bimbelt 22.02.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Acha, jesli ktos moze poratowac lista, to bede bardzo wdzieczny, bo Klaus cos sie nie odzywa. Moj adres: [email protected]. Odpowiednia czesc adresu nalezy oczywiscie usunac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 22.02.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ja poprosze o liste,. bo Klaus nie traktuje mnie jak forumowicza prosze o liste na adres: [email protected] Moj koparkowy, niestety caly czas w Swinoujsciu, a dobry byl, niestety w Szczecinie ze sprzetem ciezko i jak zwykle Ci co go maja, to wykorzystuja... dzieki i zycze milego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.02.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam! A u nas kabel telefiniczny ukradli i nie mam ani telefonów ani neciku, dobrze, że ten GPRS jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 22.02.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam! A u nas kabel telefiniczny ukradli i nie mam ani telefonów ani neciku, dobrze, że ten GPRS jest z tymi kablami to jakas plaga, niedawno slyszalam o kradziezy energ. kabla!! Trzeba chyba bedzie nawet swiezo polozonego kabla przylaczeniowego pilnowac!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Zobaczcie czy doszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.02.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Zobaczcie czy doszlo dzięki, doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.02.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A juz myslalam ze poczta szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 22.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dzieki Bryta - doszlo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.02.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Pije dzisiaj juz 2 kawke i nic tak mi chce sie spac ,moze taka pogoda Czy pamietacie ile zwiru wchodzi na Tatre i po ile placiliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandusia 22.02.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam wszystkich Pandusia a nie masz zdjecia jak te wklady wygladaja [ Witam jeszcze zimowo!! Niestety nie mam zdjęć kominka Lewińskiego, jest to nowość, do tej pory robił prostą szybę i pryzmatyczną. Ja zobaczyłam w firmie na żywo, bo był dla innego klienta i bardzo mi się spodobał. Jest stalowy z szamotem, duży i ma szybę wypukłą. Na stronie internet.firmy Petra z Goleniowa są zdjęcia Lewińskiego typ Hubert, to coś podobnego tylko inna szyba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.02.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam wszystkich Pandusia a nie masz zdjecia jak te wklady wygladaja [ Witam jeszcze zimowo!! Niestety nie mam zdjęć kominka Lewińskiego, jest to nowość, do tej pory robił prostą szybę i pryzmatyczną. Ja zobaczyłam w firmie na żywo, bo był dla innego klienta i bardzo mi się spodobał. Jest stalowy z szamotem, duży i ma szybę wypukłą. Na stronie internet.firmy Petra z Goleniowa są zdjęcia Lewińskiego typ Hubert, to coś podobnego tylko inna szyba. Pozdrawiam a w jakiej cenie są ich wkłady? popielnik mają w środku czy wyciągany na zewnątrz? witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 22.02.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 witam, w dalszym ciągu rozważam wstawienie okien połaciowych w pokojach na poddaszu. Czy ktoś z Was użytkuje takie pokoje (11-15 m2) bez połaciówek z jednym tylko oknem 120X150 ? Czy nie jest zbyt ponuro ? Delf : czy grzejniki macie pod każdym oknem połaciowym i pod każdym zwykłym ? Poszukuję także kogoś kto projektuje i/lub wykonuje kuchnie - ale wirtuoza kogoś z pomysłem, a nie osobę, która zamontuje mi to, co ja będę chciała i takie rozwiązania, jakie ja wymyślę. Mam w miarę sprecyzowaną koncepcję, ale chciałabym ją "ulepszyć" o rozwiązania, o których nie mam pojęcia. Moja kuchnia jest stosunkowo mała i ma być funkcjonalna, w stylu tradycyjno-rustykalnym. Czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandusia 22.02.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Popielnik ma w środku, coś podobnie jak Sparthem, jest duży szyba ma rozm 75 szer i 56 wysoka.Cena 4200 brutto i w tym jest też taki czopuch do rozprowadzenia ciepła, nie znam jak się to fachowo nazywa. A jak się będzie sprawdzał w praktyce to muszę jeszce trochą poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.02.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Masz moze link do strony producenta .jak dluga jest gwarancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.02.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Czy ktos z was zdecydowal sie na biala podbitke i biale rynny .Podoba mi sie to ale boje sie ze po jakims czasie nie bedzie to dobrze wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandusia 22.02.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Masz moze link do strony producenta . jak dluga jest gwarancja Gwarancja jest na 5 lat .Linku niestety nie mam ale jak pisałam znalazłam na stronie tej Petry i rozmawiałam z gościem to zachwalał, że od 10 lat montuje i nie ma problemów technicznych.Ja zamówiłam w firmie Arom na Mickiewicza 34 i będę odbierała około 25 marca, może wtedy można go obejrzeć albo będą mieli zdjęcia do tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 mam pytanko dotyczące włąśnie tarasu-podczas budowy nie robiliśmy tarasu bo była koncepcja aby zrobi to tegorocznego lata z kostki granitowej lub starobruku-od początku wiedziałam ,że nie dokońca ten pomysł podobał się mężowi a teraz jak zobaczył tarasy wylane w domkach z tego samego projektu to widzę ten jego żal w oczkach i chyba w najbliższym czasie zdecydujemy się na wylanie tarasu a wracajac do tematu-mamy dużo odpadów w postaci dachówek pociętych i innego gruzu-wcześniejszy został uzyty pod schody wejściowe -ale to nie były dachówki-jednak słyszałam opinię ,ze jak gruz się ,,opije,, wody z gruntu to może ,,podnieśc beton ,który popeka.Może by tak na gruz połozy folię budowlaną a na nia ziemię i dopiero zbrojenie i beton-mamy ok 50-60 cm do poziomu zero kolejny zabobon...od kiedy cegła czy dachówka po nasiąknięciu wodą zwiększa swoją objętość??? to nie drewno.... nawet resztki płyty gk nie będą miały wpływu na stabilność płyty. wylewka popęka jeśli ten gruz pod spodem nie będzie dobrze zagęszczony i zacznie osiadać a wylewka będzie za słaba.... tak własnie; my wybieralismy tylko organiczne rzeczy, czyli jakies worki po cemencie, chwasty i takie tam, a reszta pozostała. Dosypaliśmy piachu, ubilismy wibratorem i po temacie. Na koniec wylaliśmy beton, na to poszła kostka granitowa i taras, jak malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Delf : czy grzejniki macie pod każdym oknem połaciowym i pod każdym zwykłym ? tak; poza drzwiami tarasowymi i oknem nad blatem kuchennym i w garażu,bo jest nieocieplany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.02.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 mam pytanko dotyczące włąśnie tarasu-podczas budowy nie robiliśmy tarasu bo była koncepcja aby zrobi to tegorocznego lata z kostki granitowej lub starobruku-od początku wiedziałam ,że nie dokońca ten pomysł podobał się mężowi a teraz jak zobaczył tarasy wylane w domkach z tego samego projektu to widzę ten jego żal w oczkach i chyba w najbliższym czasie zdecydujemy się na wylanie tarasu a wracajac do tematu-mamy dużo odpadów w postaci dachówek pociętych i innego gruzu-wcześniejszy został uzyty pod schody wejściowe -ale to nie były dachówki-jednak słyszałam opinię ,ze jak gruz się ,,opije,, wody z gruntu to może ,,podnieśc beton ,który popeka.Może by tak na gruz połozy folię budowlaną a na nia ziemię i dopiero zbrojenie i beton-mamy ok 50-60 cm do poziomu zero kolejny zabobon...od kiedy cegła czy dachówka po nasiąknięciu wodą zwiększa swoją objętość??? to nie drewno.... nawet resztki płyty gk nie będą miały wpływu na stabilność płyty. wylewka popęka jeśli ten gruz pod spodem nie będzie dobrze zagęszczony i zacznie osiadać a wylewka będzie za słaba.... tak własnie; my wybieralismy tylko organiczne rzeczy, czyli jakies worki po cemencie, chwasty i takie tam, a reszta pozostała. Dosypaliśmy piachu, ubilismy wibratorem i po temacie. Na koniec wylaliśmy beton, na to poszła kostka granitowa i taras, jak malowanie A zdjecia chetnie bym zobaczyla jak taras wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.02.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Moi drodzy.Witajcie po długiej przerwie. Przepraszam tych którzy się dobijali o listę i długonic nie otrzymywali ale jestem w głębokim niedoczasie. Dzisiaj już jednak uaktualniłem listę i rozesłałem do niektórych z Was. W temacie listy mam następujące nowe propozycje, które usprawniąjej dystrybucję. Otóż ponieważ jestem wręcz zasypywany e-mailamiz prośbą o listę od wielu obcych osób, od dzisiaj usuwam z mojej stopkiinformację o możliwości jej zamawiania i proszę o to samo tomadynę i szydasa. Listę będę wysyłał po każdym uaktualnieniu do wszystkich z nas, którzyzapiszą się na listę wysyłkową oraz w razie potrzeby na osobne zamówienie.Oczywiście tylko do uczestników naszego forum. Nie widzę potrzebydodatkowego napędzania koniunktury wykonawcom, którzy i tak obrośli jużw piórka. Nie chcielibyśmy chyba też aby obcy podbierali nam wykonawcówbo sami wiecie jak o nich teraz trudno. Tak więc proszę wszystkich zainteresowanych o zgłaszanie chęci otrzymywania listy na mój adres e-mailowy. Nie będę bo nie mogę reagować na prośby wysyłane za pomocą opcji "PrywatnaWiadomość". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts