Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam.

A u nas cała noc bez prądu :( , a co gorsze wciąż nie przywrócona została dostawa energii :cry: , oczywiście do ZE nie ma możliwości się dodzwonić aby uzyskać jakiekolwiek informacje na temat przewidywanego terminy ponownego włączenia zasilania :evil:

Nie miec pradu to nic milego :-? ale ponoc po takich awariach wiecej dzieci sie rodzi 8)

Chyba coś w tym jest. Właśnie oczekujemy na narodzenie maleństwa, które powinno być już w najbliższych dniach :D

To wspaniale :D Gratulacje wiecie juz corka cz syn :lol:

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

A jak u was?

melduję że jesteśmy 19 krańcowych dachówek w plecy :-? :( ale w sumie to cieszę się że tylko tyle bo jak sobie przypomnę jak wiało :roll: myślałam że odlecimy razem z domem w siną dal :roll: :roll: :roll:

Pozdrawiam wszystkich a w szczególności Didi, Pawła i ich pociechy, gratulacje !!!

Jeśli chodzi o BK to mamy Solbet na klej ...nie mamy zastrzeżeń.

A jak u was?

melduję że jesteśmy 19 krańcowych dachówek w plecy :-? :( ale w sumie to cieszę się że tylko tyle bo jak sobie przypomnę jak wiało :roll: myślałam że odlecimy razem z domem w siną dal :roll: :roll: :roll:

Pozdrawiam wszystkich a w szczególności Didi, Pawła i ich pociechy, gratulacje !!!

Jeśli chodzi o BK to mamy Solbet na klej ...nie mamy zastrzeżeń.

Witam,

monka, to Wy już mieszkacie?

Z duszą na ramieniu pojechałam dziś na budowę, ale żadnych strat nie było, poza stratą ekipy, która wystraszyła się porannego deszczu i pojechała do domu :roll: .

delf, uśmiałam się z tych wessanych spodni :lol: :lol: :lol:

A mąż w domu? Bo jak w rejsie, to pewnie się będziesz musiała gęsto tłumaczyć mężowi, co robią te gacie w kominie :p

u mnie jednak jest osłonięty teren, a u Was wygwizdowo :-?

monka, Ty masz takie drewniane ozdobniki na ścianach szczytowych. Ptaki Ci na tym nie siadają i nie brudzą? Dawałaś może jakieś grzebienie czy inne "odstraszacze"?

Bo wykonawca mnie straszy, że będę miała zapaskudzoną elewację :-? [/b]

Maggie póki co to nie zauważyłam :roll: bardzej mi paskudzą gąsiory szczytowe :-?

Wydaje mi się że za kable nie zwracają kasy ale głowy sobie za to uciąć nie dam :roll: ja pisałam wszystko jak coś odrzucili to musiałam iść do Skarbówki zrobić korektę...nie miałam żadnych problemów z tego powodu.

witam

cancer - jesteś zadowolony z kolejności wykonywania prac? My również chcemy zrobić najpierw instalacje i posadzki a potem wiosna tynki. Odradzaja nam, bo podłoga się zniszczy?? Dodam, że robimy tynki cenm-wapienne, ale to chyba bez znaczenia.

Pozdrawiam

Witam!

Jestem w trakcie wykonywania tynków cementowo-wapiennych i mogę tylko potwierdzić, że te tynki brudza strasznie. Wciąż zabezpieczamy wszystko dookoła.

Witam.

A u nas cała noc bez prądu :( , a co gorsze wciąż nie przywrócona została dostawa energii :cry: , oczywiście do ZE nie ma możliwości się dodzwonić aby uzyskać jakiekolwiek informacje na temat przewidywanego terminy ponownego włączenia zasilania :evil:

Nie miec pradu to nic milego :-? ale ponoc po takich awariach wiecej dzieci sie rodzi 8)

Chyba coś w tym jest. Właśnie oczekujemy na narodzenie maleństwa, które powinno być już w najbliższych dniach :D

chyba nie o to Brycie chodziło :lol: