Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc123

bodekku, nie wiem jak to sie stalo, ale chcielismy wyslac post w tym samym momencie - mnie zawisla przegladarka... (to w zasadzie uwaga do dzialu technicznego Forum)...

Tak czy inaczej - witam.

Z tymi odbiorami szukam dalej - o kominiarzu slyszalem, ze miesiac... i znowu - nie wiadomo z czego to wynika... :(

PYTANIE:

Jak Waszym zdaniem lepiej - na poddaszu położyć tynk cementowo-wapienny i na to gładŸ gipsowš czy płyty kartonowo-gipsowe na placki?

Oczywiœcie mówię o pionowych œcianach, nie skosach (to oczywiste, że te trzeba wykończyć płytami).

Miłego dnia...

Witam wszystkich.Czy ktos wie cos o firmie Kompleksowe Wykonczanie Wnetrz p.Robert Zajaczkowski.Mam wkrotce spotka sie z czlowiekiem i maja zapasc wiazace decyzje.Bede wdzieczny za kazda informacje.Pozdrawiam.

Krzymi

Znam a w zasadzie znałam jednego o tym imieniu i nazwisku, ale czy on się tym właśnie zajmuje to nie wiem. I nie mam o nim dobrego zdania. Ten którego znam jeździ (chyba) VW Passatem (starszym), granatowym.

Witam wszystkich!!

Joasia - dawno Cie nie bylo!

Wspomniana tu byla Jozia - ciekawe co u niej - pewnie tak dobrze jej sie mieszka w tym domku, ze nie ma czasu na forum!

Apropos - Bryta - ja kupuje materialy nie majac pozwolenia, bo przeciez ogrodzenie tez mozesz odliczyc - na to nie patrza - wazne jest by akt notarialny byl wczesniejszy niz zakup materialow - bo chyba w sprawie zwrotu tych 15% pytasz, nie? Bynajmniej tak mi sie zdaje, bo tak robilam i tak robie tym razem, a jeden zwrot juz otrzymalam, ale to bylo dawno ... a pieniazki szybko sie rozchodza...

Didi - dziecko drogie - byl pewien starszy gosciu (widac ze nie stroni od alkoholu) i straszyl mnie, ze jak bede skladowac materialy na dzialce, to polowy miec nie bede!!! :evil: :evil: :evil: Naprawde tak kradna???? boje sie cokolwiek zostawiac na tej dzialce...

Aha - dab juz nie jest pomnikiem przyrody!

Apropos - firmy Partner - tez zdecyduje sie na nich - przeliczajac cene wiezby i jej jakosc a wiazary firmy Partner roznica 2000 nie jest ogromna a warta poswiecenia! Wiezba wyglada cudnie, jest przede wszystkim heblowana i strugana i nie potrzeba dodatkowych impregnatow, ktore jak wiadomo nie sa do konca technologicznie dobrze robione w tradycyjnej wiezbie...