bryta 23.02.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam wszystkich . Tez chce juz wiosny bo jak jest sloneczko to bardziej optymistycznie sie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 hmm...z dzieciakami? do grudnia kawał czasu wiec jak pojdziesz w takim tempie to juz latek bedziesz kosci grzał na tarasie Dlaczego tak dzieciaki Cię zdziwiły az tak to nie zdziwiły...ale takie tempo to pomyslałam ze bez dzieciaków no bez podtekstów zadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam wszystkich . Tez chce juz wiosny bo jak jest sloneczko to bardziej optymistycznie sie czuje poniedziałek tuz tuz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.02.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam, A mozna wiedziec gdzie zamawiales? Nie mam nic do ukrycia ExtraDACH na Krakowskiej Nasz dach też z ExtraDACHU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam! Teska - a Ty gdzie byłąś jak Ciebie nie było na forum? Tomadyna - idziesz ostro Muszę się wyrabiać - bo żona zarządziła że Boże Narodzenie 2007 roku w nowym domu - na władzę nie poradzę , a tylko pod takim warunkiem dostałem zgodę z dzieciakami na urlop Żony należy się słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.02.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam! Teska - a Ty gdzie byłąś jak Ciebie nie było na forum? Tomadyna - idziesz ostro miałam raz: wstret do neta a dwa....połowa jest w domku to szkoda czasu....ale juz 25 jedzie wstręt do neta? przedawkowałaś czy co? a nawiasem mówiąc tak myślałam, że Piotr jest w domu - pozdrów Go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.02.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam grupę Szydas mogę cię pomęczyć jeszcze w sprawie kominka? Powiedz mi gdzie masz popielnik w swoim wkładzie? pod paleniskiem czy jest szuflada na zewnątrz? na zdjęciu nie widać ale może jest ona widoczna po otwarciu drzwiczek. popielnik jest w formie szuflady, widać ją po otwarciu drzwiczek. przy okazji pełni też funkcję regulatora ciągu - przy zamkniętych drzwiczkach można ją wsuwać i wysuwać parę centymetrów. w zasadzie zapraszam do mnie, będzie można "pomacać" na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 23.02.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam wszystkich !! To wspaniale że od poniedziałku wiosna !! Choć zaśnieżone pola i lasy wyglądają wspaniale zdecydowanie wolę ciepełko .. a i budowa, tzn. ogród czeka Didi - jak tam Piotr ?? Mam nadzieję, że zbiera siły przed sezonem .. ++ Ogłaszam wszem i wobec że kominek skończony - chętnych do zwiedzania zapraszam na stronę : http://ulaz.wrota.net/kominek/ a zainteresowanym budującym POLECAM Studio Kominkowe Pani Anity - miło i profesjonalnie w całym zakresie - doradztwo, projekt i wykonanie .. !! (pełne dane zamieszczę na liście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.02.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam wszystkich !! To wspaniale że od poniedziałku wiosna !! Choć zaśnieżone pola i lasy wyglądają wspaniale zdecydowanie wolę ciepełko .. a i budowa, tzn. ogród czeka Didi - jak tam Piotr ?? Mam nadzieję, że zbiera siły przed sezonem .. ++ Ogłaszam wszem i wobec że kominek skończony - chętnych do zwiedzania zapraszam na stronę : http://ulaz.wrota.net/kominek/ a zainteresowanym budującym POLECAM Studio Kominkowe Pani Anity - miło i profesjonalnie w całym zakresie - doradztwo, projekt i wykonanie .. !! (pełne dane zamieszczę na liście). Widze ze dwustronny ile takie cudo kosztowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 23.02.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam wszystkich !! To wspaniale że od poniedziałku wiosna !! Choć zaśnieżone pola i lasy wyglądają wspaniale zdecydowanie wolę ciepełko .. a i budowa, tzn. ogród czeka Didi - jak tam Piotr ?? Mam nadzieję, że zbiera siły przed sezonem .. ++ Ogłaszam wszem i wobec że kominek skończony - chętnych do zwiedzania zapraszam na stronę : http://ulaz.wrota.net/kominek/ a zainteresowanym budującym POLECAM Studio Kominkowe Pani Anity - miło i profesjonalnie w całym zakresie - doradztwo, projekt i wykonanie .. !! (pełne dane zamieszczę na liście). Widze ze dwustronny ile takie cudo kosztowalo wcale nie tak dużo jakby się mogło wydawać - a efekt taki, że kapcie spadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.02.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Sylwia jak tam drzwi? wymienili? mi maja wymienic do konca lutego Chyba muszę do nich zadzwonić i się przypomnieć. Mam papier z Gerdy i czekamy na wymianę. Już zamówione. Może przyjdą razem z twoimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 23.02.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Ponawiam moje pytanie o ogrzewanie podłogowe. Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 23.02.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Peter Z - śliczne wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 23.02.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Peter Z zdradź cenę kominka i markę oczywiści i obudowy. Masz DGP? Jesteś zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.02.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam grupę Szydas mogę cię pomęczyć jeszcze w sprawie kominka? Powiedz mi gdzie masz popielnik w swoim wkładzie? pod paleniskiem czy jest szuflada na zewnątrz? na zdjęciu nie widać ale może jest ona widoczna po otwarciu drzwiczek. popielnik jest w formie szuflady, widać ją po otwarciu drzwiczek. przy okazji pełni też funkcję regulatora ciągu - przy zamkniętych drzwiczkach można ją wsuwać i wysuwać parę centymetrów. w zasadzie zapraszam do mnie, będzie można "pomacać" na żywo już go macałam ale tak się tym macaniem zajęłam że nie zwracałam w tym czasie uwagi na popielnik dzięki za zaproszenie teraz jesteśmy w lekkim niedoczasie ale kiedyś z chęcią obejrzałabym wasz domek bo podoba mi się ten projekt peterz kominek - cudo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 23.02.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Peter Z - śliczne wnętrza. Dzięki ++ Co do ogrzewania, to liczyliśmy dwie opcje : parter - podłogówka oprócz kotłowni i garażu góra - podłogówka tylko w łazience - reszta grzejniki oraz parter - podłogówka w kuchni, jadalni, łazience - reszta grzejniki góra - podłogówka tylko w łazience - reszta grzejniki Na korzyść drugiego rozwiązania wyszło jakiś 400-500zł (tylko) - ale jak pomyślałem o zimnej podłodze na gruncie i to w salonie i gabinecie to mi zaraz przeszło i skończyło się na opcji nr 1 ! Jesteśmy bardzo zadowoleni !! ++ Mamy odkurzacz centralny z Duńskiej - a dokładnie, to rozprowadzoną samą instalacje. Na odkurzacz przyjdzie czas za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.02.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 peterz a jakie drewno macie w salonie na podłogówce? jeśli chodzi o podłogówkę to mamy na parterze: korytarz, kuchnia, salon, łazienkana piętrze: łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 23.02.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.02.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 z tego co czytałam nie zaleca sie podłogowki w sypialniach, bo wiadomo głowa jest niskomy bedziemy miec wszedzie oprócz gornych pokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 23.02.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 peterz a jakie drewno macie w salonie na podłogówce? jeśli chodzi o podłogówkę to mamy na parterze: korytarz, kuchnia, salon, łazienka na piętrze: łazienka drewno mamy sztuczne:-) to są panele. ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts