bryta 22.01.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 .... Taka cienka wylewke trzeba by pewnie zazbroic siatka - a to juz pytanie do fachowcow jak sie ma ulozenie podlogowki i jeszcze dodatkowo siatki. Ja w kazdym badz razie bym sie bal. Przy podłogówce niie wolno stosowac siatki i absolutnie w przyszłości nie daj się na to namówic żadnemu wykonawcy! Przy podłogówce tylko (!) włókna polipropylenowe zapewniają tzw. gwarancję posadowienia i zapobiegają skurczom. Siatka ogranicza skurcze w czasie wiązania jastrychu ale jesli nie leży dokładnie w połowie przekroju płyty jastrychowej to nie spełnia absolutnie swojego zadania, poza tym ona skurczom nie zapobiega. Pamiętaj też też o konieczności stosowania foli budowlanej między styropianem a jastrychem jako warstwy poślizgowej i bezwzględnie pilnuj wykonania dylatacji! Czy dotyczy to tylko wodnej podlogowki Czy byli u ciebie z poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.01.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Czy dotyczy to tylko wodnej podlogowki Czy byli u ciebie z poznania Nie chwytam, dlaczego z Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam! Jak już wiecie niebyło mnie z banalnego powodu - urodziła się Emilka. Trochę nasz pobyt przedłużył się w szpitalu z powodu żółtaczki małej, ale juz jesteśmy w domku i dochodzę powoli do siebie. Pozdrawiam nowych forumowiczów Gratulacje dla obu Pań! Tatusiowi też gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Czy dotyczy to tylko wodnej podlogowki Czy byli u ciebie z poznania Nie chwytam, dlaczego z Poznania? Nie mieli montowac reku ,chyba pomylilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Gdzie i jakie kupowaliście drzwi zewnętrzne wyjściowe z garażu na ogród np. stalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2007 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam wszystkich Dopiero zaczynamy i chcielibyśmy uzyskać informacje na temat adaptacji projektu typowego. Czy możecie polecić kogoś kto się tym zajmuje w okolicach Stargardu Szczecińskiego ( może być ze Szczecina). jasne.. podesle wam jutro namiary na stargard pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonshine 22.01.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Siedze wlasnie nad papierami i projektem i jakie to trudne Nie martw się - inni (ja) maja to samo!!!! Zanim się za to zabrałem myslałem, ze jestem w miare wykształconym i rozumnym człowiekiem ... O tak, zdecydowanie dołączam sie do Waszego grona, wydaje mi sie, że wiem coraz mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonshine 22.01.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Jakie macie zaprojektowane chudziaki ? U mnie jest B15 - jakoś tak dziwnie (10 cm) Dzieki U mnie B10 10 cm u mnie tak samo jak u bryty, B15 to taki "wypasiony" chudziak Właśnie też mnie to troszkę zdziwiło. Odpowiadam może zbyt późno ale czytuję Forum z przerwami. Różnica cenowa między B10 a B15 naprawdę niewielka, lepiej daj B15. B10, to minimum. U nas w projekcie jest chudziak 7,5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 23.01.2007 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 czy zakładamy że jak ekipa powszechnie znana i polecana to się obejdzie bez niezależnego nadzoru?? Piotrze pamiętaj ..... KONTROLA najwyższym stopniem zaufania !!!!!! Poszedłem jeszcze dalej - mam sprawdzoną ekipę ze ich kierownikiem budowy a ja mam swojego inspektora nadzoru - znakomity uklad. Ma tylko jedną wade - dodatkowy koszt Pytanko: a wiele taka "przyjemność" kosztuje? mnie niewiele jeśli chodzi o pieniadze - bo rodzina ale sądzę czasami ze lepiej mi było obcemu zapłacić - szczególnie po kolejnej "dyskusji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 23.01.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam! Jak już wiecie niebyło mnie z banalnego powodu - urodziła się Emilka. Trochę nasz pobyt przedłużył się w szpitalu z powodu żółtaczki małej, ale juz jesteśmy w domku i dochodzę powoli do siebie. Pozdrawiam nowych forumowiczów Gratulacje dla obu Pań! Tatusiowi też gratuluję. GRATULACJE dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 23.01.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Gdyby ktoś się pozbywał prowizorycznych drzwi na budowę (wejściowych) to byłabym zainteresowana ja także chętnie przejmę takie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 23.01.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 i oczywiście witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.01.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam! Jak już wiecie niebyło mnie z banalnego powodu - urodziła się Emilka. Trochę nasz pobyt przedłużył się w szpitalu z powodu żółtaczki małej, ale juz jesteśmy w domku i dochodzę powoli do siebie. Pozdrawiam nowych forumowiczów Didi GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.01.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 oczywiscie pozdrawiamwtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.01.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam! Jak już wiecie niebyło mnie z banalnego powodu - urodziła się Emilka. Trochę nasz pobyt przedłużył się w szpitalu z powodu żółtaczki małej, ale juz jesteśmy w domku i dochodzę powoli do siebie. Pozdrawiam nowych forumowiczów GRATULUJE ---- dziewczyny z 13-go są spokojne znam 4 i wszystkie takie same choc z roznych miesiecy Tobie też tego zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.01.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 witam we wtorek , no i mamy mróz ojj nie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.01.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam wtorkowo U mnie mrozik -5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.01.2007 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam wszystkich Dopiero zaczynamy i chcielibyśmy uzyskać informacje na temat adaptacji projektu typowego. Czy możecie polecić kogoś kto się tym zajmuje w okolicach Stargardu Szczecińskiego ( może być ze Szczecina). jasne.. podesle wam jutro namiary na stargard pozdrawiam m. podaje namiary, pracownia projektowa 'Przestrzen', nr tel. 91 578 4725 w razie pytan do mnie prosze na priva lub mail pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 witam wszystkich..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Didi jeszcze raz Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts