bryta 19.01.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witam. A u nas cała noc bez prądu , a co gorsze wciąż nie przywrócona została dostawa energii , oczywiście do ZE nie ma możliwości się dodzwonić aby uzyskać jakiekolwiek informacje na temat przewidywanego terminy ponownego włączenia zasilania Nie miec pradu to nic milego ale ponoc po takich awariach wiecej dzieci sie rodzi Chyba coś w tym jest. Właśnie oczekujemy na narodzenie maleństwa, które powinno być już w najbliższych dniach To wspaniale Gratulacje wiecie juz corka cz syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.01.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ciekawe co dziś zastanę na placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.01.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.01.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A jak u was? melduję że jesteśmy 19 krańcowych dachówek w plecy ale w sumie to cieszę się że tylko tyle bo jak sobie przypomnę jak wiało myślałam że odlecimy razem z domem w siną dal Pozdrawiam wszystkich a w szczególności Didi, Pawła i ich pociechy, gratulacje !!! Jeśli chodzi o BK to mamy Solbet na klej ...nie mamy zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.01.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Swoja droga to cos glupieje pogoda ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.01.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A jak u was? melduję że jesteśmy 19 krańcowych dachówek w plecy ale w sumie to cieszę się że tylko tyle bo jak sobie przypomnę jak wiało myślałam że odlecimy razem z domem w siną dal Pozdrawiam wszystkich a w szczególności Didi, Pawła i ich pociechy, gratulacje !!! Jeśli chodzi o BK to mamy Solbet na klej ...nie mamy zastrzeżeń. Witam, monka, to Wy już mieszkacie? Z duszą na ramieniu pojechałam dziś na budowę, ale żadnych strat nie było, poza stratą ekipy, która wystraszyła się porannego deszczu i pojechała do domu . delf, uśmiałam się z tych wessanych spodni A mąż w domu? Bo jak w rejsie, to pewnie się będziesz musiała gęsto tłumaczyć mężowi, co robią te gacie w kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.01.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 monka, to Wy już mieszkacie? Jeszcze nie ale teraz też mieszkam w domku jenorodzinnym. Maggie to super że nie ma strat...u nas jednak siła wiatru była bardzo duża. Sąsiadce też zwiało gąsiory z dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.01.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 u mnie jednak jest osłonięty teren, a u Was wygwizdowo monka, Ty masz takie drewniane ozdobniki na ścianach szczytowych. Ptaki Ci na tym nie siadają i nie brudzą? Dawałaś może jakieś grzebienie czy inne "odstraszacze"? Bo wykonawca mnie straszy, że będę miała zapaskudzoną elewację [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.01.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Nie wiecie może, czy za kable i inne elektryczne materiały instalacyjne jest zwrot Vat-u z urzędu skarbowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.01.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Maggie póki co to nie zauważyłam bardzej mi paskudzą gąsiory szczytowe Wydaje mi się że za kable nie zwracają kasy ale głowy sobie za to uciąć nie dam ja pisałam wszystko jak coś odrzucili to musiałam iść do Skarbówki zrobić korektę...nie miałam żadnych problemów z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoleX 19.01.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 sluchajcie a kto za Was juz sobie odliczal raty odetkowe...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.01.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Czupurku, ty to masz wejście. Tyle czasu cię nie było i wpadasz z taką informacją... Dobra do 72 godzin, buuuu. A ja nie mam kuchenki gazowej, co będzie jadł mój biedny dzidziuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.01.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Gdyby ktoś się pozbywał prowizorycznych drzwi na budowę (wejściowych) to byłabym zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.01.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Czupurku, ty to masz wejście. Tyle czasu cię nie było i wpadasz z taką informacją... Dobra do 72 godzin, buuuu. A ja nie mam kuchenki gazowej, co będzie jadł mój biedny dzidziuś. To może chociaż butla turystyczna z palnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 19.01.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 witam cancer - jesteś zadowolony z kolejności wykonywania prac? My również chcemy zrobić najpierw instalacje i posadzki a potem wiosna tynki. Odradzaja nam, bo podłoga się zniszczy?? Dodam, że robimy tynki cenm-wapienne, ale to chyba bez znaczenia. Pozdrawiam Witam! Jestem w trakcie wykonywania tynków cementowo-wapiennych i mogę tylko potwierdzić, że te tynki brudza strasznie. Wciąż zabezpieczamy wszystko dookoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.01.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 witam wszystkich-dopiero właczono prąd na budowie prawie wszystko rano grało-oprócz przechylonego płotu z siatki-na szczeście tymczasowy no i brak pradu i przestój w prarcy p.elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.01.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Pusciutko czyzby wiecej osob nie miala pradu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.01.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witam. A u nas cała noc bez prądu , a co gorsze wciąż nie przywrócona została dostawa energii , oczywiście do ZE nie ma możliwości się dodzwonić aby uzyskać jakiekolwiek informacje na temat przewidywanego terminy ponownego włączenia zasilania Nie miec pradu to nic milego ale ponoc po takich awariach wiecej dzieci sie rodzi Chyba coś w tym jest. Właśnie oczekujemy na narodzenie maleństwa, które powinno być już w najbliższych dniach chyba nie o to Brycie chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.01.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Gdyby ktoś się pozbywał prowizorycznych drzwi na budowę (wejściowych) to byłabym zainteresowana ja mam i chętnie oddam za dobre wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.01.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja tez teraz nalalam sobie lampke wina najzwyklejszego Tokaja bo ja mam cos na odwrot im drozsza cena to mniej mi smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts