qqrq5 16.02.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 to jak u nas maj to ostatecznosc a u nas to wariant optymistyczny a macie już ekipę ?? tak na czele z tesciem, ktory sie trzesie juz na sama mnysl o budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.02.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 hej, melduję, że okna wstawione Pikne !!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 16.02.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam i wracajac do rzeczki PŁONI obecnie zołnierska struga HE HE ale nazwa / SWÓJ BIEG TA RZECZKA ZACZYNA JAK SIE NIE MYLE TO OD JEZ MIEDWIE ,PŁYNIE KOŁO DAWNEJ FABRYKI KONTENERÓW W PŁONI , koło sławociesza tj niby drugie wielgowo,, przy ul tczewskiej koła autostrady dalej przy dawnej fabryce narzedzi w dąbiu ,koło komisariatu wzdłuż ul nurkowej ,pod hotelem bończa i wpada do małego jeziora dabskiego I TYLE Z GEOGRAFI RZECZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.02.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 pytanie do tych na finiszu albo nawet po: kto robił wam mebelki do kuchni? potrzebne namiary, żeby zrobić przetarg wprawdzie mogę sobie sam zrobić, ale czasu brakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.02.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 hej, melduję, że okna wstawione Pikne !!! pozdrawiam no a zdjęcia gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.02.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 hej, melduję, że okna wstawione Pikne !!! pozdrawiam no a zdjęcia gdzie??? Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 A zdjęcia z moimi oknami i nie tylko już w galerii na mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.02.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam i wracajac do rzeczki PŁONI obecnie zołnierska struga HE HE ale nazwa / SWÓJ BIEG TA RZECZKA ZACZYNA JAK SIE NIE MYLE TO OD JEZ MIEDWIE ,PŁYNIE KOŁO DAWNEJ FABRYKI KONTENERÓW W PŁONI , koło sławociesza tj niby drugie wielgowo,, przy ul tczewskiej koła autostrady dalej przy dawnej fabryce narzedzi w dąbiu ,koło komisariatu wzdłuż ul nurkowej ,pod hotelem bończa i wpada do małego jeziora dabskiego I TYLE Z GEOGRAFI RZECZKI Rzeka Płonia ma źródło z okolicach Barlinka, a tylko przepływa przez przez Miedwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.02.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Rzeka Płonia ma źródło z okolicach Barlinka, a tylko przepływa przez przez Miedwie tak ja jestem z Barlinka i potwierdzam, Płonia wypływa u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.02.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Rzeka Płonia ma źródło z okolicach Barlinka, a tylko przepływa przez przez Miedwie tak ja jestem z Barlinka i potwierdzam, Płonia wypływa u nas A w której części Barlinka się budujesz? Swego czasu często jeździłam do ośrodka PAM-owskiego w Barlinku. Bardzo fajne miasteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.02.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 niestety kupno działki lub mieszkania graniczy z cudem ceny sa dosłownie szczecinskie jak cos jest bo nikt nie sprzedaje, nic sie nie buduje budujemy sie na Płonnie 5km od Barlinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.02.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 delf, dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 No to ja mam pytanie ogrodnivcze: kupiłam sobie w Amsterdamie cebulki tulipanów, moge je jeszcze posadzić? jak się dowiem u fachowca to dam znać A więc tak: jeśli posadzesz je teraz to powinny zakwitnąć ale......na następny rok będą już słabe. Jeśli chcesz aby te tulipany cieszyły oko troche dłużej to jedak wstrzymaj się do jesieni z posadzeniem ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 No to ja mam pytanie ogrodnivcze: kupiłam sobie w Amsterdamie cebulki tulipanów, moge je jeszcze posadzić? jak się dowiem u fachowca to dam znać To ja tez poprosze o porade . Co posieje nasiona na parapecie to mi nie wychodzi czy cos robie zle . I co sadzi o tabletkach torfowych do nasion Hmmm...może je słońce wysusza? Tabletek nigdy nie stosowalismy, jeśli ziemia jest dobrze zaprawiona to nie ma już potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 pytanie do tych na finiszu albo nawet po: kto robił wam mebelki do kuchni? potrzebne namiary, żeby zrobić przetarg wprawdzie mogę sobie sam zrobić, ale czasu brakuje.... Mi kuchnię, i garderobę, i mebelki do łazienki, i szafę robiła firma KamMeble i byłam baaaardzo zadowolona, ale......bo jest i ale gdy teraz zamiawiałam u nich meble to powstał mały problem.....zapomnieli o mnie.......i montaż opóźnił się o miesiąc. Być może to była ich mała wpadka, ale ja chodziłam baaardzo rozdrażniona, plus tej sytuacji to to, że montaż wykonano gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A teraz się przywitam Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.02.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.02.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 pytanie do tych na finiszu albo nawet po: kto robił wam mebelki do kuchni? potrzebne namiary, żeby zrobić przetarg wprawdzie mogę sobie sam zrobić, ale czasu brakuje.... Mi kuchnię, i garderobę, i mebelki do łazienki, i szafę robiła firma KamMeble i byłam baaaardzo zadowolona, ale......bo jest i ale gdy teraz zamiawiałam u nich meble to powstał mały problem.....zapomnieli o mnie.......i montaż opóźnił się o miesiąc. Być może to była ich mała wpadka, ale ja chodziłam baaardzo rozdrażniona, plus tej sytuacji to to, że montaż wykonano gratis. Gdzie ta firma sie miesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.02.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 pytanie do tych na finiszu albo nawet po: kto robił wam mebelki do kuchni? potrzebne namiary, żeby zrobić przetarg wprawdzie mogę sobie sam zrobić, ale czasu brakuje.... Mi kuchnię, i garderobę, i mebelki do łazienki, i szafę robiła firma KamMeble i byłam baaaardzo zadowolona, ale......bo jest i ale gdy teraz zamiawiałam u nich meble to powstał mały problem.....zapomnieli o mnie.......i montaż opóźnił się o miesiąc. Być może to była ich mała wpadka, ale ja chodziłam baaardzo rozdrażniona, plus tej sytuacji to to, że montaż wykonano gratis. Gdzie ta firma sie miesci są na pocztowej, milczańskiej i iwaszkiewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.02.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Zrezygnowalam z jednego pokoju aby polaczyc go z salonem i w miejscu polaczenia zrobic dwustronny kominek . Moj maz byl u klientow i zobaczyl u nich kanadyjski piec . Tak sie w nim zakochal ze tylko taki chce miec a ja chcialam podwojny kominek . ten piec to co takiego .Co o tym sadzicie http://images11.fotosik.pl/55/f685c3c61c4078da.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts