Teska 16.01.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam wszystkich nowych no i tych ze stazem tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 pytanie do posiadaczy drewnianych parapetów wenętrznych - skąd macie? mi parapety robił stolarz z debna lubuskiego - porzadny fachman....ale namiarów niestety juz nie mam... w kazdym razie nazywała sie Andrzej Swiderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.01.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.01.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.01.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam, jesteśmy nowi i - póki co - mało doświadczeni. Właśnie odebraliśmy pozwolenie na budowę i zamierzamy rozpocząć przygodę... Tak na marginesie w Starostwie w Goleniowie poszło gładko - 30 dni od złożenia wniosku była decyzja, teraz czekamy na uprawomocnienie. A póki co poszukujemy kierownika i ekipy do stanu surowego. Może ktoś z Was podesłałby namiary kogoś sprawdzonego? Z ta ekipa to juz zaczynajcie bo wiekszosc nie ma juz terminow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.01.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.01.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Ja mam okna PCV w okleinie dwustronnej złty dąb i parapety wenętrzne drewniane. Stolarz polakierował robiąc wybarwienie w kolorze złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.01.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam wszystkich Rano zaskoczyła mnie niespotykanie niska temperatura , ale zasłyszałem, że to ostatni przymrozek tej zimy a ja chcę na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.01.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam Nowych i "Starych"! Czy ktos wie co z DIDI????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.01.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam nowych, a szczególnie zasilających grono "prawych" forumowiczów (w każdym tego słowa znaczeniu ), może w końcu Iwonka się uaktywni, jak usłyszy, że tu sąsiedzi jej się w Rurzycy pojawili. Mały Marcel (Pawła) już w domku, a co z Didi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.01.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Witam, czy to Ty byłaś wczoraj z córeczką ok 16.00 w MS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.01.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Mam pytanie, z czego macie zrobione schody wejściowe i podest? Jakieś pomysły? Widziałam schody wejściowe z płyt granitowych - takich przedwojennych, jak gdzieniegdzie jeszcze są na chodnikach - super to wyglądało, do kostki granitowej na pewno by pasowały Odradzam płytki klinkierowe (takie tarasowe). Wyłożyłam schody i taras w domku letniskowym i widać każde ziarnko piasku, każdą kropelkę i każdy psi włos . Ładnie tylko przez 5 minut po wyszorowaniu mopem . a skąd takie cuda wziąć? Na Szczawiowej jest taka firma, gdzie sprzedają kamień, z recyclingu też. Jak jesteś zainteresowana, to podpytam właścicielkę schodów bardzo chętnie! wysłałam informację na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.01.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Ja się też zastanawiam nad tym napoleonem, ale to marmur, a marmury są stosunkowo miękkie i podatne na plamy. Niby można impregnować, ale nie wiem, jak się to sprawdza. Kacha72, a Ty które parapety z kamienia wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.01.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Witam, czy to Ty byłaś wczoraj z córeczką ok 16.00 w MS? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.01.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam, bodekku ty już pewnie z rok mieszkasz w domciu.Jakoś tak powolutku i pocichutku zaglądam chociaż czasu mało i tyle się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.01.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Ja mam okna orzech do tego parapety marmurowe braczia czy jakoś tak się nazywały. Wszystko brałam w m&s mi się bardzo podoba zestawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.01.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Ja mam okna orzech do tego parapety marmurowe braczia czy jakoś tak się nazywały. Wszystko brałam w m&s mi się bardzo podoba zestawienie. a jakie masz parapety na zewnątrz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.01.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Witam, czy to Ty byłaś wczoraj z córeczką ok 16.00 w MS? tak Tak nawet przez chwilkę się zastanawiałam, jak pytałaś o trójkątną lukarnę. Ale zbieg okoliczności! Wybrałaś już okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.01.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Witam, czy to Ty byłaś wczoraj z córeczką ok 16.00 w MS? tak Tak nawet przez chwilkę się zastanawiałam, jak pytałaś o trójkątną lukarnę. Ale zbieg okoliczności! Wybrałaś już okna? jeszcze czekam na dwie wyceny z innych miejsc, ale chyba wygra M&S (decydujący aspekt cenowy). A ty ? Robiłaś rozpoznanie w temacie bram garażowych ? I jakie postępy jeśli chodzi o kuchnie ? Może jeszcze się gdzieś spotkamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.01.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Witam, czy to Ty byłaś wczoraj z córeczką ok 16.00 w MS? tak Tak nawet przez chwilkę się zastanawiałam, jak pytałaś o trójkątną lukarnę. Ale zbieg okoliczności! Wybrałaś już okna? jeszcze czekam na dwie wyceny z innych miejsc, ale chyba wygra M&S (decydujący aspekt cenowy). A ty ? Robiłaś rozpoznanie w temacie bram garażowych ? I jakie postępy jeśli chodzi o kuchnie ? Może jeszcze się gdzieś spotkamy ? za bramami chcę się rozejrzeć jutro - przeraziły mnie te długie terminy realizacji. Okna wezmę z MS, dziś p.Błażej był u mnie na pomiarach. Ale nie tytanowe, tylko te proste, bo z tytanowych nie zrobią mi takiej przesuwki, jakbym chciała. A projekt kuchni (ważne dla elektryka) chyba zrobi mi moja architektka, kiedyś terminowała w studiu kuchennym A w ogóle, to chyba nie będę jednak robić przerwy zimowej - bo co to za zima?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts