Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Kacha masz dwa kolory parapetów? wydaje mi się że w kuchni jest inny odcień. Pamiętasz może ich cenę za metr?

bo chyba tak to się wycenia

mam jeden kolor wszędzie , ponieważ jest to naturalny kamień moga sie troche różnić od siebie problem w tym że cześc zdjęc robiona wieczorem a te w kuchni w dzień ........ za metr nie pamiętqam ale 900 zł kosztowało 8 szt :D

Kacha masz dwa kolory parapetów? wydaje mi się że w kuchni jest inny odcień. Pamiętasz może ich cenę za metr?

mam jeden kolor wszędzie , ponieważ jest to naturalny kamień moga sie troche różnić od siebie problem w tym że cześc zdjęc robiona wieczorem a te w kuchni w dzień ........ za metr nie pamiętqam ale 900 zł kosztowało 8 szt :D

A gdzie . Czy mozna prosic o namiary .

Drewniane u Kowalskich sa nie na moja kieszen :-?

A gdzie . Czy mozna prosic o namiary .

Drewniane u Kowalskich sa nie na moja kieszen :-?

u kowalskich 1 m2 parapetów kosztuje koło 400 pln, w zależności od wzoru i gatunku drewna. czyli przy 30 cm szerokości, a jest to szeroki parapet wychodzi 400 pln za prawie 3,5 metra parapetu.... ile w takim razie kosztują marmurowe czy z konglomeratu??? :o :o :o

Matam, to ty mój sąsiad lub sąsiadka jesteś? Na jakiej ulicy budujesz?

Ja jestem sasiad :) na Paproci, narazie papierki, budowa w nast. roku.

A ty na jakiej ?

Ja na Frezjowej, więc sprawa drogi do Buki czyli ul. Sportowej jest dla mnie gorąca. Zwłaszcza ostatnio po roztopach i deszczach. Woda stoi od krawęznika do krawężnika.

A ja mam taki metlik w glowie

I zastanawialam sie bo mi krzyknal 450 zl i ja policzylam to jako biezacy :oops:

Jak tak dalej pojdzie to chyba bede musiala wszystko nagrywac bo nic nie pamietam :-? :-? :-?

wystarczy poprosić o ofertę, będziesz miała na piśmie :wink: :D

Oferte na okna dostalam tylko ze ja ciapa do potegi :oops: nie pomyslalam o parapetach

Dzisiaj omawialam telefonicznie oferte i spytalam sie o parapety (wydawalo mi sie ze je kupuje sie na metry bierzace )

A ja mam taki metlik w glowie

I zastanawialam sie bo mi krzyknal 450 zl i ja policzylam to jako biezacy :oops:

Jak tak dalej pojdzie to chyba bede musiala wszystko nagrywac bo nic nie pamietam :-? :-? :-?

wystarczy poprosić o ofertę, będziesz miała na piśmie :wink: :D

Oferte na okna dostalam tylko ze ja ciapa do potegi :oops: nie pomyslalam o parapetach

Dzisiaj omawialam telefonicznie oferte i spytalam sie o parapety (wydawalo mi sie ze je kupuje sie na metry bierzace )

to chyba zależy od firmy. liczenie w metrach bieżących jest o tyle kłopotliwe, że w zależności od szerokości metr ma różną cenę. a jak liczą na m2 to łatwo sobie samemu policzyć różne warianty parapetów.