kombi 09.02.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 witam BRYTA to jakie wymiary masz ławy fund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 09.02.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 długośc prętów standart to 12 mb hurtownie na placu tna na pół to sa 6 mb a inwestor może sobie zamówić MAKARON jaki chce mieć pocięty ale obecnie również pojawił się pręt o długośc 14 mb od srednicy preta fi 10 wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.02.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Witam Wszystkich szerokosc domu 13,3m ale tam jest jakby na kawalki a dlugosc 9,47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.02.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 witam sobotnio i słonecznie. wszyscy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.02.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 wygląda na to, że tak.... to podciągnę, bo spadamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 10.02.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 dobrego wykonawcę schodów drewnianych - chętnie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.02.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 ok, to ja też jadę na budowę. policzę ile glazury trzeba kupić i takie tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.02.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 wróciłem... internet zamarzł, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.02.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dobrego wykonawcę schodów drewnianych - chętnie przyjmę krzyspx - http://www.u-pawla.pl - osobiście nie korzystamy (na razie), ale są polecani przez Kowalskich od okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.02.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Wracam po kilku dniach a tu śniegi Zostawić Was na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 11.02.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Witam A co tu dzisiaj takie pustki? Wymiotlo wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 11.02.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Spadamy otwierać spadochrony i podnosimy się ku górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 11.02.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Witam. pewnie i tak już mnie nikt nie pamięta ale podczytuję was od czasu do czasu. Nie wiem jak to się dzieje ale na nic nie mam czasu. Jestem ciągle niewyspana a co to będzie jak zaczniemy się budować...... Pogoda chyba tylko na parę dni wstrzymała prace budowlane. W związku z tym ociepleniem klimatu zastanawiam się czy zakładać ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.02.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 witampodciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.02.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 pozdrawiam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 11.02.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Przyznać się dziewczyny, która była dzisiaj na inspekcji moich podjazdów? Delf, to nie ja . Po rozmowie z przystojnym, szarmanckim etc, etc Panem Pawłema chętnie bym zrobiła inspekcję Twoich drzwi wewnętrznych. Przy okazji, mam pytanie. Chodzą słuchy, że korzystałaś z jakiejś firmy robiącej meble kuchenne z Jagiellońskiej. Czy jeteś zadowolona? Skąd projekt (samodzielnie, czy z pomocą projektanta)? O mały włos sie nie spotkałyśmy, bo też byłam u Pawła w sobotę po klamki, ale troszkę później. Na inspekcje zapraszam serdecznie, chociaz drzwi sa bez klamek jeszcze. Co do kuchni: napisałam, że na jagiellońskiej zrobiono mi w komuperze projekt, który mogłam sobie obejrzeć, bo za wydruk oczywiscie musiałabym zapłacić; pozwoliło mi to jednak jako tako rozplanowac sobie w głowie (i kuchni ) meble. Natomiast kuchnię robił mi stolarz, który ma swoją firmę, z resztą całkiem prężnie działającą. Jakby co moge podac namiary. czy ja też mogę prosić o namiar na stolarza? i oczywiście witam Wszystkich i życzę Wam miłego tygodnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 12.02.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam wszystkich w grupieJestem tu nowy bo dopiero zaczynam przygode z własnym domkiem, tzn. jest to naprawdę początek, gdyż jestem na etapie poszukiwania działki. Działki szukam już od ok. pół roku i narazie bezskutecznie. Na dwie byliśmy już mocno zdecydowani, ale na jednej z nich zrobiliśmy badania geologiczne i niestety wynik tych badań troszeczkę nas odstraszył, a drugą można było kupić jako współudział w większej działce, a na to żaden bank nie udzieli kredytu. No i dalej szukamy a ceny działek rosną, stąd mam pytanie do Was. Może posiadacie namiary na osoby sprzedające działki. Interesują mnie miejsca z których jest dostęp komunikacją miejską do centrum(żona nie jeździ autem). Mogą być tereny ok. Szosy Polskiej, Bezrzecze, Mierzyn, Dąbie, Bukowe, KijewoPozdrawiam i z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.02.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 pozdrawiam poniedzialkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.02.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 e_tomi ostatnio przegladalem portal http://www.mieszkanie.szczecin.pl w wyszukiwarce wpisz dzielnice i cos wyskoczy obok mnie jest dzialka 3000 m2 z jeziorkiem ale cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.02.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam poniedziałkowo Witaj e_tomi - Bezrzecze jest OK Swego czasu sprzedawał tu DomBud - ostatnia cena 160 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts