Joasia Jasia 24.02.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Agacka - to nie sum tylko szczupak Choć w sumie żadna różnica Sumując - uciekam do domku bo sumienie mi nie pozwala zostawiać dzieci na dłużej bez opieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 dobrzykowice - no nie powiem ale pewnie juz w Krynicznie, no najdalej w Psarach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 ivette - a ja niby co?? smutas jestem?? Jaki smutas? Potwierdzam biegającą radość!!! A poszalejemy dopiero na tych stolikach..... dzięki Agacka .....poczekajcie tylko do przyszłego roku - juz nie trzeba nas będzie tak długo namawiac na te stoliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.02.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Nnnnnnoooooooo czekam z niecierpliwościa i ostrze sobie wzrok..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 hi,hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.02.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Joasia! oj coś czuję ,że łapiesz się z nami na stoliki! Ivonesca niech tylko nie będzie obrusów! Krzyś........Ty już wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian111 24.02.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witam wszystkich forumowiczów. Idzie wiosna więc mam wrażenie że uczestników będzie więcej - tych jeszcze zielonych z pełnymi głowami i pełnych energii - wobec tego postanowiłem podzielić się swoimi doświadczeniami nt wykonawców i dostawców( tych solidnych i godnych polecenia). Grupa 1 Wykonawcy i producenci: 1. Góral Piotr z Kasiny Wielkiej - stan surowy - gorąco polecam (dokładny , uczciwy , nie bierze zaliczek) cena od 36000 tel 502907191 2. Jerzy - posadzki ( dokładnie ,szybko ) cena 10 / m2 tel.603898452 3. Zbyszek - tynki gips ( dokładnie i tanio ) 17 m z materialem tel 505139147 4. Kominkarze - ( tanio i solidnie ) tel 606517365 5. Elit Maryla - okna drewniane i dzrzwi ( tanio i solidnie - UWAGA nie dajcie sobie polecić hydraulika który się pod nich podłącza ) tel 604076944 6. Rundum Meir - bramy garazowe ( solidnie) - firma wykazala się bardzo duzym taktem gdy monter zwiał z pieniędzmi 7. Proxal - Swietliki , przeszklenia Ryaners ( solidnie ) tel 605082140 8. Maciej Wańkowski - architekt ( tanio i solidnie ) tel 601 171 816 9. Geodeci Planimetr tel 606578760 Reszty nie chce pamiętać Grupa 2 Dostawcy materiałów 1. Styl dach ( pod trasą zamkową na Gdańskiej ) (tanio i solidnie) dachy 2 .Skład Drewna Mierzyn tel 602433302 dachy 3. Mirek Wołczkowo bloczki i cegly 607050298 4 Euroklinkier ( duży wybór tylko troche drogo, b.solidnie ) Mam nadzieje ze pomoglem nieco Poszukiwaczom. Pozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.02.2004 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 dobrzykowice - no nie powiem ale pewnie juz w Krynicznie, no najdalej w Psarach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2004 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 G&M - namiar na pana Fakro podałam na priva Czyżby się grupa wrocławska przeniosła do nas? Ale fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.02.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 O kurcze ale się tu zrobiło ogólnopolsko Widać, że dobrze nas reprezentowano w tej Warszawie Dziękuję! Ivette wpisuję się na listę + moja druga połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 24.02.2004 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Maggie- jeśli chodzi o żaluzje- myślałam o tych zespolonych z oknami drewnianymi, potem się okazało, że popierwsze to okna będą pvc, po drugie- mam za wąski odstep między oknami, po trzecie kasa. Myślę, że powinnaś zapytać Ivonesce- on ma zrobione. Joasia- to chyba nie jest śledź?? Też pozdrawiam tych z Dobrej! A także miejscowych i zamijescowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witajcie wszyscy....nowi i starzy Ivonesca - wyleczyłam sie zupełnie.... Kgadzina , dobrzykowice ,Agacka i caluśka reszta moze by tak spotkanko????? parapetówka??? S.P - podaj mi emilka to wysle...całe 4 fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 24.02.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Ivett My sie piszemy na spotkanie zapisz tam co trzeba ze 2 osoby he he mozna zabrac kielbase Maksiu Powinno byc 12 plikow sprawdz czy masz wszyskie jak cos pominolem daj znac hey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 24.02.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 hali halo My tez sie wpisujemy na liste marcowych biesiadnikow 2 sztuki pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.02.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 ja też bym się wpisała ale trochę daleko pozdrawiam dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 24.02.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Czołem Wszystkim , troszkę pauzy i proszę co tu się wyprawia? Witam nowych , starych budowlańców pozdrawiam i do dzieła : Sebastian-co do twych pomocnych zapewne rad to bym POLEMIZOWAŁ. Część informacji jest błędna,a osoby które rekomendujesz są delikatnie ujmójąc mało wiarygodne co do jakości usługi A z informacji wnioskuję,że się budowałeś lub -jesz w okolicy DobrejSzcz. Sorki Czapurek i reszta-(Kotłownia & reszta)-piec Brotje )jedenbieg)23kw+zasobnik 150l.modół i sterowanie elektron.2 -obiegow.,2naczynia przeponowe,3-pompy(ładująca zasobn.,2xp.obiegowa Co., i inne dodatki-około 10500zł.brutto.Pozostałe-kanaliza,woda,co,sanit.,went.-20 tyś.ok.Bims na ul.Cukrowej. Roman W- inspektor- super pedancik-Sikorski Marek-4235436-polecam! G M-okna - zostały mi 2 firmy do wyboru-Eko-Plast ul.Poniatowskiego lub Profil 1 Pniewo-przedstawiciel Mariusz Socha Szcz-n4261152.Z moimi oknami to jest fantazyja,przeplata się alu z szarym PCV ,nawietrzakami sanit. i jeszcze więcej... Lalka-poddasze-Mariusz Magierski-602-799207. ...ja tam wolę szpagettozę miast śledzia,a pizzę jadam prawie zawsze w NYPizza na pl.Zgody ...miłego biesiadowania. A i pozdrawiam Ulcię i Krzysia-razem robimy zakupy-Krzyś ja też na jutro mam wycenę bramy garażowej. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 24.02.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Chciałam powiedzieć, że u Maksia są aktualne fotki mego dziecięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 24.02.2004 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 No, tak wszyscy balują. No i dobrze, bo do końca karnawału zostały niespełna dwie godziny. Joasiu Jasia- czuję sie trochę jak szpieg, bo więcej czytam niz udzielam się na forum Ale to etap przedbudowlany. Jeszcze się uaktywnię. No i jeszcze jestem zdrajcą no bo jednak nie Akacja Dość biczowania. Pozdrowionka i smacznego sumośledzia Bikosa, pozdrowionka. Dla wszystkich forumowiczów ze Szczecina i spoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 24.02.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witam wszystkich, a szczególnie serdecznie nowych forumowiczów: Przemka z Marzeną, Wociek'a i Sebastiana! Jaoasia Jasia! Ale szczuuuuuu............uuuuupak!!! Piękna bestia! Aż ślinka leci! Kupiony, czy złowiony? (trochę wędkuję) Sebastian111! Dzięki za info! Dobra, krótka informacja. Mariusz R! Dziękuję za namiary na inspektora. Takiego potrzebuję: złego i wiecznie niezadowolonego z "fachowców". Ile i jak "bierze" (za wizytę, czy "ogółem" tj. za etapy lub całość? Może coś bliżej nt. rad Sebastiana 111. Polemika to jest to! Skorzystamy wszyscy. Info o bramach garażowych mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 24.02.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witam miłego "szpiega' - Kasię Nova! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts