peterz 26.02.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 witam wszystkich, potrzebuję informacji gdzie mogę kupić w dobrej cenie płyty osb do wykonania sufitu między użytkowym poddaszem a nieużytkowym stryszkiem. pozdrawiam Zrobiłem casting składów budowlanych oferujących suchą zabudowę, i na pierwszym miejscu uplasowała się PSB Nowa (teraz chyba Futura) z Mierzyna. Właściwie prawie wszystko u nich kupowałem - od płyt R/G, OSB przez stelaże, masy Profin-Mix, kleje do gruntera. Ceny mieli konkurencyjne a jak do tego przyszły rabaty to byli nie do pobicia - do dzisiaj korzystam z ich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.02.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Lista rozesłana. Kogoś pominąłem? Ktoś dostał dwa razy? Komuś nicka przekręciłem? Piszcie to poprawię. Tylko mailem, nie na forum bo mogę niedoczytać. ja nie dostałam a zamówienie wysłałam 2 razy Jesteś na pierwszym miejscu listy, musiałaś dostać. Jak nie to może to problem serwera pocztowego. Napisz do mnie maila to Ci w odpowiedzi wyślę jeszcze raz. Od Ciebie nie dostałam, ale Kasia już mi wysłała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.02.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Didi wysłałam Ci SMS-em namiar dostałam , już robimy spotkania z potencjalnymi wykonawcami, bo u nas posadzka musi być trochę inna, bo "przemysłowa" (z kruszywami i trochę inaczej jest zacierana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.02.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witaj w grupie Jancio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.02.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam wszystkich. po kilkudziesięciu latach użytkowania życzę ci długiego życia, ale za kilkadziesiąt lat twoim największym zmartwieniem będzie nieprzeoczenie ulubionego tokszołu w TV, Dzień Dziadka u prawnuków w przedszkolu i cotygodniowa wizyta młodziutkiej pielęgniarki ........ Ale, Sto Lat!!! Hm, mam duże wątpliwości co do tej listy. Myślę, że głównym problemem będą jedna szeroko pojęte wypróżnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 26.02.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 witam wszystkich, potrzebuję informacji gdzie mogę kupić w dobrej cenie płyty osb do wykonania sufitu między użytkowym poddaszem a nieużytkowym stryszkiem. pozdrawiam Zrobiłem casting składów budowlanych oferujących suchą zabudowę, i na pierwszym miejscu uplasowała się PSB Nowa (teraz chyba Futura) z Mierzyna. Właściwie prawie wszystko u nich kupowałem - od płyt R/G, OSB przez stelaże, masy Profin-Mix, kleje do gruntera. Ceny mieli konkurencyjne a jak do tego przyszły rabaty to byli nie do pobicia - do dzisiaj korzystam z ich usług. dzięki za info. Czekam na wycenę materiałów i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.02.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam wszystkich wieczorowo! Witam....... ...i pytam: w jakiej cenie jest teraz zrobienie posadzek z materiałem (tu: piasek i cement bez styropianu)? u nas 20 pln za m2 robocizna mi zaproponowano cene 30zł z materiałem - dobrze, czy mam się targować? za materiał trzeba liczyć jakieś 7-8 pln za m2, a potargować się zawsze warto. my robilismy posadzki miesiac temu i wyszlo nam 23 zl-m2 tzn. 12zl -m2 robocizna + 11zl-m2 piasek,cement,siatka, transport tych materialow[/quote Poprosila bym o namiary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.02.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 26.02.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam wszystkich. po kilkudziesięciu latach użytkowania życzę ci długiego życia, ale za kilkadziesiąt lat twoim największym zmartwieniem będzie nieprzeoczenie ulubionego tokszołu w TV, Dzień Dziadka u prawnuków w przedszkolu i cotygodniowa wizyta młodziutkiej pielęgniarki ........ Ale, Sto Lat!!! Hm, mam duże wątpliwości co do tej listy. Myślę, że głównym problemem będą jedna szeroko pojęte wypróżnienia. nieeeee, w tym wieku wypróżnienia nie są już żadnym problemem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.02.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ale znalezliscie sobie temat A co do kominow to sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 26.02.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Didi wysłałam Ci SMS-em namiar dostałam , już robimy spotkania z potencjalnymi wykonawcami, bo u nas posadzka musi być trochę inna, bo "przemysłowa" (z kruszywami i trochę inaczej jest zacierana) Ja bym taką chciał w garażu. Jak coś ustalisz daj prosze znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonshine 26.02.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witaj moonshine, podobno strach ma wielkie oczy, więc nie ma co rozpaczać tylko wziąść się w garśc i zaczynać My to nawet nie mielismy czasu sie zastanowić, praktycznie na wariata zostaliśmy inwestorami, ale może to i lepiej. Czym dłużej bym się zastanawiała to może decyzja byłaby zupelnie inna. W każdym bądź razie nie zalujemy. Napisz jaki domek stawiacie i w której czesci Rurzycy? pozdrowionka Iwonka Witaj, nasza działeczka jest w obrębie Dobroszyn, przy ul. Zielonej, a budować chcemy z Muratora C84 Gustowny - bez garażu. Garaż zaplanowany został na tzw. drugi rzut Szukamy właśnie wykonawcy stanu surowego... A to jak wiadomo nie lada zadanie, w każdym razie nasz entuzjazm nieco ostygł... Jeśli możesz polecić swoją ekipę, to bylibyśmy wdzięczni A gdzie stoi Wasz domek, będziemy bliskimi sąsiadami? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Teska, jeśli jeszcze czasem tu zaglądasz, spójrz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 26.02.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 bimbelt, deski szalunkowe mają chyba w każdym tartaku. My braliśmy z "Kudra i spółka" w Mierzynie i na Santockiej. Asia i Robert Zawsze mi się podobały projekty Włada-Kowalskiego, choć niektóre są mocno awangardowe. A jakie zmiany planujecie wprowadzić? Zostawiacie schody na środku salonu? Jancio Wodnik Pomyślności i trzymam kciuki . Opinie na listę rankingową trzeba wysłać mailem do Klausa. On umieści je na liście i roześle do zainteresowanych. Irma II? Czy to nie taki dom, jak ma Teska? Projekty Włada-Kowalskiego są dobrze przemyślane. Przynajmniej większość. Schody zostają. Nam nie przeszkadza ich usytuowanie. Podoba nam się układ góry. Planujemy zrezygnować z podcienia z pergolami i wejścia z tamtej strony do salonu, chcemy przesunąć ścianę i powiększyć w ten sposób salon. W pokoju na parterze planujemy dołożyć okno od strony ulicy, podobne do tego jak w kuchni, tak by go doświetlić. Zastanawiamy się nad poszerzeniem garażu i przesunięciem go na bok by zaoszczędzić trochę miejsca z przodu. Reszta naszym zdaniem jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 26.02.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Asia i Robert Wasza Orzechówka jest prześliczna!!! Uwielbiam takie klimaty, będe trzymać kciuki i regularnie odwiedzać, nic na to nie poradzę Dzięki Delf Nam też się ten projekt spodobał jak zostalismy zmuszeni do zrezygnowania z Przestronnego. A kiedyś "Orzechówka" wydawała nam się zbyt "bunkrowata". Ale faktycznie ma swój klimat. Oby nam wyszło - wówczas odwiedziny mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 26.02.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 TROBE - nie zabijesz jak zadzwonię w wiadomym temacie ? Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.02.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.02.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.02.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Didi wysłałam Ci SMS-em namiar dostałam , już robimy spotkania z potencjalnymi wykonawcami, bo u nas posadzka musi być trochę inna, bo "przemysłowa" (z kruszywami i trochę inaczej jest zacierana) Ja bym taką chciał w garażu. Jak coś ustalisz daj prosze znać. jesteśmy z jednym z wykonawców prawie "po słowie" (bo dziś jeszcze jedno spotkanie) dał nam cenę robocizny - 14zł, sami kupujemy materiały ale on nam je przywozi. Zobaczymy co ten dzisiejszy zaproponuje lepszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.02.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts