bryta 18.01.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam wszystkich! no, material na sciany zamowiony - cena tez rewela (po znajomosci...) nie pamietam, kto pytaL, ale odpowiadam: nie trzeba zglaszac nikomu takiego ocieplenia - czyli wiekszego niz przewidziano, nawet nie wiem, czy kierownik zapisal to w dzienniku... Pozdrawiam. A ta dobra cene to masz na poroterm czy BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 18.01.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 witam grupę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 18.01.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 czy ktoś z Was ma okna z profilu Rehau i mógłby coś o nich powiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 18.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam grupkę Ale super wiadomosc!!!! to mamy dwojke maluczkich forumowiczow urodzonych 13-go!!! Gratulacje dla Didi i Pawła zycze wszystkiego dobrego Ja również gratuluję Rodzicom i dużo zdrówka i radości dla maluszków !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 18.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam wszystkich! no, material na sciany zamowiony - cena tez rewela (po znajomosci...) nie pamietam, kto pytaL, ale odpowiadam: nie trzeba zglaszac nikomu takiego ocieplenia - czyli wiekszego niz przewidziano, nawet nie wiem, czy kierownik zapisal to w dzienniku... Pozdrawiam. A ta dobra cene to masz na poroterm czy BK Właśnie ile kosztuje teraz BK ?? Tomadyna ile płaciłeś za Solbet ?? My też zdecydowaliśmy się jednak na BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam wszystkich! no, material na sciany zamowiony - cena tez rewela (po znajomosci...) nie pamietam, kto pytaL, ale odpowiadam: nie trzeba zglaszac nikomu takiego ocieplenia - czyli wiekszego niz przewidziano, nawet nie wiem, czy kierownik zapisal to w dzienniku... Pozdrawiam. A ta dobra cene to masz na poroterm czy BK Właśnie ile kosztuje teraz BK ?? Tomadyna ile płaciłeś za Solbet ?? My też zdecydowaliśmy się jednak na BK Tez bym sie chetnie dowiedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 delf jak Twój podjazd, skończony? sama zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 delf jak Twój podjazd, skończony? sama zobacz Czy zadowolona jestes z brukarzy i kostki bo poprosila bym o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.01.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 delf jak Twój podjazd, skończony? sama zobacz Czy zadowolona jestes z brukarzy i kostki bo poprosila bym o namiar raczej tak, ale jeszcze prace sa nierozliczone, a poza tym moja ekipe porywa juz znajoma, ale jak tylko zakończe z nimi, to dam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam porannie A dzisiaj maja byc olbrzymie wichury Wiec jak macie mozliwosc to posprawdzajcie place budowy bo ma byc nieciekawie 200 Km na godzine podali 100 km...wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 delf jak Twój podjazd, skończony? sama zobacz Czy zadowolona jestes z brukarzy i kostki bo poprosila bym o namiar raczej tak, ale jeszcze prace sa nierozliczone, a poza tym moja ekipe porywa juz znajoma, ale jak tylko zakończe z nimi, to dam namiary. Ja i tak porwala bym w przyszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.01.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 BK ja mam po znajomosci (mam nadzieje) za 6,40 brutto z HDS i transportem na budowe! mam nadzieje, ze nie powalicie mnie lepsza cena, bo bym sie bo skoro po znajomosci - to musi byc zaporowo, nie?? choc z tymi znajomosciami to teraz roznie bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 BK ja mam po znajomosci (mam nadzieje) za 6,40 brutto z HDS i transportem na budowe! mam nadzieje, ze nie powalicie mnie lepsza cena, bo bym sie bo skoro po znajomosci - to musi byc zaporowo, nie?? choc z tymi znajomosciami to teraz roznie bywa... Ale za jaki BK czy pioro wpust i jakiego producenta . Poprosila bym o namiary no chyba ze znajomy niezainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ty Jolly to masz dobrze druga budowa to pojdzie ci gladko bo doswiadczenie juz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Czy jesli za pare latek chciala bym zadaptowac podasze to czy teraz robic dachowe okna czy nie warto i co z ociepleniem myslalam aby welne rozlozyc na stropie tylko czy ona badzie pozniej nadawala sie aby wlozyc je pomiedzy krokwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.01.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 BK ja mam po znajomosci (mam nadzieje) za 6,40 brutto z HDS i transportem na budowe! mam nadzieje, ze nie powalicie mnie lepsza cena, bo bym sie bo skoro po znajomosci - to musi byc zaporowo, nie?? choc z tymi znajomosciami to teraz roznie bywa... Jaki bloczek i jaki producent .... i z fakturą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.01.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 O rany, ale pytan! Z faktura oczywiscie, bo chce dostac zwrot z urzedu tak jak w przypadku wczesniejszej budowy!!! Producent Rurka, BK na zaprawe, 24 cm. Czytalam Wasze watpliwosci, ze nie wymiarowy... bzdura! to juz kolejny raz i kolejna budowa (nie tylko moja) gdzie stosujemy ten BK i jakos z wymiarami nie ma problemu. To tylko wykonawcy swoje wady chca zrzucic na BK! Jezeli nawet jakies milimetrowe krzywizny sie pojawia, to przeciez z zewnatrz pokryje to styropian a od wewnatrz tynk! I po co przeplacac!!! A dom, ktory sprzedalismy, uwierzcie mamy kontakt staly z tymi ludzmi, oni sa tak szczesliwi i zadowoleni, ze szkoda gadac, czasami zaluje, ze za tanio go sprzedalam Dom spelnia wszelkie warunki i standardy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Tomadyna a Ty po ile placiles i na zaprawe czy klej . Brales pioro wpost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.01.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 O rany, ale pytan! Z faktura oczywiscie, bo chce dostac zwrot z urzedu tak jak w przypadku wczesniejszej budowy!!! Producent Rurka, BK na zaprawe, 24 cm. Czytalam Wasze watpliwosci, ze nie wymiarowy... bzdura! to juz kolejny raz i kolejna budowa (nie tylko moja) gdzie stosujemy ten BK i jakos z wymiarami nie ma problemu. To tylko wykonawcy swoje wady chca zrzucic na BK! Jezeli nawet jakies milimetrowe krzywizny sie pojawia, to przeciez z zewnatrz pokryje to styropian a od wewnatrz tynk! I po co przeplacac!!! A dom, ktory sprzedalismy, uwierzcie mamy kontakt staly z tymi ludzmi, oni sa tak szczesliwi i zadowoleni, ze szkoda gadac, czasami zaluje, ze za tanio go sprzedalam Dom spelnia wszelkie warunki i standardy!!! My dopiero po budowie bedziemy madrzejsi i biedniejsi o duzo tysiaczkow Ja tylko slyszalam ze Ytong przereklamowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 O rany, ale pytan! Z faktura oczywiscie, bo chce dostac zwrot z urzedu tak jak w przypadku wczesniejszej budowy!!! Producent Rurka, BK na zaprawe, 24 cm. Czytalam Wasze watpliwosci, ze nie wymiarowy... bzdura! to juz kolejny raz i kolejna budowa (nie tylko moja) gdzie stosujemy ten BK i jakos z wymiarami nie ma problemu. To tylko wykonawcy swoje wady chca zrzucic na BK! Jezeli nawet jakies milimetrowe krzywizny sie pojawia, to przeciez z zewnatrz pokryje to styropian a od wewnatrz tynk! I po co przeplacac!!! A dom, ktory sprzedalismy, uwierzcie mamy kontakt staly z tymi ludzmi, oni sa tak szczesliwi i zadowoleni, ze szkoda gadac, czasami zaluje, ze za tanio go sprzedalam Dom spelnia wszelkie warunki i standardy!!! moj Bk z rurki tez był porzadny, trzymał wymiary....z kolei na temat solbetu słyszałam róznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts