bryta 17.02.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 http://images20.fotosik.pl/57/e2c342a6396cbe97.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 17.02.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 mi sie nie podoba ale to rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.02.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Zrezygnowalam z jednego pokoju aby polaczyc go z salonem i w miejscu polaczenia zrobic dwustronny kominek . Moj maz byl u klientow i zobaczyl u nich kanadyjski piec . Tak sie w nim zakochal ze tylko taki chce miec a ja chcialam podwojny kominek . ten piec to co takiego .Co o tym sadzicie szczerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.02.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Mi tez wydaje sie dziwny fakt ze w realu go nie widzialam .A on twierdzi ze wyglada super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.02.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Mam tylko nadzieje ze do czasu wyboru kominka odpusci sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.02.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Strasznie spadlismy , witam niedzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.02.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Strasznie spadlismy , witam niedzielnie. również witam zapowiada się słoneczny dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.02.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Witam Pogoda typowo wiosenna . czy ktos z was ma kredyt w takich bankach jak Deutsche Bank,Fortis,Reffeizen Bank i jest zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 18.02.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Witam Pogoda typowo wiosenna . czy ktos z was ma kredyt w takich bankach jak Deutsche Bank,Fortis,Reffeizen Bank i jest zadowolony tak ja mam w Deutsche Bank- i jestem jak najbardziej zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.02.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Witam Pogoda typowo wiosenna . czy ktos z was ma kredyt w takich bankach jak Deutsche Bank,Fortis,Reffeizen Bank i jest zadowolony tak ja mam w Deutsche Bank- i jestem jak najbardziej zadowolona! my składaliśmy papiery w DB jako zabezpieczenie, na wypadek jakby mbank nam odmówił, albo za bardzo przeciągał termin. decyzję kredytową dostaliśmy po niecałych 2 tygodniach, mimo, że nie dostarczyliśmy wszystkich dokumentów. generalnie kredyt wychodził trochę drożej i dawali na krótszy okres, ale obsługa o niebo lepsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.02.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Witam Pogoda typowo wiosenna . czy ktos z was ma kredyt w takich bankach jak Deutsche Bank,Fortis,Reffeizen Bank i jest zadowolony tak ja mam w Deutsche Bank- i jestem jak najbardziej zadowolona! Pisza ze nie trzeba faktur czy wystarcza zdjecia czy trzeba robic platne kontrole I jak z transzami czy nie ociagaja sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.02.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Witam Pogoda typowo wiosenna . czy ktos z was ma kredyt w takich bankach jak Deutsche Bank,Fortis,Reffeizen Bank i jest zadowolony tak ja mam w Deutsche Bank- i jestem jak najbardziej zadowolona! my składaliśmy papiery w DB jako zabezpieczenie, na wypadek jakby mbank nam odmówił, albo za bardzo przeciągał termin. decyzję kredytową dostaliśmy po niecałych 2 tygodniach, mimo, że nie dostarczyliśmy wszystkich dokumentów. generalnie kredyt wychodził trochę drożej i dawali na krótszy okres, ale obsługa o niebo lepsza... Mi jako prowadzacej firme za granica kredyt dadza tylko niektore banki najczesciej niemieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.02.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Witam Pogoda typowo wiosenna . czy ktos z was ma kredyt w takich bankach jak Deutsche Bank,Fortis,Reffeizen Bank i jest zadowolony tak ja mam w Deutsche Bank- i jestem jak najbardziej zadowolona! my składaliśmy papiery w DB jako zabezpieczenie, na wypadek jakby mbank nam odmówił, albo za bardzo przeciągał termin. decyzję kredytową dostaliśmy po niecałych 2 tygodniach, mimo, że nie dostarczyliśmy wszystkich dokumentów. generalnie kredyt wychodził trochę drożej i dawali na krótszy okres, ale obsługa o niebo lepsza... Mi jako prowadzacej firme za granica kredyt dadza tylko niektore banki najczesciej niemieckie A widzisz trzeba było w polsce prowadzić firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 18.02.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Witam Czy w Top-Shoping jest jakies stoisko z meblami sosnowymi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.02.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Witam Pogoda typowo wiosenna . czy ktos z was ma kredyt w takich bankach jak Deutsche Bank,Fortis,Reffeizen Bank i jest zadowolony tak ja mam w Deutsche Bank- i jestem jak najbardziej zadowolona! my składaliśmy papiery w DB jako zabezpieczenie, na wypadek jakby mbank nam odmówił, albo za bardzo przeciągał termin. decyzję kredytową dostaliśmy po niecałych 2 tygodniach, mimo, że nie dostarczyliśmy wszystkich dokumentów. generalnie kredyt wychodził trochę drożej i dawali na krótszy okres, ale obsługa o niebo lepsza... Mi jako prowadzacej firme za granica kredyt dadza tylko niektore banki najczesciej niemieckie A widzisz trzeba było w polsce prowadzić firme Tez bym chciala w polsce prowadzic firme ale nic straconego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.02.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Mi jako prowadzacej firme za granica kredyt dadza tylko niektore banki najczesciej niemieckie być może jakbyś wzięła kredyt po tamtej stronie granicy wyszłoby taniej niż po naszej stronie.... pytałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.02.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Mi jako prowadzacej firme za granica kredyt dadza tylko niektore banki najczesciej niemieckie być może jakbyś wzięła kredyt po tamtej stronie granicy wyszłoby taniej niż po naszej stronie.... pytałaś? Pytalam i powiedzieli ze zgodnie z ustawa (o nabywaniu nieruchomosci przez cudzoziemcow ) jeszcze nie moga dawac kredytow no chyba ze miala bym nieruchomosc w niemczech jako zastaw a ja nic takiego nie posiadam . Oprocentowanie jest porownywalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.02.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Czy kosztorys dla banku robiliscie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.02.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Czy kosztorys dla banku robiliscie sami U mnie kosztorys miał obowiązek zrobić architekt, a bank nie chciał i zrobił sobie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.02.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Czy kosztorys dla banku robiliscie sami U mnie kosztorys miał obowiązek zrobić architekt, a bank nie chciał i zrobił sobie sam. Ja kupilam kosztorys razem z projektem i chce go troche poprzerabiac . Ciekawe czy to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts