Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

octopus, my też planujemy na dole: salon, hall, kuchnia i wc oraz na górze w łazience. A w sypialniach, garażu i kotłowni grzejniki.

Czy ktoś rozważał taki "mieszany" układ z kotłem gazowym "turbo", czy wszyscy planują kondensaty?

podłogówka może funkcjonować z każdym rodzajem kotła, to tylko kwestia zamontowania rozdzielaczy i mieszalników w instalacji....

Witam!

Teska - a Ty gdzie byłąś jak Ciebie nie było na forum?

Tomadyna - idziesz ostro :wink:

miałam raz: wstret do neta :lol:

a dwa....połowa jest w domku to szkoda czasu....ale juz 25 jedzie :cry: :cry:

wstręt do neta? przedawkowałaś czy co?

a nawiasem mówiąc tak myślałam, że Piotr jest w domu - pozdrów Go :D

pozdrowie :lol: i dzieki...no widzieliśmy sie niedawno z Twoim Piotrem :lol:

Sylwia

jak tam drzwi? wymienili? mi maja wymienic do konca lutego :-? :-?

Chyba muszę do nich zadzwonić i się przypomnieć. Mam papier z Gerdy i czekamy na wymianę. Już zamówione. Może przyjdą razem z twoimi?

nie mialas problemow???? u mnie to trwało od wrzesnia...( inny dilus) w koncu wkroczył rzecznik...i pod koniec lutego beda nowe

WITAM i pytanie moze ktoś wie o dużym zbiorniku tak do 3000 litrów który mógłby się nadać do wykorzystania na tz.,,szambo,, miałem plastic zbiorniki 2razy po 1000 l i woda gruntowa podniosła niszcząc dna jesli znaće miejsca stacjonowania takiego zbiornika to PROSZĘ o info wszystkie namiary sprawdze

Ile was kosztował 1m zabudowy kuchni bez wyposażenia w dobrym ale nie b. drogim standardzie? Mam ok 5 m do zabudowy pełnej - góra dół - i 3 m niskiej - sam dół - pierwsza oferta /30-33 tys. bez wyposażenia/ b. ładna i na dobrych frontach trochę mnie zmroziła. Wdzięczny będę za namiary na sprawdzonych "kuchmistrzów"

A tak na poważnie to klamka zapadła. Najpóźniej do września musze sie już wprowadzić, ponieważ moje dzieci zapisane do szkoły.

Będąc nastawiona optymistycznie to liczę, że już na wakacje będe "u siebie".

Obyśmy tylko zdążyli. No i ta pieprzona (sorki za brutalność) kanalizacja, kiedy ją w końcu skończą, bo kąpać sie będe chyba u sąsiadów.

Czy ktoś coś może wie bliżej, kiedy będzie uruchomiona w Rurzycy.

Termin oddania był już przekładany 3 razy.

Prosze dajcie mi jakies info.