szydas 19.01.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Pusciutko czyzby wiecej osob nie miala pradu eee, wszyscy chyba odzyskują siły po walce z wiatrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.01.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 witam piątkowo tak wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.01.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Pusciutko czyzby wiecej osob nie miala pradu eee, wszyscy chyba odzyskują siły po walce z wiatrem Oj dawalo dawalo wspolczuje tym co mieli rozgrzebane dachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.01.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Byłem na budowie Zerwało mi dach z wozu drzymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.01.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 " .... Szydas to ma klawe życie ...." ehh... żeby to prawda była..... chociaż w zasadzie oprócz pieniędzy to nic mi nie brakuje No nie, trochę przesadziłeś! A czasu na życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.01.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja tez teraz nalalam sobie lampke wina najzwyklejszego Tokaja bo ja mam cos na odwrot im drozsza cena to mniej mi smakuje Trzeba by być naprawdę wielkim znawcą, a wręcz koneserem win, żeby rozpoznawać te niuanse smakowe powyżej 30 zł ja nim nie jestem, chociaż nie powiem, nawet ja potrafię się rozczarować winem (ale to w okolicach 12 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.01.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Acha i jeszcze chciałam wam gorąco polecić moją ekipę brukarzy, efekty można podziwiać u mnie, cenowo konkurencyjni, jakościowo - trudno powiedziec, to mój pierwszy podjazd z granitu , ale podoba mi się bardzo. Namiar na nich dostałam od Bikosy, a swoją opinię przesyłam do Klausa (namiary już tam są). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.01.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 " .... Szydas to ma klawe życie ...." ehh... żeby to prawda była..... chociaż w zasadzie oprócz pieniędzy to nic mi nie brakuje No nie, trochę przesadziłeś! A czasu na życie? hmm... może i mało, ale za to wysokiej jakości :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.01.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witam stan po wichurze dach jest okna cale rynny sie trzymaja straty : pod oknami dachowymi aluminiowe " wachlarze' odleciały płyta OSB u sąsiada na dzielce śmieci po całym terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.01.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja tez teraz nalalam sobie lampke wina najzwyklejszego Tokaja bo ja mam cos na odwrot im drozsza cena to mniej mi smakuje Trzeba by być naprawdę wielkim znawcą, a wręcz koneserem win, żeby rozpoznawać te niuanse smakowe powyżej 30 zł ja nim nie jestem, chociaż nie powiem, nawet ja potrafię się rozczarować winem (ale to w okolicach 12 zł) Ja nie przepadam za wytrawnymi winami lubie tylko delikatne najlepiej biale i do tego smakowita rybka albo kurczaczek mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 19.01.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Acha i jeszcze chciałam wam gorąco polecić moją ekipę brukarzy, efekty można podziwiać u mnie, cenowo konkurencyjni, jakościowo - trudno powiedziec, to mój pierwszy podjazd z granitu , ale podoba mi się bardzo. Namiar na nich dostałam od Bikosy, a swoją opinię przesyłam do Klausa (namiary już tam są). Witam Delf - a gdzie można podziwiać?Daj znać na priv jak mozna namiar i cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 19.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 witam cancer - jesteś zadowolony z kolejności wykonywania prac? My również chcemy zrobić najpierw instalacje i posadzki a potem wiosna tynki. Odradzaja nam, bo podłoga się zniszczy?? Dodam, że robimy tynki cenm-wapienne, ale to chyba bez znaczenia. Pozdrawiam Witam! Jestem w trakcie wykonywania tynków cementowo-wapiennych i mogę tylko potwierdzić, że te tynki brudza strasznie. Wciąż zabezpieczamy wszystko dookoła. A masz juz posadzki? Czy teraz jakbyś miała wybór to zmienilabyś kolejność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 19.01.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 witam cancer - jesteś zadowolony z kolejności wykonywania prac? My również chcemy zrobić najpierw instalacje i posadzki a potem wiosna tynki. Odradzaja nam, bo podłoga się zniszczy?? Dodam, że robimy tynki cenm-wapienne, ale to chyba bez znaczenia. Pozdrawiam Witam! Jestem w trakcie wykonywania tynków cementowo-wapiennych i mogę tylko potwierdzić, że te tynki brudza strasznie. Wciąż zabezpieczamy wszystko dookoła. A masz juz posadzki? Czy teraz jakbyś miała wybór to zmienilabyś kolejność? Otóż posadzek nie mam i mając te doświadczenia- w życiu nie robiłabym ich przed tynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cancer 19.01.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Muszę przyznać, że robiąc tynki (dodam,że z przymusu) po posadzkach spodziewałem sie większego brudu na powierzchni posadek. Zabezpieczyłem się jednak przed ich zabrudzeniem specjalnynie zakupionym na ten cel papierem karbpowanym. Koszt takiego papieru na powierznię ok 200 m2, to wydatek ok. 300 zł. Muszę przyznać, ze pozostało mi po takie j pracy bardzo duża ilość zbędnych śmieci, za które muszę zapłacić kolejne 300 zł. Ale przypomnę, że była to konieczność. Tak na marginesie, nie polecam firmy tynkarskiej "WOLF", która mnie wyrolowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 20.01.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Co człowiek to zdanie. Ja zabezpieczyłam okna, które moim zdaniem były najbardziej narażone, i miałam luz psychiczny- jeśli chodzi o posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cancer 20.01.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Co człowiek to zdanie. Ja zabezpieczyłam okna, które moim zdaniem były najbardziej narażone, i miałam luz psychiczny- jeśli chodzi o posadzki. U mnie jak lali posadzki, to ani jedna kropelka nie chlapneła na okna, mam je do samej podłogi. Mogę moją ekipę polecić z czystym sumienie. Robota trwała dwa dni i wzięli za robociznę 12 zł/ m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.01.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Co człowiek to zdanie. Ja zabezpieczyłam okna, które moim zdaniem były najbardziej narażone, i miałam luz psychiczny- jeśli chodzi o posadzki. U mnie jak lali posadzki, to ani jedna kropelka nie chlapneła na okna, mam je do samej podłogi. Mogę moją ekipę polecić z czystym sumienie. Robota trwała dwa dni i wzięli za robociznę 12 zł/ m2 To poprosila bym na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.01.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witam wszystkich Zapomialam sie przywitac a to wszystko dlatego bo jeszcze jestem podwrazeniem snu . Snilo mi sie ze robia u mnie juz dach a domeczek juz stal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.01.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Chcialam sie spytac ile u Was trwala procedura pozwolenia na budowe (ze zmianami konstrukcyjnymi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 20.01.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Co człowiek to zdanie. Ja zabezpieczyłam okna, które moim zdaniem były najbardziej narażone, i miałam luz psychiczny- jeśli chodzi o posadzki. U mnie jak lali posadzki, to ani jedna kropelka nie chlapneła na okna, mam je do samej podłogi. Mogę moją ekipę polecić z czystym sumienie. Robota trwała dwa dni i wzięli za robociznę 12 zł/ m2 Witam Cancer - bardzo poprosze o namiar na posadzkarzy. A robią tez izolację pozioma i styropian czy to robili ci inni? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts