Teska 27.02.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam Zaczynam z dniem 1 marca - chyba że się rozpada i mi się droga rozjedzie Projekt Irma II z Archipelagu. Okolice Szczecina. Życzcie mi pomyślności - bo jej najbardziej teraz potrzeba. pozdrowienia Jancio witaj..... Irma to super projekcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Teska, jeśli jeszcze czasem tu zaglądasz, spójrz na priv. zerknęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 wtorkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 27.02.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Cześć WszystkimObecne ceny mnie zabijają - powoli ale skutecznie.A zapowiedzi podwyżek (jak co roku zresztą) brzmią coraz poważniej i realniej.Dlatego nie stać mnie na nierzetelnych wykonawco-papraków. Wracając na ziemię - dosłownie i w przenośni - szukam materiału na drogę dojazdową i drenaże.Kiedyś coś było o hucie ale wiem ,że to już nieaktualne. Jakieś pomysły !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 27.02.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witaj..... Irma to super projekcik Witam Możesz mi narysować jak poradziłaś sobie z rozkładem pomieszczeń w domu..... - tak odręcznie bo z męską wyobraźnią bywa różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomba74 27.02.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 BTW. Jakie rejony, jakie projekty i na jakim etapie jesteście ?(to tak żeby było o czym pogadać) witam,muszę się też dopisać do Grupy Szczecińskiej,właśnie kupiliśmy działeczkę w Dołujach, Gmina Dobra,projekt indywidualny,szukamy właśnie:- geologa do badań gruntu pod fundamenty,- i przede wszystkim solidnego wykonawcy stanu surowegomoże kogos polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 27.02.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 BTW. Jakie rejony, jakie projekty i na jakim etapie jesteście ? (to tak żeby było o czym pogadać) witam, muszę się też dopisać do Grupy Szczecińskiej, właśnie kupiliśmy działeczkę w Dołujach, Gmina Dobra, projekt indywidualny, szukamy właśnie: - geologa do badań gruntu pod fundamenty, - i przede wszystkim solidnego wykonawcy stanu surowego może kogos polecicie? Witaj w Grupie a co do geologa i wykonawcy, to poproś Klausa o Liste .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam Wszystkich! Czy ktoś może mi podpowiedzieć, gdzie mogę kupić drzwi zewnętrzne w rozsądnej cenie pod kolor okien (z M&S) orzech? Jancio Wodnik życzę powodzenia zdecydowanie odradzam dilusia z Boh warszawy i ze sciegiennego maja rozne drzwi w tym gerdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witaj..... Irma to super projekcik Witam Możesz mi narysować jak poradziłaś sobie z rozkładem pomieszczeń w domu..... - tak odręcznie bo z męską wyobraźnią bywa różnie. ups dopiero doczytałam......chetnie bym to zrobiła.....ale nie umiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 BTW. Jakie rejony, jakie projekty i na jakim etapie jesteście ? (to tak żeby było o czym pogadać) witam, muszę się też dopisać do Grupy Szczecińskiej, właśnie kupiliśmy działeczkę w Dołujach, Gmina Dobra, projekt indywidualny, szukamy właśnie: - geologa do badań gruntu pod fundamenty, - i przede wszystkim solidnego wykonawcy stanu surowego może kogos polecicie? o to witam sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.02.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 TROBE - nie zabijesz jak zadzwonię w wiadomym temacie ? Robert He, he, gdybyś był wyjątkiem wśród moich znajomych albo gdybym miała trochę mniej lat, niż mam, to kto wie. Wal śmiało! (Tylko weź poprawkę na moją ograniczoną dyspozycyjność w kwestii odbierani9a telefonu. Niestety, poczta głosowa nie działa a ja ciągle o tym zapominam.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.02.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Teska, jeśli jeszcze czasem tu zaglądasz, spójrz na priv. zerknęłam No, to jeszcze raz. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.02.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 .Witam wtorkowo, dzisiaj z mojej budowy wreszcie zniknęło 10 wywrotek ziemi i gruzu. W końcu działka przestała przypominać krajobraz po bombardowaniu . Czas na zakup grabi Do akcji wkroczył elektryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 a moze i jakis roslinek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.02.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam popoludniowo przy kawce i po obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam popoludniowo przy kawce i po obiadku witaj własnie ide po kawkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.02.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 A jaka macie pogode bo u mnie po poludniu byl grad,pozniej wialo ,nastepnie sloneczko a teraz deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 A jaka macie pogode bo u mnie po poludniu byl grad,pozniej wialo ,nastepnie sloneczko a teraz deszcz najpierw był deszcz, pozniej wyszło słoneczko..pozniej grad....i tak w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 27.02.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 u mnie lało, w gorzowie rano tez lało, a niedawno w Barlinku słonko swieciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.02.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Troche dziwna ta pogoda niewiadomo jak sie ubrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts