tomadyna 22.02.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A gdzie zamówiłeś? Więźby jeszcze nie zamawiałem - może w poniedziałek Jeszcze casting nie zakończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.02.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Jaka jest powierzchnia dachu ? 280m2 to my tyle zapłaciliśmy za dach z dachówką ceramiczną roebena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.02.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Wstawać dziś piątek - trzeba budować domy Od poniedziałku WIOSNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.02.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Wstawać dziś piątek - trzeba budować domy Od poniedziałku WIOSNA czy to potwierdzone wiadomości z tą wiosna bo.... u mnie trwaja prace ziemne i trocheeeeeeee zimno brr rano minus 6 dzień dobry wszytkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Zamówiony dach, jutro dostawa bloczków i TOiTO-ja , w poniedziałek następne bloczki - mam nadzieję że śniegu jutro już nie będzie jutro zamawiam okna fasadowe, w poniedziałek więźbę - SIĘ DZIEJE A w środę na UUUUUUUURLOP szok!!!! oby Ci pogoda dopisała Mam nadzieję że prognozy się sprawdzą. Jutro jest ostatnie tchnienie zimy. Od poniedziałku ostra wiosna. Na 7 marca zamówiłem szalunki do stropu. super!!! od poniedziałku ma byc wiosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam Mailem tylko mailem bo na łamach forum mogę nie doczytać. Aha, w temacie wiadomości proszę wpisać "lista". No to ja sie wyslalem dzieki To ja też wysłałem. Chociaż jestem nowy na forum ups - ciekawe co z tym fantem zrobi Klaus... Pewnie nie zapisze na listę i nie przyśle przyśle....w koncu lista jest dla wszytskich nowych tez a moze przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Wstawać dziś piątek - trzeba budować domy Od poniedziałku WIOSNA Oby..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 witam wszystkich....bladym switem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 23.02.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 a dachówkę wybrałeś? Bo niektóre też trzeba zamawiać z większym wyprzedzeniem Zamówiona dziś A co to będzie i po ile? dachówka - 2,33 brutto cały dach 29 tys. brutto A mozna wiedziec gdzie zamawiales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARBI 23.02.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Wstawać dziś piątek - trzeba budować domy Od poniedziałku WIOSNA Oby..... Ah ta pogoda... nie wiadomo czy jeżdzić na nartach czy budowac domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Wstawać dziś piątek - trzeba budować domy Od poniedziałku WIOSNA Oby..... Ah ta pogoda... nie wiadomo czy jeżdzić na nartach czy budowac domy mozna budować i jezdzic na nartach...pareset km stad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.02.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A mozna wiedziec gdzie zamawiales? Nie mam nic do ukrycia ExtraDACH na Krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.02.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam! Teska - a Ty gdzie byłąś jak Ciebie nie było na forum? Tomadyna - idziesz ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARBI 23.02.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Wstawać dziś piątek - trzeba budować domy Od poniedziałku WIOSNA Oby..... Ah ta pogoda... nie wiadomo czy jeżdzić na nartach czy budowac domy mozna budować i jezdzic na nartach...pareset km stad To fakt, ale można pojechać np do Białki i ...... przy okazji przywieźć grupę górali co by dom wybudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.02.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam! Teska - a Ty gdzie byłąś jak Ciebie nie było na forum? Tomadyna - idziesz ostro Muszę się wyrabiać - bo żona zarządziła że Boże Narodzenie 2007 roku w nowym domu - na władzę nie poradzę , a tylko pod takim warunkiem dostałem zgodę z dzieciakami na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.02.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam grupę Szydas mogę cię pomęczyć jeszcze w sprawie kominka? Powiedz mi gdzie masz popielnik w swoim wkładzie? pod paleniskiem czy jest szuflada na zewnątrz? na zdjęciu nie widać ale może jest ona widoczna po otwarciu drzwiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam! Teska - a Ty gdzie byłąś jak Ciebie nie było na forum? Tomadyna - idziesz ostro miałam raz: wstret do neta a dwa....połowa jest w domku to szkoda czasu....ale juz 25 jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam! Teska - a Ty gdzie byłąś jak Ciebie nie było na forum? Tomadyna - idziesz ostro Muszę się wyrabiać - bo żona zarządziła że Boże Narodzenie 2007 roku w nowym domu - na władzę nie poradzę , a tylko pod takim warunkiem ostałem zgodę z dzieciakami na urlop hmm...z dzieciakami? do grudnia kawał czasu wiec jak pojdziesz w takim tempie to juz latek bedziesz kosci grzał na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Wstawać dziś piątek - trzeba budować domy Od poniedziałku WIOSNA Oby..... Ah ta pogoda... nie wiadomo czy jeżdzić na nartach czy budowac domy mozna budować i jezdzic na nartach...pareset km stad To fakt, ale można pojechać np do Białki i ...... przy okazji przywieźć grupę górali co by dom wybudowali znaczy sie przyjemne z pozytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.02.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 hmm...z dzieciakami? do grudnia kawał czasu wiec jak pojdziesz w takim tempie to juz latek bedziesz kosci grzał na tarasie Dlaczego tak dzieciaki Cię zdziwiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts