bodekku 08.02.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dziekuje Swoja drogo to troche dziwnie miec rowna 30 estke kiedy to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 08.02.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Kacha masz dwa kolory parapetów? wydaje mi się że w kuchni jest inny odcień. Pamiętasz może ich cenę za metr? bo chyba tak to się wycenia mam jeden kolor wszędzie , ponieważ jest to naturalny kamień moga sie troche różnić od siebie problem w tym że cześc zdjęc robiona wieczorem a te w kuchni w dzień ........ za metr nie pamiętqam ale 900 zł kosztowało 8 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 08.02.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witam Mam dobra informacje dla mieszkancow i budujacych w Dobrej na dzialkach od Agrowestu przy Sportowej. Gmina roztrzygnela przetarg na budowe drogi do Buku wiec do wakacji bedzie lepsza droga http://bip.dobraszczecinska.pl/pliki/dobraszczecinska/zamowienia/25/Informacja.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.02.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 No i jak tam budujący w śniegu. A miało już być wiosennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.02.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Matam, to ty mój sąsiad lub sąsiadka jesteś? Na jakiej ulicy budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.02.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 mam jeden kolor wszędzie , ponieważ jest to naturalny kamień moga sie troche różnić od siebie problem w tym że cześc zdjęc robiona wieczorem a te w kuchni w dzień ........ za metr nie pamiętqam ale 900 zł kosztowało 8 szt dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 08.02.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 No i jak tam budujący w śniegu. A miało już być wiosennie. miało jest takie ukraińskie przysłowie: .... " żarło , żarło i zdechło......" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 08.02.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Matam, to ty mój sąsiad lub sąsiadka jesteś? Na jakiej ulicy budujesz? Ja jestem sasiad na Paproci, narazie papierki, budowa w nast. roku. A ty na jakiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.02.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dziekuje Swoja drogo to troche dziwnie miec rowna 30 estke kiedy to bylo no, parę ładnych lat temu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.02.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 a u nas wczoraj serwisant odpalił kotłownię i dziś na budowie w domku cieplutko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Kacha masz dwa kolory parapetów? wydaje mi się że w kuchni jest inny odcień. Pamiętasz może ich cenę za metr? bo chyba tak to się wycenia mam jeden kolor wszędzie , ponieważ jest to naturalny kamień moga sie troche różnić od siebie problem w tym że cześc zdjęc robiona wieczorem a te w kuchni w dzień ........ za metr nie pamiętqam ale 900 zł kosztowało 8 szt A gdzie . Czy mozna prosic o namiary . Drewniane u Kowalskich sa nie na moja kieszen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Pomozcie Ile bloczkow fundamentowych wchodzi na metr kwadratowy i czy one maja standardowy wymiar czy sa rozne szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.02.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Kacha masz dwa kolory parapetów? wydaje mi się że w kuchni jest inny odcień. Pamiętasz może ich cenę za metr? bo chyba tak to się wycenia mam jeden kolor wszędzie , ponieważ jest to naturalny kamień moga sie troche różnić od siebie problem w tym że cześc zdjęc robiona wieczorem a te w kuchni w dzień ........ za metr nie pamiętqam ale 900 zł kosztowało 8 szt A gdzie . Czy mozna prosic o namiary . Drewniane u Kowalskich sa nie na moja kieszen u kowalskich 1 m2 parapetów kosztuje koło 400 pln, w zależności od wzoru i gatunku drewna. czyli przy 30 cm szerokości, a jest to szeroki parapet wychodzi 400 pln za prawie 3,5 metra parapetu.... ile w takim razie kosztują marmurowe czy z konglomeratu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.02.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Matam, to ty mój sąsiad lub sąsiadka jesteś? Na jakiej ulicy budujesz? Ja jestem sasiad na Paproci, narazie papierki, budowa w nast. roku. A ty na jakiej ? Ja na Frezjowej, więc sprawa drogi do Buki czyli ul. Sportowej jest dla mnie gorąca. Zwłaszcza ostatnio po roztopach i deszczach. Woda stoi od krawęznika do krawężnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A ja mam taki metlik w glowie I zastanawialam sie bo mi krzyknal 450 zl i ja policzylam to jako biezacy Jak tak dalej pojdzie to chyba bede musiala wszystko nagrywac bo nic nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.02.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dziekuje Swoja drogo to troche dziwnie miec rowna 30 estke kiedy to bylo no, parę ładnych lat temu.... taaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.02.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A ja mam taki metlik w glowie I zastanawialam sie bo mi krzyknal 450 zl i ja policzylam to jako biezacy Jak tak dalej pojdzie to chyba bede musiala wszystko nagrywac bo nic nie pamietam wystarczy poprosić o ofertę, będziesz miała na piśmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A ja mam taki metlik w glowie I zastanawialam sie bo mi krzyknal 450 zl i ja policzylam to jako biezacy Jak tak dalej pojdzie to chyba bede musiala wszystko nagrywac bo nic nie pamietam wystarczy poprosić o ofertę, będziesz miała na piśmie Oferte na okna dostalam tylko ze ja ciapa do potegi nie pomyslalam o parapetach Dzisiaj omawialam telefonicznie oferte i spytalam sie o parapety (wydawalo mi sie ze je kupuje sie na metry bierzace ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.02.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A ja mam taki metlik w glowie I zastanawialam sie bo mi krzyknal 450 zl i ja policzylam to jako biezacy Jak tak dalej pojdzie to chyba bede musiala wszystko nagrywac bo nic nie pamietam wystarczy poprosić o ofertę, będziesz miała na piśmie Oferte na okna dostalam tylko ze ja ciapa do potegi nie pomyslalam o parapetach Dzisiaj omawialam telefonicznie oferte i spytalam sie o parapety (wydawalo mi sie ze je kupuje sie na metry bierzace ) to chyba zależy od firmy. liczenie w metrach bieżących jest o tyle kłopotliwe, że w zależności od szerokości metr ma różną cenę. a jak liczą na m2 to łatwo sobie samemu policzyć różne warianty parapetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts