tomadyna 13.02.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Dziś podobno wyszło do mnie zawiadomienie o wpisie do hipoteki Jutro zaczynają stawiać pierwsze bloczki ścian parteru , w hurtowni już na mnie czeka kolejna partia bloczków na koniec tygodnia zamawiam dach i okna fasadowe, ciekawe czy na początku marca uda się wylać strop . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gola99 13.02.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 witam wszystkich bardzo słodko i od razu proszę raatuunku!!!! - musze szybko kupić dobry piec na paliwa stałe na domek ok 250m - może ktoś mi coś dobrego-sprawdzonego polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gola99 13.02.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 a może jest ktoś w okolicach Szczecina kto buduje "kolrnelie"??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 13.02.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 dwa razy wysyłałem prośbę o listę rankingową i nic czy adres emailowy jest prawidłowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.02.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam poniedziałkowo, czy ulgę odsetkową można odliczyć już w roku, w którym wzięło się kredyt i rozpoczęło budowę, czy dopiero po zakończeniu inwestycji? Ulgę można odliczyć dopiero po zakończeniu budowy, ale oczywiście wszystkie odsetki, te zapłacone w trakcie budowy również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.02.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 dwa razy wysyłałem prośbę o listę rankingową i nic czy adres emailowy jest prawidłowy ? A usunąłeś sformułowanie -> usun_to_ z adresu e-mail ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 13.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 witam grupę po przerwie mam prośbę PILNE !!! : czy ktoś ma do odstąpienia/sprzedania tymczasowe drzwi wejściowe ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 pozdrawiam srodkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaiKrzyś 14.02.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam wszystkich szczeciniaków, jestem od niedawna na forum, bo dopiero zaczynam interesować się fizycznym spełnieniem swoich marzeń, czyli oczywiście zamieszkaniem w domku. na razie mieszkamy w mieszkaniu z zaadaptowanego strychu (więc tak jakby jedną budowę - już mieliśmy okazję przeżyć) W związku z tym bardzo was proszę, jeśli wiecie coś o kawałku ziemi po lewobrzeżnej stronie Szczecina (najlepiej na trasie Szczecin-Police), które mogłaby nadawać się na działkę budowlaną i nie kosztowałoby fortuny (tak do 60 tys.), to byłabym wdzięczna za odzew. Galopujące ceny ziemi przyprawiają mnie o mdłości, a marzenie o domku się oddala, więc z Wami może mamy jeszcze szansę. Przy okazji dziękuję juliecie z tej grupy, która mnie tu skierowała, Dzięki [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 14.02.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 WITAM wszystkich !! Mam pytanko do znawców tematów gimnazjalnych Czy posiadacie jakieś wieści na temat gimnazjum Fundacji w Dąbiu??? Będę wdzięczna za wszelkie informacje!! Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam wszystkich szczeciniaków, jestem od niedawna na forum, bo dopiero zaczynam interesować się fizycznym spełnieniem swoich marzeń, czyli oczywiście zamieszkaniem w domku. na razie mieszkamy w mieszkaniu z zaadaptowanego strychu (więc tak jakby jedną budowę - już mieliśmy okazję przeżyć) W związku z tym bardzo was proszę, jeśli wiecie coś o kawałku ziemi po lewobrzeżnej stronie Szczecina (najlepiej na trasie Szczecin-Police), które mogłaby nadawać się na działkę budowlaną i nie kosztowałoby fortuny (tak do 60 tys.), to byłabym wdzięczna za odzew. Galopujące ceny ziemi przyprawiają mnie o mdłości, a marzenie o domku się oddala, więc z Wami może mamy jeszcze szansę. Przy okazji dziękuję juliecie z tej grupy, która mnie tu skierowała, Dzięki [/b] Witajcie Za taka cene to bardzo trudno bedzie Ale zycze Wam Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 amo - witaj gdzie bywales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam wszystkich szczeciniaków, jestem od niedawna na forum, bo dopiero zaczynam interesować się fizycznym spełnieniem swoich marzeń, czyli oczywiście zamieszkaniem w domku. na razie mieszkamy w mieszkaniu z zaadaptowanego strychu (więc tak jakby jedną budowę - już mieliśmy okazję przeżyć) W związku z tym bardzo was proszę, jeśli wiecie coś o kawałku ziemi po lewobrzeżnej stronie Szczecina (najlepiej na trasie Szczecin-Police), które mogłaby nadawać się na działkę budowlaną i nie kosztowałoby fortuny (tak do 60 tys.), to byłabym wdzięczna za odzew. Galopujące ceny ziemi przyprawiają mnie o mdłości, a marzenie o domku się oddala, więc z Wami może mamy jeszcze szansę. Przy okazji dziękuję juliecie z tej grupy, która mnie tu skierowała, Dzięki [/b] witajcie! za taka cene sam bym kupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam poniedziałkowo, czy ulgę odsetkową można odliczyć już w roku, w którym wzięło się kredyt i rozpoczęło budowę, czy dopiero po zakończeniu inwestycji? Ulgę można odliczyć dopiero po zakończeniu budowy, ale oczywiście wszystkie odsetki, te zapłacone w trakcie budowy również. dziękuję za odpowiedź. No to muszę z odliczeniami pewnie poczekać do następnego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam! I witam znowu nowych. Ależ Szczecin się buduje. Cieszy to mnie, że nas coraz więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.02.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A słyszeliście o dzisiejszej obławie policyjnej w Podjuchach?Ponoć samochodów ile było na stanie w policji, do tego wszystkie psy i nawet helikoptery dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.02.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam wszystkich szczeciniaków, jestem od niedawna na forum, bo dopiero zaczynam interesować się fizycznym spełnieniem swoich marzeń, czyli oczywiście zamieszkaniem w domku. na razie mieszkamy w mieszkaniu z zaadaptowanego strychu (więc tak jakby jedną budowę - już mieliśmy okazję przeżyć) W związku z tym bardzo was proszę, jeśli wiecie coś o kawałku ziemi po lewobrzeżnej stronie Szczecina (najlepiej na trasie Szczecin-Police), które mogłaby nadawać się na działkę budowlaną i nie kosztowałoby fortuny (tak do 60 tys.), to byłabym wdzięczna za odzew. Galopujące ceny ziemi przyprawiają mnie o mdłości, a marzenie o domku się oddala, więc z Wami może mamy jeszcze szansę. Przy okazji dziękuję juliecie z tej grupy, która mnie tu skierowała, Dzięki [/b] Za taką kwotę można było kupić działkę do 1000m2 w Tanowie ok. 1,5 roku temu, ale teraz też ceny poszły w górę. W miarę tanio (i większa podaż ziemi) jest jeszcze za Policami w stronę Trzebieży, no ale odległość od miasta większa i dojazdy do Szczecina robią się problematyczne. Trochę ciekawych ofert ma biuro nieruchomości Hacjenda w Policach: http://www.hacjenda.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 14.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 cześć, czy cena 22 zł/ m2 tynków cementowo-wapiennych to standard ? Ewentualnie do jakiej kwoty udało się Wam wynegocjować ceny ?Na co zwrócić uwagę przy wykonywaniu takich tynków ? Ponawiam apel o drzwi tymczasowe !!! Maggie : kiedy wstawiasz okna ? i jak zaawansowanie prac u ciebie ? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.02.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 cześć, czy cena 22 zł/ m2 tynków cementowo-wapiennych to standard ? Ewentualnie do jakiej kwoty udało się Wam wynegocjować ceny ? Na co zwrócić uwagę przy wykonywaniu takich tynków ? Ponawiam apel o drzwi tymczasowe !!! Maggie : kiedy wstawiasz okna ? i jak zaawansowanie prac u ciebie ? pozdrowienia Jeśli z materiałem - to tak. Sama robocizna - ok. 18zł. Już wstawiłam . Wykonawca stanu surowego robi ostatnie poprawki i planujemy od przyszłego tygodnia ruszyć z elektryką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts