brak funduszy i nawet ciezko było sie przebić przez mieszkańców Bukszpanowej ...... chyba trzeba wziąc sprawę w własne ręce