bryta 14.02.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A słyszeliście o dzisiejszej obławie policyjnej w Podjuchach? Ponoć samochodów ile było na stanie w policji, do tego wszystkie psy i nawet helikoptery dwa. Ze to da takich szalencow . Pewnie sie filmow naogladal i cos mu sie w glowie pomieszalo ze wystarczy wziasc pistplet i napad robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ostatnio rozmawialiscie o papie czarna mamba czym ona sie rozni i czy jest do fundamentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam! I witam znowu nowych. Ależ Szczecin się buduje. Cieszy to mnie, że nas coraz więcej. Ci co teraz chca kupic dzialki nie maja za dobrze ceny sa koszmarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 14.02.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 cześć, czy cena 22 zł/ m2 tynków cementowo-wapiennych to standard ? Ewentualnie do jakiej kwoty udało się Wam wynegocjować ceny ? Na co zwrócić uwagę przy wykonywaniu takich tynków ? Ponawiam apel o drzwi tymczasowe !!! Maggie : kiedy wstawiasz okna ? i jak zaawansowanie prac u ciebie ? pozdrowienia Jeśli z materiałem - to tak. Sama robocizna - ok. 18zł. Już wstawiłam . Wykonawca stanu surowego robi ostatnie poprawki i planujemy od przyszłego tygodnia ruszyć z elektryką. gartulacje ! Może wkleisz jakieś zdjęcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 zdjęcia niebawem będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Czy ktoś może orientuje się jaki max. czas ma sąd na dokonanie wpisu do księgi wieczystej ?? Nie mam pojęcia, ale jeśli w Szczecinie, to dwa razy korzystałam z usług sądu i w ciągu dwóch tygodni miałam informację w domu o dokonaniu wpisu. A ja w Policach złożyłem o wpis 4 stycznia i dalej nic to cos nie tak....ja czekałam w policach o wykreslenie dwa dni a o wpis trzy tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 martelia, a Ty zamówiłaś już okna? Na jakie się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 WITAM wszystkich !! Mam pytanko do znawców tematów gimnazjalnych Czy posiadacie jakieś wieści na temat gimnazjum Fundacji w Dąbiu??? Będę wdzięczna za wszelkie informacje!! Pozdrawiam A. moj syn tam chodził...było super pod kazdym wzgledem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 witam Walentynkowo wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 14.02.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 martelia, a Ty zamówiłaś już okna? Na jakie się zdecydowałaś? tak, jutro wstawiają : orzech z M&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 14.02.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam A słyszeliście o dzisiejszej obławie policyjnej w Podjuchach? Ponoć samochodów ile było na stanie w policji, do tego wszystkie psy i nawet helikoptery dwa. Ze to da takich szalencow . Pewnie sie filmow naogladal i cos mu sie w glowie pomieszalo ze wystarczy wziasc pistplet i napad robic Pewnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 martelia, a Ty zamówiłaś już okna? Na jakie się zdecydowałaś? tak, jutro wstawiają : orzech z M&S Plastikowe czy drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.02.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 czesc srodowo-walentynkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 14.02.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 martelia, a Ty zamówiłaś już okna? Na jakie się zdecydowałaś? tak, jutro wstawiają : orzech z M&S Plastikowe czy drewniane PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 14.02.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Teska Dziękuje za odzew!!!Odezwe sie w celu wypytania o szczegóły. A czyTwój syn do liceum tez tam chodził?? Bodeku Jesteśmy na miejscu (no może poza krótkim wypadem w Karkonosze) ale w domku brak netu a w pracy kiepsko z czasem Pozdrawiam srodkowo A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.02.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 amo- ponial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.02.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 i ja witam środkowo-walentynkowo dzisiaj panowie położyli instalację do odkurzacza centralnego-3 godzinki i po robocie faktycznie fachowo i czyściutko.- to jest dopiero druga ekipa,którą mogę polecić beZ żadnego ,,ale....-a propos dzieki Monka,a pierwszy to elektryk-na kabelki to aż miło sie patrzy i żal zakrywać tynkiem :lol:który jak dobrze pójdzie ruszy po niedzieli miłego dzionku zyczę- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 i ja witam środkowo-walentynkowo dzisiaj panowie położyli instalację do odkurzacza centralnego-3 godzinki i po robocie faktycznie fachowo i czyściutko.- to jest dopiero druga ekipa,którą mogę polecić beZ żadnego ,,ale....-a propos dzieki Monka,a pierwszy to elektryk-na kabelki to aż miło sie patrzy i żal zakrywać tynkiem :lol:który jak dobrze pójdzie ruszy po niedzieli miłego dzionku zyczę- To poprosze o namiary na elektryka Miraska i prosila bym o orientacyjna cene ile to Ciebie kosztowalo bo o tym nie mam zielonego pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.02.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 my tez zastanawiamy sie nad odkurzaczem centralnym ale zastanawiam sie czy warto majac w całym domu płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Dzieki Miraska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts