Didi 23.02.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Didi - jak tam Piotr ?? Mam nadzieję, że zbiera siły przed sezonem .. Dochodzi do siebie - w przenośni i dosłownie. Jeszcze narzeka na dysk, ale już lepiej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 23.02.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Bryta wielkie dzieki. Doszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.02.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 octopus, my też planujemy na dole: salon, hall, kuchnia i wc oraz na górze w łazience. A w sypialniach, garażu i kotłowni grzejniki. Czy ktoś rozważał taki "mieszany" układ z kotłem gazowym "turbo", czy wszyscy planują kondensaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.02.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 octopus, my też planujemy na dole: salon, hall, kuchnia i wc oraz na górze w łazience. A w sypialniach, garażu i kotłowni grzejniki. Czy ktoś rozważał taki "mieszany" układ z kotłem gazowym "turbo", czy wszyscy planują kondensaty? podłogówka może funkcjonować z każdym rodzajem kotła, to tylko kwestia zamontowania rozdzielaczy i mieszalników w instalacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam! Teska - a Ty gdzie byłąś jak Ciebie nie było na forum? Tomadyna - idziesz ostro miałam raz: wstret do neta a dwa....połowa jest w domku to szkoda czasu....ale juz 25 jedzie wstręt do neta? przedawkowałaś czy co? a nawiasem mówiąc tak myślałam, że Piotr jest w domu - pozdrów Go pozdrowie i dzieki...no widzieliśmy sie niedawno z Twoim Piotrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Sylwia jak tam drzwi? wymienili? mi maja wymienic do konca lutego Chyba muszę do nich zadzwonić i się przypomnieć. Mam papier z Gerdy i czekamy na wymianę. Już zamówione. Może przyjdą razem z twoimi? nie mialas problemow???? u mnie to trwało od wrzesnia...( inny dilus) w koncu wkroczył rzecznik...i pod koniec lutego beda nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 23.02.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 WITAM i pytanie moze ktoś wie o dużym zbiorniku tak do 3000 litrów który mógłby się nadać do wykorzystania na tz.,,szambo,, miałem plastic zbiorniki 2razy po 1000 l i woda gruntowa podniosła niszcząc dna jesli znaće miejsca stacjonowania takiego zbiornika to PROSZĘ o info wszystkie namiary sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.02.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Ponawiam moje pytanie o ogrzewanie podłogowe. Witam Ja mam w całym domu, z wyjątkiem garażu i pomieszczenia gospodarczego. Na razie jednak nie mogę wyrazic opinii, bo dom jeszcze nie jest ogrzewany, więc nie wiem, jak to się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.02.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Lista rozesłana. Kogoś pominąłem? Ktoś dostał dwa razy? Komuś nicka przekręciłem?Piszcie to poprawię. Tylko mailem, nie na forum bo mogę niedoczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.02.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 oho, lista wysyłkowa Klausa już działa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARBI 23.02.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Lista rozesłana. Klaus dzięki. Co prawda nie mam jeszcze PnB ale pozwoli mi to się zoorientować w cenach na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 24.02.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ile was kosztował 1m zabudowy kuchni bez wyposażenia w dobrym ale nie b. drogim standardzie? Mam ok 5 m do zabudowy pełnej - góra dół - i 3 m niskiej - sam dół - pierwsza oferta /30-33 tys. bez wyposażenia/ b. ładna i na dobrych frontach trochę mnie zmroziła. Wdzięczny będę za namiary na sprawdzonych "kuchmistrzów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 24.02.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Lista rozesłana. Kogoś pominąłem? Ktoś dostał dwa razy? Komuś nicka przekręciłem? Piszcie to poprawię. Tylko mailem, nie na forum bo mogę niedoczytać. Dzięki Klaus Dla zainteresowanych forumowiczów mogę ją przesłać /w miarę możliwosci i cierpliwości :)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 24.02.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam sobotnio, przeglądając ostatnio forum zwróciłam uwagę, na budujących w mojej okolicy. Czyżbym miała sąsiadów? Inwestorzy w Rurzycy i okolicach łączcie się ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.02.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 WITAM Klaus liste otrzymałam - dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.02.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 peterz, ulanka śliczny macie kominek A jak sprawdza się podłogówka w salonie przy panelach - ciepło w nóżki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 24.02.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 A tak na poważnie to klamka zapadła. Najpóźniej do września musze sie już wprowadzić, ponieważ moje dzieci zapisane do szkoły. Będąc nastawiona optymistycznie to liczę, że już na wakacje będe "u siebie". Obyśmy tylko zdążyli. No i ta pieprzona (sorki za brutalność) kanalizacja, kiedy ją w końcu skończą, bo kąpać sie będe chyba u sąsiadów. Czy ktoś coś może wie bliżej, kiedy będzie uruchomiona w Rurzycy.Termin oddania był już przekładany 3 razy.Prosze dajcie mi jakies info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.02.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 pozdrawiam mroźno i zimowo aby do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.02.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Teska, u mnie nie było żadnych problemów. Napisałam od razu do Warszawy, po ok miesiącu dostałam odpowiedz i czekam na realizację, ale przypomnieć się muszę, bo to już z całą pewnością sześć tygodni minęło od wizyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 24.02.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam, Orientuje sie ktos moze w jakich godzinach pracuje XII Wdzial Ksiag Wieczystych Sadu w Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts